Atelierul de vinuri – „Calatorie” in Toscana (galerie foto)

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

DSC_0034-001

Luni, 28 aprilie, la restaurantul La Brasserie (Sos. Nordului 7-9), a avut loc cea de-a treia intalnire din cadrul „Atelierului de Vinuri”, un proiect Vinul.Ro, realizat in colaborare cu importatorul de vinuri premium Vinimondo. Cei care au participat la eveniment s-au bucurat de prezenta a doi povestitori valorosi, Alfred Binder si invitatul special Tim Banks, Export Area Manager Ornellaia, si au degustat vinuri premium produse in regiunea Toscana:

Le Volte dell’Ornellaia 2011, Toscana IGT
Le Serre Nuove dell’Ornellaia 2010, Bolgheri Rosso DOC
Ornellaia 2009, Bolgheri Rosso Superiore DOC
Vernaccia di San Gimignano 2011, DOCG
Pomino Bianco 2012, Pomino DOC
Le Difese 2010, Toscana IGT
Lucente 2010 Toscana IGT
Brunello di Montalcino 2007 DOCG

Alaturi de cele opt vinuri degustate, participantii au savurat cateva preparate culinare alese si pregatite cu atentie de personalul La Brasserie:

Parmezan cu masline
Calcan la cuptor cu cartofi, rosii si masline
Coaste de porc cu cartofi cu rozmarin
File de vitel cu sos de piper verde

Ne bucuram ca, o data in plus, oaspetii nostri au fost incantati de felul in care a decurs evenimentul! Urmatoarea intalnire va avea loc joi, 29 mai. Tema: „Chardonnay & Sauvignon Blanc. Old World vs New World”. Revenim in curand cu mai multe informatii!

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...