IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

La Moşi, moncher!
Unde merg? La MOŞI, moncher! 4, 5 şi 6 Novembrie la ceasurile 9 fix, până spre seară. Ce nici cu...

citeste tot »

Burtă ca la Lyon
Pentru amatorii exactității, rețeta asta se cheamă Gras-Double à la lyonnaise și face parte din excelentul volum al lui Paul...

citeste tot »

Oscar Tobia Reserva Tinto
Un vin din La Rioja semnat de experimentatul vinificator Oscar Tobia. In 2009, Robert Parker a acordat 92 de puncte...

citeste tot »

Sos Worcestershire
Sosul Worcestershire, sau de multe ori sos Worcester este un condiment lichid, fermentat, utilizat pentru aromatizarea multor mancaruri gatite, a...

citeste tot »

Gravlax, adică somon marinat
Se pare că, în Evul Mediu, pescarii scandinavi au inventat metoda asta de conservare, numai că, inițial, era vorba de...

citeste tot »

Eclipse Rose 2010
Crama Basilescu a anuntat la inceputul lunii iunie ca va lansa in aceasta vara mai multe vinuri surpriza, unele dintre...

citeste tot »

Beneficiile sănătoase ale laptelui de cocos
Nucile de cocos sunt considerate alimente minune, deoarece contribuie la protejarea organismului atât intern cât și extern. Laptele de cocos...

citeste tot »

Războiul vacilor: Kobe versus Angus
Ţara Soarelui Răsare dă lumii cea mai gustoasă şi mai scumpă carne de vită: Kobe. Recunoscută în toată lumea că...

citeste tot »

Punct Roze 2011
Punct Roze 2011 este produs de Vinex Odobesti (Jaristea/Vrancea) exclusiv pentru magazinul Good Point, cu alte cuvinte un “private label”....

citeste tot »

Bucharest Food Festival, după căderea cortinei
Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea de-a patra ediţie a evenimentului culinar Bucharest Food Festival. Pe parcursul celor trei zile,...

citeste tot »

Sauvignon Blanc Avincis 2010
Vinul.Ro acorda titlul de „Vinul acestei saptamani” celui mai nou Sauvignon Blanc din Dragasani! Doamnelor si domnilor, Sauvignon Blanc Avincis,...

citeste tot »

Chateau Domenii Ceptura Rouge 2008
Un cupaj de Merlot si Cabernet Sauvignon care emana forta, dens, intens si sobru, cu atac si postgust caracterizate de...

citeste tot »

Castellroig Blanc Xarel-lo
Un vin clasic spaniol din Catalonia, provine de la Castellroig, un producator cu o solida reputatie in zona Penedes. Marcel...

citeste tot »

Beneficiile pepenelui galben
Pepenele galben este nativ din Asia Centrală. Popular, acesta este cunoscut și sub denumirea de cantalup. Pepenele galben este în...

citeste tot »

Răzvan Macici prezintă vinuri la Iaşi
Luni, 10 octombrie, începând cu ora 18.00, cei care vor trece pragul magazinului Good Point din Iaşi se vor întâlni...

citeste tot »

Bucătarul de aur al Bucureștiului
„Bucătarul de Aur al Bucureștiului” va fi ales pentru al treilea an consecutiv  într-o competiție organizată de SC Compania de...

citeste tot »

Festin romanesc – Sarbatoarea usturoiului
Timp de trei zile, in perioada 26-28 noiembrie 2010, Parcul National „Lia Manoliu” va deveni principalul punct de atractie al...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 31 Mar 2015

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online


Power hosting by Appnor

Power hosting by Appnor