IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Fesenjan
Ingrediente ¼ ceașcă ulei, 1 kg carne de rață – tăiată cuburi, 2 cepe mărunt tocate, 2 cești miez de...

citeste tot »

Beronia III a.C
Pentru weekend-ul dedicat nou achizitionatei sarbatori de Haloween, prima idee a fost sa recomandam un vin cu arome de sange...

citeste tot »

Fasole verde cu carne tocată
Ingrediente 500 gr carne tocată (miel, vită sau curcan), 2 linguri ulei, 2 cepe tocate, 1 linguriță sare, ½ linguriță...

citeste tot »

Moş Magiun aduce bucureştenilor un târg de bunătăţi
Bradul lui Moş Magiun, ridicat în incinta Muzeului Ţărănului Roman din Capitala, devine weekendul acesta motivul central al unui eveniment...

citeste tot »

Arta Mesei la restaurant Asteria
Arta Mesei este un eveniment itinerant, organizat de BonChef.ro în restaurante premium, care urmăreşte două obiective: evaluarea locaţiei şi îmbogăţirea...

citeste tot »

Somon Cheviche
Ingrediente 1 / 4 lingurita zahar, 1 lingura sare de mare, 1 / 2 lingurita chili sau sos pentru paste, 1 / 4 ceasca suc de lamaie proaspat, 1 / 4 lingurita...

citeste tot »

La Cetate, Merlot 2008
Recomandat de Radu Rizea, de la Vinul.ro, vinul acestei săptămâni este un „clasic” care a confirmat an de an calitatea...

citeste tot »

Tsipouro – Tsikoudia
Tsipouro este o bautura originala greaca, nefiind produs in niciun alt loc din lume. Tsipouro este o bautura spirtoasa puternic...

citeste tot »

Fusilli cu sos din smântână și brânză cu mucegai albastru
Ingrediente 500 gr paste fusilli, 200 gr miez de nucă, 300 gr brânză cu mucegai albastru, 500 ml smântână, 1...

citeste tot »

Cremă de căpșuni cu jeleu de zmeură
Ingrediente pentru crema de căpșuni 600 gr căpșuni (proaspete sau congelate), 100 gr zahăr tos, 320 ml iaurt, 2 plicuri...

citeste tot »

Războiul vacilor: Kobe versus Angus
Ţara Soarelui Răsare dă lumii cea mai gustoasă şi mai scumpă carne de vită: Kobe. Recunoscută în toată lumea că...

citeste tot »

White Artisan 2009
Vinul acestei saptamani vine din Dealu Mare si, bine racit, se asorteza perfect cu fructele de mare sau pestele pe...

citeste tot »

Condimente care vindecă
Detoxifierea organismului poate fi făcută și cu ajutorul condimentelor, nu doar al fructelor și legumelor. Condimentele sunt 100% naturale și...

citeste tot »

Carpaccio de vită cu rucola și parmezan
Ingrediente 400 gr carne de vita sau muschi file, 100 gr rucola, sucul de la 2 lamai, piper proaspat macinat,...

citeste tot »

Eclipse Rose 2010
Crama Basilescu a anuntat la inceputul lunii iunie ca va lansa in aceasta vara mai multe vinuri surpriza, unele dintre...

citeste tot »

Degustare de film şi artă culinară la Cetate
In perioada 5-12 septembrie, la “portul cultural” Cetate, din judetul Dolj, Mircea Dinescu va organiza prima editie a “Festivalului Degustatorilor...

citeste tot »

Festival de ciocolată în Capitală
Praline, bomboane, ciocolata,  fructe confiate, dulceţuri, pişcoturi, cozonaci şi ciocolată de casă în cadrul unui eveniment dedicat în exclusivitate dulciurilor....

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 05 Mar 2015

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online


Power hosting by Appnor

Power hosting by Appnor