Aurelia Visinescu inaugureaza Galeria Vinurilor Romanesti a Vinexpert

 

av21

Joi, 12 iunie, de la orele 19.30, pasionatii vinului din Bucuresti vor avea ocazia unei intalniri deosebite cu vinurile Aureliei Visinescu, precum si cu autoarea acestora. Timp de aproximativ 2 ore, Lounge-ul Vinexpert de pe Calea Dorobantilor nr 152 va gazdui o degustare amicala si interactiva, in care Aurelia Visinescu isi va prezenta creatii mai vechi, dar si unele in premiera.

Intalnirea reprezinta doar inaugurarea unei serii de evenimente similare care promoveaza cramele romanesti de elita, grupate de Vinexpert intr-un concept intitulat Galeria Vinurilor Romanesti. In cadrul acestui concept, diferite crame care se disting prin calitate vor fi promovate catre clientii si prietenii Vinexpert prin degustari saptamanale insotite de discounturi speciale si prin alte oferte speciale cu durata de 2 saptamani, disponibile atat in magazinele fizice cat si online, pe vinexpert.ro.

Joi, 12 iunie, participantii vor avea ocazia sa deguste si sa discute urmatoarele vinuri:
Karakter Entuziasm 2013 (un asamblaj din Chardonnay, Pinot Grigio si Riesling)
Karakter Sauvignon blanc 2013
Red Artisan 2012 (en primeur)
Anima Syrah 2011
Anima Grande Reserva 2011

Accesul la degustarea inaugurala este gratuit, dar deoarece numarul de locuri este limitat, rezervarile anticipate sunt calduros recomandate. Numarul de telefon pentru rezervari este: 0755.846.874