Vineri, 11.11.2011, la Clubul Flow din Bucuresti, absolventii primei promotii a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii s-au reunit. Nu pentru “spectacolul sfarsitului lumii”, cum era deja limpede prevestit de prezicatori, ci pentru o degustare de vinuri si digestive din portofoliul Heinrig Distribution.
Maestru de ceremonii a fost Alin Lazarescu, enolog si coordonator al diviziei “vinuri” de la Heinrig, iar vedetele prezentate au fost:
Chardonnay Los Vascos 2010, provenit de pe Domeniile Barons de Rothschild (Lafite) din Chile – medaliat recent cu Aur la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011
Shiraz Barossa Peter Lehmann 2008, de la legendarul enolog australian supranumit “baronul din Barossa” – de asemenea medaliat recent cu Aur la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011
La finalul degustarii, usurati ca sfarsitul lumii se mai lasa inca asteptat, primii absolventi ai FJSC, astazi profesionisti cu state vechi in diferite domenii de comunicare, au incheiat satisfacuti seara, in acorduri de Underberg (digestiv natural din plante aromatice provenind din 43 de tari, fabricat pe baza unei retete secrete a familiei Underberg, datand din 1846) si Unicum (digestiv premium complex, distilat din peste 40 de plante din toata lumea si maturat in butoaie de stejar; aici, pe langa macerarea in alcool a ingredientelor, proces prezent la majoritatea lichiorurilor din plante, multe dintre ierburile din Unicum sunt distilate, pentru ca aroma, gustul si efectul anumitor plante nu pot fi obtinute printr-o alta modalitate).