IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Vina Tobia Tinto 2011
Soi autentic spaniol, considerat de localnici “cel mai nobil” strugure din peninsula Iberică, Tempranillo este emblema zonei viticole Rioja din...

citeste tot »

Beneficiile sănătoase ale sucului de roșii
Roșiile sunt cu siguranță legumele preferate ale multor oameni, însă nu tuturor le place sucul de roșii. Unii sunt de...

citeste tot »

Ierburi aromate pentru sănătate
Alese cu grijă, ierburile proaspete aromatizează mâncărurile și adaugă un plus de savoare. Iată câteva dintre ierburile pe care le...

citeste tot »

Arta Mesei la restaurant Asteria
Arta Mesei este un eveniment itinerant, organizat de BonChef.ro în restaurante premium, care urmăreşte două obiective: evaluarea locaţiei şi îmbogăţirea...

citeste tot »

Tabouli
Ingrediente 1 cana cus cus, 500 ml apa fierbinte, 1 castravete, 3 rosii, 4 cepe verzi, cateva frunze menta proaspata,...

citeste tot »

La Cetate, Merlot 2008
Recomandat de Radu Rizea, de la Vinul.ro, vinul acestei săptămâni este un „clasic” care a confirmat an de an calitatea...

citeste tot »

Festin romanesc – Sarbatoarea usturoiului
Timp de trei zile, in perioada 26-28 noiembrie 2010, Parcul National „Lia Manoliu” va deveni principalul punct de atractie al...

citeste tot »

Bun gust şi savoare
GOOD TASTE of Bucharest, între 13 și 14 octombrie, la World Trade Plaza Delicatese fine si lucruri de bun gust...

citeste tot »

Origini Fetească Neagră 2007, Budureasca
Este un vin roşu sec, realizat din Fetească Neagră 100%, cu 13,5% volume alcool, maturat 12 luni în sticlă şi...

citeste tot »

Cuvee Charlotte 2008
Valentin Ceafalău, Vinul.Ro Cuvee Charlotte (prod. SERVE, DOC Dealu Mare, sec) are toate condiţiile să fie numit un vin etalon:...

citeste tot »

Radicchio
Radicchio (Cichorium intybus) este cunoscuta sub numele de cicoare italiana sau cicoare rosie. Planta este de culoare rosu – stacojiu...

citeste tot »

Ienibaharul, o aroma aparte…
Ienibaharul este originar din Jamaica, insula care este si principalul exportator si consumator. Pimenta dioica este un copac tropical peren,...

citeste tot »

Les Faitieres Cremant 2009
Cremant d’Alsace este una din cele mai cunoscute apelatii frantuzesti de vinuri spumante. De cateva decenii, rivalitatea cu Champagne i-a...

citeste tot »

Festival de ciocolată în Capitală
Praline, bomboane, ciocolata,  fructe confiate, dulceţuri, pişcoturi, cozonaci şi ciocolată de casă în cadrul unui eveniment dedicat în exclusivitate dulciurilor....

citeste tot »

Oameni care dau gust nou Capitalei
Ne-am uitat puţin în ograda noastră (românescă) şi am observat că bate vântul rece de iarnă prin tagma bucătarilor. Puţini...

citeste tot »

358 de vinuri concureaza la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010
Peste 350 de vinuri romanesti si straine vor fi degustate de juriul international al concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010....

citeste tot »

Paste cu legume gratinate la cuptor
O rețetă estivală absolut excelentă, simplu de făcut și foarte gustoasă. Plus că mai are și avantajul că soiul legumelor...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 30 Oct 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online