IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Paste cu trufe si masline
Ingrediente 150 gr trufe, 200 gr masline verzi in ulei, paste, o legatura patrunjel, 2 catei usturoi, ulei de masline,...

citeste tot »

Festivalul Apicultorului la Militari Shopping
Hello Events si Militari Shopping va invita in perioada 11-14 octombrie 2012 la Festivalul Apicultorului. Producatori de miere din mai...

citeste tot »

Cel mai scump jamon din lume a ajuns în Bucureşti
Magazinul Comtesse du Barry din Capitală a organizat de curând o degustare cu jamon de calitate superioară, pentru a marca...

citeste tot »

Bucharest Food Festival serveşte mâncare europeană
În perioada 24-26 septembrie, în Parcul Tineretului, va avea loc cea de-a patra ediţie a Bucharest Food Festival, potrivit unui...

citeste tot »

Guacamole
Ingrediente 2 avocado coapte, o lamaie, o lingura smantana, o ceapa, ½ lingurita piper, sare Preparare Se curata ceapa si...

citeste tot »

Iaşiul dă liber la un brunch bun rău
De doua ori pe lună, duminica, Good Point – Tapas & Wine din Iaşi organizează un brunch inedit cu un...

citeste tot »

Salata de mango
Ingrediente 1 mango decojit, ½ ardei gras rosu, ½ ceapa rosie tocata fin, 1 castravete mic, decojit, cateva frunze de...

citeste tot »

Gastronomia moleculară, lovită de criză
Celebru restaurant spaniol “El Bulli” şi-a închis porţile. Situat la nord de Barcelona, în parcul natural Cala Montjoi, în apropierea...

citeste tot »

Curacao, tentație exotică
La scurt timp după descoperirea insulei Curacao, în 1499, spaniolii și-au propus dezvoltarea agriculturii pe această insulă. Una dintre plantele...

citeste tot »

Oameni care dau gust nou Capitalei
Ne-am uitat puţin în ograda noastră (românescă) şi am observat că bate vântul rece de iarnă prin tagma bucătarilor. Puţini...

citeste tot »

Bunătăți de la natură: coacăzele
Beneficiile oferite de coacăze se datorează în special conținutului ridicat de vitamina C. Coacăzele măresc absorbția alimentelor, fortifică ficatul, hrănesc...

citeste tot »

Fasole verde cu carne tocată
Ingrediente 500 gr carne tocată (miel, vită sau curcan), 2 linguri ulei, 2 cepe tocate, 1 linguriță sare, ½ linguriță...

citeste tot »

Prima carte de gastronomie nutriţională, realizată de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi
Pornind de la realitatea potrivit căreia ‘românii gătesc româneşte’, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, a realizat...

citeste tot »

Excesele alimentare, principalul inamic al sănătăţii
Excesele alimentare din timpul sărbătorilor pot duce la afecţiuni la nivelul aparatului digestiv, susţin medicii, care recomandă o alimentaţie corespunzătoare....

citeste tot »

Năutul și beneficiile sale
Unul din cele mai populare ingrediente utilizate în dietele Orientului Mijlociu este năutul. Năutul își are originea în Orientul Mijlociu,...

citeste tot »

Aspic cu legume si pui
Ingrediente 200 gr carne de pui fiarta, 50 gr sunca fiarta, 100 gr varza, 50 gr masline vezi umplute, 200...

citeste tot »

Chardonnay Theia Limited Release 2009
Este unul dintre acele Chardonnay-uri care te fac sa uiti de greoaiele vinuri din acest soi propuse de Lumea Noua,...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 23 Nov 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online