City Grill

Rating: ♣♣♣♣♣ Preturi: €€€€€
Nu cereti vinul casei la City Grill

Am vizitat doar locatia din Dorobanti si pe cea din Carrefour Orhideea.
Daca la Dorobanti se vede in mod clar preocuparea pentru calitate (in loc de banala paine feliata servesc painici micutze, albe si negre, cu seminte), la cel din Carrefour era jale.

Ce mi-a placut: ambianta (evident, mai ales la Dorobanti), calitatea finisajelor si a decoratiunilor, faptul ca au internet si poti merge cu computerul sa lucrezi de-acolo (desi eu n-am facut-o). Mi-a mai placut ca aveau carnati adevarati de Plescoi (din cei uscati, gustosi si picanti, nu prostiile obisnuite din restaurantele care nu se respecta), si o pastrama foarte-foarte frageda si gustoasa.

Ce nu mi-a placut: calitatea inconstanta: daca in Dorobanti spuneam ca au painici frumoase si gustoase, la Carrefour au paine obisnuita. De asemenea, aici parca si chelnerii erau cam aiuriti, probabil fiindca era duminica seara, tarziu. Totusi, daca tot intrebi un chelner de 3 ori ceva, poate ca ar fi bine sa-ti si dea raspunsul (mai ales ca nu l-am intrebat cine stie ce lucru complicat, ci doar de unde provine vinul casei).
Nu mi-au placut mititeii, care erau – ce-i drept – foarte mari, dar sarati in exces si nu excelau nici prin gust.

Si ce m-a ingrozit: VINUL CASEI. L-am incercat pe cel rosu. Dincolo de faptul ca avea un miros de butoi spalat cu piatra vanata, gustul era si mai groaznic. Pur si simplu a fost de nebaut: acru-acid, te zgaria pe gat. Am gustat o inghititura si am fost nevoit sa cer o bere. L-am intrebat de 3 ori pe chelner de unde e vinul casei, ca sa stiu sa nu mai cumpar niciodata asa o mizerie, dar s-a prefacut de tot atatea ori ca a uitat sa intrebe la bar (oricum, si asta mi s-a parut o nota proasta, fiindca un chelner competent ar trebui sa stie sa-ti ofere aceasta informatie fara mari cercetari prealabile).
Pacat de ambianta si de eforturile investitionale!

Restaurant / Zona: Dorobanti | Orhideea

www.citygrill.ro