CityBest Litoral, promovat la Fizzy Summer  

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

 

IMG_8342

CityBest Litoral, primul produs tiparit al site-ului citybest.ro, a fost prezentat in weekend si clientilor care au trecut pragul restaurantelor inscrise in campania de promovare a spumantelor verii, Fizzy Summer by Vinul.ro & Cramele Recas.

Pentru inceput, CityBest Litoral a poposit in restaurantele Taverna Sarbului, Diesel, Thalia Tineretului si Thalia Victoriei, Trattoria Il Calcio Ateneu si Trattoria Il Calcio Barbu Vacarescu, urmand ca, pe parcursul zileleor urmatoare, sa ajunga si in celelalte restaurante partenere ale campaniei.

In nota generala de destindere si veselie pe care a creat-o deja trendul Fizzy Summer, ghidul de recomandari de restaurante de la mare a fost rasfoit in compania spumantelor Sole Alb si Roze, Foss Marai Extra Dry si Roos, Serenissima Prosecco si Cava Dom Potier.

Toti cei care nu au ajuns pana acum la mare sau au fost, dar intentioneaza sa mai dea inca o tura, pot afla din CityBest Litoral care sunt localurile „pe val” anul acesta, unde pot manca bine si la preturi corecte, care sunt cele mai interesante si cozy terase, dar si locurile boeme, mai putin stiute ale litoralului.

CityBest Litoral – un proiect pentru timp liber de calitate powered by Cramele Recas.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...