Smart Drinks

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Excesele alimentare, principalul inamic al sănătăţii
Excesele alimentare din timpul sărbătorilor pot duce la afecţiuni la nivelul aparatului digestiv, susţin medicii, care recomandă o alimentaţie corespunzătoare....

citeste tot »

Bunătăți de la natură: coacăzele
Beneficiile oferite de coacăze se datorează în special conținutului ridicat de vitamina C. Coacăzele măresc absorbția alimentelor, fortifică ficatul, hrănesc...

citeste tot »

ProVino 2011, prima ediţie la Iaşi
Deschiderea oficială a Festivalului internaţional ProVino – Vin, Artă, Gastronomie a avut loc pe 3 noiembrie 2011, la Centrul Expoziţional...

citeste tot »

(La) Poveşti cu Pleşcoi
Speculaţii s-au făcut multe pe tema lor. Unele poveşti spun că ar fi fost îndrăgiţi de însuşi Napoleon, care traversa...

citeste tot »

Un vin nou, o carte nouă
Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 16:00, la magazinul Good Point din Iaşi, se va lansa, cel mai tânăr vin roşu românesc...

citeste tot »

Arta Mesei la restaurant Asteria
Arta Mesei este un eveniment itinerant, organizat de BonChef.ro în restaurante premium, care urmăreşte două obiective: evaluarea locaţiei şi îmbogăţirea...

citeste tot »

Origini Fetească Neagră 2007, Budureasca
Este un vin roşu sec, realizat din Fetească Neagră 100%, cu 13,5% volume alcool, maturat 12 luni în sticlă şi...

citeste tot »

Salată Waldorf
Ingrediente 1 cană mere tăiate cuburi, sucul unei jumătăți de lămâie, 1 cană țelină tăiată cuburi, ¼ cană maioneză, ¼...

citeste tot »

¿Te gusta paella?
La origini, paella era considerată mâncarea celor săraci și conținea cam ce avea spaniolul la îndemână prin gospodărie. Astăzi, a...

citeste tot »

Salata de linte cu ardei
Indrediente 250gr linte, 3 ardei, o ceapa, o lingura ulei de masline, o lingura mustar, un catel de usturoi Preparare...

citeste tot »

Din farmacia naturii: napii
Nativi din Asia de Vest, napii au servit ca hrană atât oamenilor cât și animalelor. Napii erau un aliment zilnic...

citeste tot »

Zabaglione
Ingrediente 6 gălbenușuri de ou, 200 gr zahăr, 2 cești frișcă, 1 cană vin dulce Preparare Se separă albușurile de...

citeste tot »

Sos Worcestershire
Sosul Worcestershire, sau de multe ori sos Worcester este un condiment lichid, fermentat, utilizat pentru aromatizarea multor mancaruri gatite, a...

citeste tot »

Lansarea Magazinului Boieresc la Vintest
Pentru bucureşteni, o veste bună: de la 1 noiembrie se deschide Magazinul Boieresc pe str. Badea Cârţan 42. Conceptul a...

citeste tot »

Grappa
Grappa este o bautura unica, italiana. In mod traditional, este facuta din tescovina, seminte de struguri, codite si tulpini, ramase...

citeste tot »

Plavaie Livia 2010
Dintre soiurile traditionale romanesti doar Fetestile (neagra, regala si alba), insotite de Grasa si Busuioaca, au avut parte de un...

citeste tot »

Salată cu nuci, pere și brânză de capră
Ingrediente ¼ cană miez de nucă, 1 legatură salată verde tocată, 4 pere, 50 gr brânză de capră, 2 lingurițe...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 23 Sep 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online