Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

La steaua Michelin, e-o cale atât de lungă…
Stelele Michelin au devenit de-a lungul timpului garanția unei experiențe gastronomice deosebite, ele încoronând extrem de puține restaurante din întreaga...

citeste tot »

Festin romanesc – Sarbatoarea usturoiului
Timp de trei zile, in perioada 26-28 noiembrie 2010, Parcul National „Lia Manoliu” va deveni principalul punct de atractie al...

citeste tot »

Boerescu bucătăreşte pe „marele ou verde” la Bucureştiul Insular
Miercuri, 12 noiembrie, în Capitală are loc un eveniment culinar complex, care marchează două premiere: Big Green Egg, celebrul grill...

citeste tot »

Scoici Saint-Jacques si piure de conopida cu ulei de trufe
Ingrediente: 3 scoici (coquiles) Saint-Jacques 1 conopidă 250 g smântână 100 g unt Sare Piper Ulei de trufe 5-6 frunze...

citeste tot »

Napi murați
Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2...

citeste tot »

Chifteluțe din pește cu sos de roșii
Ingrediente 500 gr somn, miezul de la 2 felii de pâine, 3 căței de usturoi, piper, ½ ceașcă parmezan ras,...

citeste tot »

ProVino 2011, prima ediţie la Iaşi
Deschiderea oficială a Festivalului internaţional ProVino – Vin, Artă, Gastronomie a avut loc pe 3 noiembrie 2011, la Centrul Expoziţional...

citeste tot »

“Spring Fever”: Arta Mesei @ The London Street Atelier
Arta Mesei este un eveniment itinerant, organizat de BonChef.ro în locaţii premium, care urmăreşte două obiective: evaluarea calităţii serviciilor şi...

citeste tot »

Cel mai scump jamon din lume a ajuns în Bucureşti
Magazinul Comtesse du Barry din Capitală a organizat de curând o degustare cu jamon de calitate superioară, pentru a marca...

citeste tot »

6 reguli pentru o alimentație sănătoasă
Nu săriți peste micul dejun Persoanele care sar peste micul dejun aleg probabil o țigară și o cafea, însa nu...

citeste tot »

Friptură de miel la grătar cu muştar
O excelentă friptură pascală, gândită în primul rând pentru cei ce au la îndemână un grătar pe cărbuni, dar care...

citeste tot »

Guacamole
Ingrediente 2 avocado coapte, o lamaie, o lingura smantana, o ceapa, ½ lingurita piper, sare Preparare Se curata ceapa si...

citeste tot »

Salată Waldorf
Ingrediente 1 cană mere tăiate cuburi, sucul unei jumătăți de lămâie, 1 cană țelină tăiată cuburi, ¼ cană maioneză, ¼...

citeste tot »

Beneficiile pepenelui galben
Pepenele galben este nativ din Asia Centrală. Popular, acesta este cunoscut și sub denumirea de cantalup. Pepenele galben este în...

citeste tot »

Burtă ca la Lyon
Pentru amatorii exactității, rețeta asta se cheamă Gras-Double à la lyonnaise și face parte din excelentul volum al lui Paul...

citeste tot »

Cannelloni cu cascaval si sunca
Ingrediente 300 ml sos de rosii, 300 gr paste cannelloni, cateva felii de sunca, 500 gr ricotta, 25 gr unt,...

citeste tot »

Domeniile Anastasia Merlot 2009 baric
In anul 2008, odata cu venirea pe lume a micutei Anastasia, parintii acesteia au cumparat la Urlati, o suprafata de...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 16 Apr 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online