Smart Drinks

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Sangria la farfurie
Un prânz gustos, comod şi relaxat într-o duminică obişnuită – asta mi-am propus atunci când am luat masa la restaurantul...

citeste tot »

Guacamole
Ingrediente 2 avocado coapte, o lamaie, o lingura smantana, o ceapa, ½ lingurita piper, sare Preparare Se curata ceapa si...

citeste tot »

Napi murați
Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2...

citeste tot »

Festin romanesc – Sarbatoarea usturoiului
Timp de trei zile, in perioada 26-28 noiembrie 2010, Parcul National „Lia Manoliu” va deveni principalul punct de atractie al...

citeste tot »

Căutăm bucătar pentru Reşedinţa Adjunctului Ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti
The Cook is a personal employee of the Deputy Chief of Mission of the United States of America, in Bucharest...

citeste tot »

Oameni care dau gust nou Capitalei
Ne-am uitat puţin în ograda noastră (românescă) şi am observat că bate vântul rece de iarnă prin tagma bucătarilor. Puţini...

citeste tot »

358 de vinuri concureaza la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010
Peste 350 de vinuri romanesti si straine vor fi degustate de juriul international al concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010....

citeste tot »

Les Faitieres Cremant 2009
Cremant d’Alsace este una din cele mai cunoscute apelatii frantuzesti de vinuri spumante. De cateva decenii, rivalitatea cu Champagne i-a...

citeste tot »

Degustare de film şi artă culinară la Cetate
In perioada 5-12 septembrie, la “portul cultural” Cetate, din judetul Dolj, Mircea Dinescu va organiza prima editie a “Festivalului Degustatorilor...

citeste tot »

Smochine pentru un organism sanatos
Smochinul este un arbore mic, originar din Asia. Smochinul produce fructe de forma conica, acestea fiind clasificate dupa varietati si...

citeste tot »

Supă de cartofi şi praz cu trufe
Ingrediente 2 linguri ulei de masline, 2 fire de praz mare taiate rondele, 1,5 kg cartofi curatati si taiati cuburi,...

citeste tot »

Un vin nou, o carte nouă
Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 16:00, la magazinul Good Point din Iaşi, se va lansa, cel mai tânăr vin roşu românesc...

citeste tot »

Salata de cartofi cu fasole verde
Ingrediente 300gr cartofi, 200gr fasole verde, 200gr rosii de marime medie, bine coapte, 50gr file de ansoa in ulei, 50gr...

citeste tot »

Vinul bun alungă neamurile proaste
Iaşul a devenit primul oraş din ţară cu un local de tapasuri şi vinuri, proprietarii magazinului de vinuri Good Point...

citeste tot »

Grappa
Grappa este o bautura unica, italiana. In mod traditional, este facuta din tescovina, seminte de struguri, codite si tulpini, ramase...

citeste tot »

Leurda, remediu natural de primăvară
Leurda, denumită în popor ai de pădure, usturoiță, usturoi sălbatic, usturoi de pădure sau usturoiul ursului, este unul din primii...

citeste tot »

(Or)gastronomie libaneză
Se spune că diavolul se ascunde în detalii. Plauzibil, dacă ar fi să ne gândim la gustul păcătos de bun...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 31 Jul 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online