IB Cargo

«    »

Babic vs Ghiudem

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 15 Dec 2010
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate de la sârbi şi tătari, ghiudemul şi babicul fac casă bună cu preferinţele românului. Se spune că în urmă cu mult timp, sârbii din zona Buzăului erau nemulţumiţi de carnea de oaie din regiune şi […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Castellroig Blanc Xarel-lo
Un vin clasic spaniol din Catalonia, provine de la Castellroig, un producator cu o solida reputatie in zona Penedes. Marcel...

citeste tot »

Chifteluțe de curcan cu sos de hrean și afine
Ingrediente chifteluțe 2 ouă bătute, ¼ cană lapte, 1/3 ceașcă ceapă tocată, 1 lingură pătrunjel tocat, 1 linguriță cimbru, 2...

citeste tot »

Paste cu legume gratinate la cuptor
O rețetă estivală absolut excelentă, simplu de făcut și foarte gustoasă. Plus că mai are și avantajul că soiul legumelor...

citeste tot »

Supă de pui și ciuperci
Ingrediente 6 cani supa de pui, 1 baton scortisoara, 2 stele anason, 1 lingura de ghimbir ras, 2 piepti de...

citeste tot »

Miel cu legume și sos de mentă
Ingrediente 2 kg carne de miel, o mână frunze de mentă proaspete, 1 cățel de usturoi, 150 ml ulei de...

citeste tot »

Primul festival românesc al Pălincii
Oraşul Satu Mare a găzduit între 1-3 octombrie Festivalul Pălincii, în cadrul primei ediţii a Festivalului Internaţional al Pălincii. Vizitatorii...

citeste tot »

Fetească regală Special Reserve, 2009
Fetească regală este unul dintre soiurile româneşti relativ noi (identificat prin 1920), însă cu toate acestea se bucură de mare...

citeste tot »

Terra Madre Day, sărbătorită în Braşov
De 6 ani, organizaţia internaţională Slow Food sărbătoreşte pe 10 decembrie Terra Madre Day. Pentru prima dată, Braşovul se va...

citeste tot »

Orez Basmati cu pui, creveti si legume
Ingrediente 320 gr de orez Basmati, 12 creveti, 2 dovlecei mijlocii, 2 morcovi, 1 ardei gras rosu, 300 gr piept...

citeste tot »

Kahlúa
Kahlúa este un lichior mexican, cu aromă de cafea. Este produs pe bază de rom și are 26% alcool în...

citeste tot »

Arome de Levant
Gastronomia orientală e pe val. Expresia unor tradiţii bine păstrate în timp şi în acelaşi timp amabsadorul cultural cel mai...

citeste tot »

Bun îi vinul?
Cum știm că un vin e bun? Pentru cei mai mulți dintre noi contează două momente: cel al primelor senzații,...

citeste tot »

Salată cu brânză feta și pepene verde
  Ingrediente 4 castraveți, 100 gr brânză feta, 2 felii pepene verde, ½ ceapă roșie tocată, 1 ceașcă măsline, sare,...

citeste tot »

¿Te gusta paella?
La origini, paella era considerată mâncarea celor săraci și conținea cam ce avea spaniolul la îndemână prin gospodărie. Astăzi, a...

citeste tot »

Tabouli
Ingrediente 1 cana cus cus, 500 ml apa fierbinte, 1 castravete, 3 rosii, 4 cepe verzi, cateva frunze menta proaspata,...

citeste tot »

Sangria la farfurie
Un prânz gustos, comod şi relaxat într-o duminică obişnuită – asta mi-am propus atunci când am luat masa la restaurantul...

citeste tot »

Chifteluțe din pește cu sos de roșii
Ingrediente 500 gr somn, miezul de la 2 felii de pâine, 3 căței de usturoi, piper, ½ ceașcă parmezan ras,...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 18 Dec 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online