Citroen pune in miscare Premiile de Excelenta 2012

Compania Citroen Romania se va numara printre partenerii celei de-a patra editii a concursului de vinuri Premiile de Excelenta Vinul.Ro, eveniment care se va desfasura in perioada 26-30 octombrie, la Dragasani.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Astfel, atat in timpul transportului de la Bucuresti la Dragasani, cat si in periplul lor pe la cramele din aceasta regiune viticola, juratii Premiilor de Excelenta 2012 se vor putea bucura de confortul oferit de ultimele modele produse de Citroen.

Pentru editia de anul acesta, Vinul.Ro a invitat sa analizeze vinurile romanesti si nu numai trei detinatori ai titlului Master of Wine, cativa dintre cei mai importanti jurnalisti europeni de vin, cu functii de conducere in cadrul Federatiei Internationale a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin (FIJEV), alaturi oenologi, scriitori, consultanti si experti in domeniul vinului.

Publicitate
IWCB

Premiile de Excelenta Vinul.Ro se diferentiaza de alte competitii de profil din lume prin existenta a doua sectiuni distincte: una pentru vinuri non-retail, (etichete distribuite doar in Hoteluri, Restaurante, Cafenele sau firme de Catering si inregistrate in concurs de catre producatori, distribuitori sau importatorii de vinuri, contra unei taxe de inscriere), si o sectiune in care participa vinurile achizitionate de catre organizatori direct de pe rafturile magazinelor. La cea de-a patra editie a Premiilor de Excelenta Vinul.Ro producatorii, importatorii sau distribuitorii de vinuri din Romania si din strainatate au posibilitatea sa inscrie in concurs probe care nu exista in marele retail, contra unei taxe de participare de 60 de euro / proba.

Partenerii Premiilor de Excelenta Vinul.Ro 2012

Asociatia Producatorilor de Vinuri din Dragasani

Valdo Invest

PIM

Aqua Carpatica

SmartDrinks.ro

OSR 2012

Citroen Romania