IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Sauvignon Blanc Avincis 2010
Vinul.Ro acorda titlul de „Vinul acestei saptamani” celui mai nou Sauvignon Blanc din Dragasani! Doamnelor si domnilor, Sauvignon Blanc Avincis,...

citeste tot »

Bucharest Food Festival, după căderea cortinei
Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea de-a patra ediţie a evenimentului culinar Bucharest Food Festival. Pe parcursul celor trei zile,...

citeste tot »

Excesele alimentare, principalul inamic al sănătăţii
Excesele alimentare din timpul sărbătorilor pot duce la afecţiuni la nivelul aparatului digestiv, susţin medicii, care recomandă o alimentaţie corespunzătoare....

citeste tot »

Pecorino
Pecorino este numele dat tuturor brânzeturi italiene făcute din lapte de oaie. Pecorino Romano este numele dat de brânzeturi din...

citeste tot »

Radicchio
Radicchio (Cichorium intybus) este cunoscuta sub numele de cicoare italiana sau cicoare rosie. Planta este de culoare rosu – stacojiu...

citeste tot »

Top 10 ingrediente bizare
Mâncarea, în pas cu lumea, evoluează. Ne-am obișnuit deja cu ideea de pește crud (sushi) și suc de cactus (cactus...

citeste tot »

Războiul vacilor: Kobe versus Angus
Ţara Soarelui Răsare dă lumii cea mai gustoasă şi mai scumpă carne de vită: Kobe. Recunoscută în toată lumea că...

citeste tot »

Vinul bun alungă neamurile proaste
Iaşul a devenit primul oraş din ţară cu un local de tapasuri şi vinuri, proprietarii magazinului de vinuri Good Point...

citeste tot »

Căpșunile ne mențin în formă
Gustoase și aromate,capșunile sunt cele mai apreciate fructe de sezon. În stare proaspătă, căpșunile conțin apă – aproape 90%, glucide...

citeste tot »

Cătina, o comoară a naturii
Catina este un arbust fructifer ce face parte din flora Romaniei, arbust foarte putin pretentios la conditiile de sol sau...

citeste tot »

Valle Cupa 2004, Apollonio
Vinul pe care il recomandam saptamana aceasta este Valle Cupa Apollonio 2004 (14,5 % vol. alc., producator: Apollonio, Italia), un...

citeste tot »

Saperavi 2007 – Tiflisi Marani, Georgia
Dan Silviu Boerescu, fost redactor-sef Playboy România, actualul om din spatele site-ului bucatarescu.ro, dar şi co-autor a două cărţi de...

citeste tot »

Trofeul de aur pentru cel mai bun bucătar
Bucătarii restaurantelor bucureştene îşi pot testa calităţile în cadrul competiţiei gastronomice “Bucătarul de Aur”, aflat deja la a doua ediţie....

citeste tot »

Bucătăria GSM
În ultima vreme, pe piață au apărut tot mai multe aplicații pentru telefoanele mobile „inteligente” (smartphones) legate de stilul de...

citeste tot »

Supă de țelină
supa Ingrediente 2 linguri unt, 2 linguri ulei, 2 fire praz tocat, sare, 2 catei de usturoi, o radacina mare...

citeste tot »

Fileuri de merluciu şi scoici în sos verde
Ingrediente 24 scoici mici, 1 lingură sare de mare grosieră, 4 căni apă, 1/3 cană ulei de măsline, 2 căței...

citeste tot »

Căutăm bucătar pentru Reşedinţa Adjunctului Ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti
The Cook is a personal employee of the Deputy Chief of Mission of the United States of America, in Bucharest...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 26 Nov 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online