Smart Drinks

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Căpșunile ne mențin în formă
Gustoase și aromate,capșunile sunt cele mai apreciate fructe de sezon. În stare proaspătă, căpșunile conțin apă – aproape 90%, glucide...

citeste tot »

Au mai rămas 4 zile pentru înscrierea la „Premiile de Excelentă Vinul.ro”
București, 11.10.2010. Revista de specialitate Vinul.ro organizează în perioada 25 – 29 octombrie „Premiile de Excelență Vinul.ro”, concurs de vinuri...

citeste tot »

Ardei iuţi
Parte a familiei ardeilor grași, ardeii iuți sunt întâlniți în zeci de soiuri și culori, de la verde până la...

citeste tot »

Noua Măgura, mai dulce şi mai pufoasă
Cunoscut sub sloganul „prăjiturica prăjiturelelor”, desertul Măgura a trecut de curând printr-un proces de rebranding. Produsul a fost îmbunătăţit, atât...

citeste tot »

Crabi cu ceapă verde
Ingrediente: 3-4 cepe verzi, 1 lingură ulei, 1 felie ghimbir, 350 gr crabi decongelaţi, 1ceaşcă vin alb, 2 linguri ketchup,...

citeste tot »

Untul President a primit medalia de aur
Anul trecut, Concursul General Agricol din Paris a medaliat cu aur untul President, care a fost desemnat cel mai apreciat...

citeste tot »

Vinul saptamanii: Chardonnay, Sole de Recas Barrique 2009
„ABC – Anything but Chardonnay!” Dar nu acest Chardonnay! Cu toate ca nu ai cum sa îl „ratezi”, având un...

citeste tot »

Aziminu
Ingrediente 3 kg peste: biban, dorada, gurnard, file de peste John Dory, biban de mare, 1 file de  merlan, 2...

citeste tot »

Condiment – medicament: Susanul
Semințele de susan au un gust delicat și aproape insesizabil, ce seamănă ușor cu cel al alunelor și sunt prezente...

citeste tot »

Cele 10 minuni ale lumii culinare
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă preţuri astronomice la preparate gastronomice? Am făcut o selecţie a celor mai elitiste ingrediente culinare,...

citeste tot »

Năutul și beneficiile sale
Unul din cele mai populare ingrediente utilizate în dietele Orientului Mijlociu este năutul. Năutul își are originea în Orientul Mijlociu,...

citeste tot »

Rodia, fructul sănătății
Rodiile sunt una din cele mai vechi fructe și sunt native din Persia. Rodiile au fost cultivate în Egipt, în...

citeste tot »

Casa deliciilor italiene în Bucureşti
Începând de joi, 11 noiembrie şi până duminică, 14 noiembrie, bucureştenii vor avea parte de un eveniment dedicat culturii culinare...

citeste tot »

Paste cu trufe si masline
Ingrediente 150 gr trufe, 200 gr masline verzi in ulei, paste, o legatura patrunjel, 2 catei usturoi, ulei de masline,...

citeste tot »

Excesele alimentare, principalul inamic al sănătăţii
Excesele alimentare din timpul sărbătorilor pot duce la afecţiuni la nivelul aparatului digestiv, susţin medicii, care recomandă o alimentaţie corespunzătoare....

citeste tot »

Tsipouro – Tsikoudia
Tsipouro este o bautura originala greaca, nefiind produs in niciun alt loc din lume. Tsipouro este o bautura spirtoasa puternic...

citeste tot »

Mexicul bate recordul la buritto
În data de 5 noiembrie un nou record a fost stabilit în Mexic: cel mai mare buritto din lume a...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 28 Aug 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online