IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Oscar Tobia Reserva Tinto
Un vin din La Rioja semnat de experimentatul vinificator Oscar Tobia. In 2009, Robert Parker a acordat 92 de puncte...

citeste tot »

Atenţie, oxidează!
Oxidarea, prin definiție, este o reacție chimică ireversibilă care transferă electroni dintr-o substanță către un agent oxidant. Oxidarea alimentelor, pe...

citeste tot »

10 tipuri de ricotta
Ricotta infornata, sau ricotta coaptă – are o crustă distinctivă, maronie, o aromă de rumenit și o textură ferma. Italienii...

citeste tot »

Scoici Saint-Jacques si piure de conopida cu ulei de trufe
Ingrediente: 3 scoici (coquiles) Saint-Jacques 1 conopidă 250 g smântână 100 g unt Sare Piper Ulei de trufe 5-6 frunze...

citeste tot »

Lecţia iberică de simplitate
Foarte populară şi apreciată la nivel mondial, gastronomia spaniolă este caracterizată de simplitate. Simplitatea preparatelor, a aromelor, a combinaţiilor. Majoritatea...

citeste tot »

La Cetate Chardonnay 2010
Chardonnay-urile din gama La Cetate au avut o evolutie foarte interesanta, de-a lungul recoltelor. Primul vin alb al unei linii...

citeste tot »

Fetească Neagră Ancestral 2008
Atuul acestui vin consta tocmai in structura sa catifelata, caracterizata de echilibrul dintre taninurile bine integrate, aciditatea de visine amarui...

citeste tot »

Au mai rămas 4 zile pentru înscrierea la „Premiile de Excelentă Vinul.ro”
București, 11.10.2010. Revista de specialitate Vinul.ro organizează în perioada 25 – 29 octombrie „Premiile de Excelență Vinul.ro”, concurs de vinuri...

citeste tot »

Morcovi cu scorțișoară
Ingrediente 500 gr morcovi, 60 grame unt, ½ lingură făină, 1 praf zahăr, sucul unei lămâi, sare, 1 linguriță scorțișoară...

citeste tot »

Pastis
Pastis este o bautura – aperitiv din Franta, un lichior cu aroma de anason ce contine 40 – 45% alcool....

citeste tot »

Aspic cu legume si pui
Ingrediente 200 gr carne de pui fiarta, 50 gr sunca fiarta, 100 gr varza, 50 gr masline vezi umplute, 200...

citeste tot »

Ierburi aromate pentru sănătate
Alese cu grijă, ierburile proaspete aromatizează mâncărurile și adaugă un plus de savoare. Iată câteva dintre ierburile pe care le...

citeste tot »

Falafel
Ingrediente 2 căni năut (din conservă), 1 cană pesmet, 5 căței de usturoi, 1 legătură pătrunjel tocat, o ceapă roșie...

citeste tot »

Salată Waldorf
Ingrediente 1 cană mere tăiate cuburi, sucul unei jumătăți de lămâie, 1 cană țelină tăiată cuburi, ¼ cană maioneză, ¼...

citeste tot »

Târg culinar tradiţional la Braşov
Oraşul Braşov găzduieşte în perioada 25-26 septembrie, a XIX-a ediţie a târgului gastronomic “Roadele Pământului”, ce va avea loc în...

citeste tot »

Licopenul, panaceul din fructele roşii
Licopenul este un antioxidant din familia carotenoidelor care spre deosebire de caroten nu este distrus prin fierbere ci se păstrează...

citeste tot »

Merlot Prince Matei 2008
Brandul Prince Matei reprezinta pentru industria vinului romanesc un reper in ceea ce priveste calitatea, constanta si consistenta acesteia de...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 20 Oct 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online