Am inaugurat Cercul de Feteasca!

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

 

IMG_6299

Saptamana trecuta, la Corks Cozy Bar, s-au adunat reprezentanti ai producatorilor de vin, bloggeri de specialitate, furnizori de accesorii, oameni de PR si publicitate, consumatori, pentru a sarbatori impreuna fondarea Cercului de Feteasca – cea mai noua initiativa de promovare a culturii vinului marca Vinul.Ro (mai multe detalii, aici).

Am degustat Fetestile Negre La Cetate, Purpura Valahica, Domenii Cotnari, Apogeum, Artisan, Floarea soarelui, Floare de lună, Mosia de la Tohani si Princiar, Fetestile Albe Domenii Cotnari si Alba Valahica si Feteasca Regala Gitana.

Toti cei prezenti au aplaudat deschiderea manifestata si implicarea producatorilor in Cercul de Feteasca, astfel incat exista speranta ca pe viitor sa se mai alature si alti podgoreni ambitiosi actiunilor derulate de miscarea noastra. O miscare ce nu va avea loc doar in Bucuresti, ci va ajunge, in viitor, in mai multe orase din tara.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...