IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Falafel
Ingrediente 2 căni năut (din conservă), 1 cană pesmet, 5 căței de usturoi, 1 legătură pătrunjel tocat, o ceapă roșie...

citeste tot »

Gala HoReCa la Good Point
Joi, 8 decembrie, începând cu ora 18:00, la magazinul Good Point din Iaşi se va desfăşura “Gala HoReCa Iaşi 2011″....

citeste tot »

Chateaubriand cu sos Béarnaise
Ingrediente 1 file de curcan, 30 gr unt, sare, piper, 1 pahar vin alb, ½ pahar otet alb, 2 cepe...

citeste tot »

Mii de persoane au plătit pentru a se bate cu roşii
Mii de persoane au luat parte miercuri, 28 august 2013 la bătaia anuală cu roşii, “Tomatina”, de pe străzile oraşului...

citeste tot »

Radicchio
Radicchio (Cichorium intybus) este cunoscuta sub numele de cicoare italiana sau cicoare rosie. Planta este de culoare rosu – stacojiu...

citeste tot »

Los Vascos Chardonnay 2009
In plina campanie de promovare a consumului de vin alb, am ales ca vin al acestei saptamani tot pe unul...

citeste tot »

Să fumege grătarele!
  Pentru cei mai mulți dintre noi, grătarul înseamnă și o excursie la iarbă verde, acolo unde lumea pare să...

citeste tot »

Miercurea, shoturi şi karaoke la Cafepedia
În fiecare seară, de acum înainte, cafeneaua bucureşteană din str. Pictor Verona Nr. 2 organizează evenimente cu muzică live, dupa...

citeste tot »

Târgul care.. rupe gura târgului în Bucureşti
În perioada 1-3 octombrie la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, se desfăşoară a treia ediţie a “Târgului.. care rupe gura...

citeste tot »

Miel cu legume și sos de mentă
Ingrediente 2 kg carne de miel, o mână frunze de mentă proaspete, 1 cățel de usturoi, 150 ml ulei de...

citeste tot »

Ienibaharul, o aroma aparte…
Ienibaharul este originar din Jamaica, insula care este si principalul exportator si consumator. Pimenta dioica este un copac tropical peren,...

citeste tot »

Păstrăv fript cu miere
Ingrediente 2 fileuri de păstrăv, 1 lămâie tăiată în jumătate, ½ ceașcă făină de porumb,  ¼ ceașcă făină de grâu,...

citeste tot »

Sauvignon Blanc Avincis 2010
Vinul.Ro acorda titlul de „Vinul acestei saptamani” celui mai nou Sauvignon Blanc din Dragasani! Doamnelor si domnilor, Sauvignon Blanc Avincis,...

citeste tot »

Leurda, remediu natural de primăvară
Leurda, denumită în popor ai de pădure, usturoiță, usturoi sălbatic, usturoi de pădure sau usturoiul ursului, este unul din primii...

citeste tot »

Războiul vacilor: Kobe versus Angus
Ţara Soarelui Răsare dă lumii cea mai gustoasă şi mai scumpă carne de vită: Kobe. Recunoscută în toată lumea că...

citeste tot »

Festin romanesc – Sarbatoarea usturoiului
Timp de trei zile, in perioada 26-28 noiembrie 2010, Parcul National „Lia Manoliu” va deveni principalul punct de atractie al...

citeste tot »

Merlot Prince Mircea 2008
Valentin Ceafalău, Vinul.Ro “Micul Prinţ” din Vânju Mare (epitetul “mare” revenindu-i fără nici un fel de dubii lui Prince Matei...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 01 Feb 2015

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online


Power hosting by Appnor

Power hosting by Appnor