Columna lui Traian – aniversare cu vin de Budureasca

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

budureasca-sticle-3Vinurile de Budureasca vor fi degustate in cadrul evenimentului aniversar “Columna lui Traian – 1900 de ani de la inaugurare”, manifestare ce va fi organizata vineri, 24 mai, la Sala ArCuB, din Bucuresti.

Anul acesta, pe 12 mai, se implinesc 1900 de ani de la inaugurarea, la Roma, a unuia dintre cele mai importante monumente ale antichitatii europene: Columna lui Traian. Relevanta sa in context romanesc este indiscutabila, Columna fiind o pretioasa cronica vizuala a razboiului daco-roman si un izvor de mare insemnatate pentru cunoasterea istoriei nationale”, anunta reprezentantii Asociatiei Identitate Culturala Contemporana, organizatorul evenimentului, intr-un comunicat de presa.

Potrivit organizatorilor, in cadrul acestei manifestari aniversare vor avea loc conferinte stiintifice, proiectarea unor filme documentare, un recital al pianistei Sanziana Mircea, proiectarea filmului “Decoding Dacia” (2012), dar si un cocktail dedicat discutiilor libere, in cadrul caruia vor fi degustate vinurile Budureasca.

Organizator:

Asociatia Identitate Culturala Contemporana, in parteneriat cu ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti.

 

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...