Concurs cu premii: Oprisor de Dragobete, la rang de Master Chef

DSC_0478De Dragobete, vinurile de Oprisor vor forma un cuplu perfect cu gastronomia originala a Restaurantul Autographe (Calea 13 Septembrie, nr. 85, Bucuresti). Crama Oprisor si Restaurant Autographe respecta traditia romaneasca si ofera o cina romantica pe 24 februarie, de Dragobete, celor care povestesc cu ce gest romantic si-ar surprinde partenerul, printr-o postare pe contul de facebook Crama Oprisor, in perioada 8-22 februarie. Participantii clasati pe locul II si III vor fi premiati cu sticle vin de la Crama Oprisor, La Cetate Miracol Pinot Noir 2010.

59140_296594043793180_1995952978_nRestaurantul Autographe este rezultatul prieteniei dintre cei doi bucatari antrenati la Master ChefAlexandru Petricean si Bogdan Alexandrescu, cunoscuti sub numele de D’Artagnan si Dexte, care se distinge ca o noutate placuta in arealul localurilor din Bucuresti. Meniul Restaurantului Autographe este bazat pe preparate culinare clasice romanesti, pregatite cu un plus de rafinament, iar fiecare specialitate poarta semnatura celor doi bucatari.

Crama Oprisor consta intr-o unitate de vinificatie moderna si o plantatie noua de vita de vie de aproximativ 252 de hectare, situata in comuna Oprisor din judetul Mehedinti, una dintre cele mai propice regiuni pentru producerea vinurilor de mare calitate din Romania. Crama Oprisor este, de asemenea, unul dintre cei mai mari exportatori de vinuri purtand denumirea de origine Romania, iar medaliile obtinute constant la concursurile interne si internationale de profil contribuie nu doar la palmaresul deja impresionant al producatorului, ci si la promovarea intregii zone.

 

Cum ti se pare?