IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Doradă în sare mare
Mai întâi necesarul: câte 1 dorada potrivita de persoană (sau 1 mare pentru 2 persoane), 1-2 lămâi, verdețuri (cimbru, măghiran,...

citeste tot »

Atenţie, oxidează!
Oxidarea, prin definiție, este o reacție chimică ireversibilă care transferă electroni dintr-o substanță către un agent oxidant. Oxidarea alimentelor, pe...

citeste tot »

Les Faitieres Cremant 2009
Cremant d’Alsace este una din cele mai cunoscute apelatii frantuzesti de vinuri spumante. De cateva decenii, rivalitatea cu Champagne i-a...

citeste tot »

Târg culinar tradiţional la Braşov
Oraşul Braşov găzduieşte în perioada 25-26 septembrie, a XIX-a ediţie a târgului gastronomic “Roadele Pământului”, ce va avea loc în...

citeste tot »

La Spinetta, Nebiollo, Langhe
La Spinetta este un vin de categorie grea, dintre vinurile care merită să stea în “deschiderea” iernii şi a ciclului...

citeste tot »

Gratin Dauphinois, sau cei mai faimoși cartofi cu smântână
Cred că ați dedus deja că, dacă vorbim despre o rețetă celebră, apăi ceea ce urmează mai la vale nu...

citeste tot »

Supă picantă de conopidă cu găluște
Ingrediente 1 / 2 cană făină, 6 linguri unt, 1 ou, 2 lingurițe boia de ardei iute, 1 ceapă fin...

citeste tot »

Fusilli cu sos din smântână și brânză cu mucegai albastru
Ingrediente 500 gr paste fusilli, 200 gr miez de nucă, 300 gr brânză cu mucegai albastru, 500 ml smântână, 1...

citeste tot »

Salată de castraveți cu ridichi și măr
Ingrediente 1 măr mediu, 5 ridichi, 1 castravete potrivit, ulei de măsline, oțet din vin alb, ½ linguriță miere de...

citeste tot »

Stinge lumina şi hai la masă!
“Blind dinner”, ultimul trend în materie de gastronomie aduce în prim plan o perspectivă nouă şi intensă asupra unei cine...

citeste tot »

Valle Cupa 2004, Apollonio
Vinul pe care il recomandam saptamana aceasta este Valle Cupa Apollonio 2004 (14,5 % vol. alc., producator: Apollonio, Italia), un...

citeste tot »

Ghimbirul, planta care face minuni în perioada sărbătorilor
Dintre plantele tropicale – renumite pentru beneficiile aduse organismului uman – una se evidenţiază mai mult decât toate, prin cele...

citeste tot »

Cremă de căpșuni cu jeleu de zmeură
Ingrediente pentru crema de căpșuni 600 gr căpșuni (proaspete sau congelate), 100 gr zahăr tos, 320 ml iaurt, 2 plicuri...

citeste tot »

Un vin nou, o carte nouă
Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 16:00, la magazinul Good Point din Iaşi, se va lansa, cel mai tânăr vin roşu românesc...

citeste tot »

La steaua Michelin, e-o cale atât de lungă…
Stelele Michelin au devenit de-a lungul timpului garanția unei experiențe gastronomice deosebite, ele încoronând extrem de puține restaurante din întreaga...

citeste tot »

Supă de țelină
supa Ingrediente 2 linguri unt, 2 linguri ulei, 2 fire praz tocat, sare, 2 catei de usturoi, o radacina mare...

citeste tot »

Boerescu bucătăreşte pe „marele ou verde” la Bucureştiul Insular
Miercuri, 12 noiembrie, în Capitală are loc un eveniment culinar complex, care marchează două premiere: Big Green Egg, celebrul grill...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 26 Oct 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online