Contact vinul.ro

Echipa Vinul.ro

cezar1Cezar Ioan
Publisher – co-fondator Vinul.ro
cezar [at] vinul.ro

Jurnalist profesionist din 1993, co-fondator al comunitatii online Vinul.Ro si publisher al revistei lunare cu acelasi nume. Comunicator in domeniul vinului din 2002, co-fondator al Clubului Presa de Vin, co-autor al primului ghid critic destinat consumatorilor de vin – „Ghidul Vinul.Ro„. Participant in juriul Concorso Enologico Internazionale, Verona 2005, si membru in juriul degustator al Vinul.Ro. Initiator al miscarii culturale Revolutia Plescoi si al primului concurs de vinuri romanesti cumparate de la raft – „Premiile de excelenta Vinul.Ro„.

valiValentin Ceafalau
Redactor-sef
vali [at] vinul.ro

Jurnalist profesionist. Redactor-sef al revistei Vinul.Ro. Este redactorul-sef al primei publicatii lunare despre vin din România, suplimentul „Connaisseur” (2002-2005). Membru în juriul degustator al Concours Mondial de Bruxelles (editiile 2007, 2008 si 2009).

sergiu-nedelea-2Sergiu Nedelea
Redactor
office [at] vinul.ro

Somelier cu vasta experienta în administrarea afacerilor de alimentatie publica si în industria ospitalitatii, general manager al restaurantului Casa Iancului din Bucuresti si creatorul portalului de vinuri www.winetaste.ro.

Otilia Chirita
Redactor
otilia [at] vinul.ro

A descoperit vinul in timpul studentiei la Facultatea de Horticultura din Iasi. Curiozitatea pentru cultura vinului a motivat-o sa-si aprofundeze cunostintele si pe alte meleaguri viticole, calatorind si studiind in tari cu traditie in enologie. N-a ramas la Dijon, unde a efectuat un stagiu de cercetare la Institutul Viei si Vinului Jules Guyot, ci a revenit in tara, unde a continuat studiile cu un masterat si o teza de doctorat, care au ajutat-o sa afle mai multe despre efectele benefice ale consumului moderat de vin asupra organismului. Pe aceeasi tema a publicat si o serie de articole in revista Romanian Wine Art.
Contactul direct cu producatorii si cunoasterea problemelor sectorului au motivat-o sa urmeze cursurile unui master in drept si legislatie vitivinicola la Universitatea Reims Champagne Ardenne

Horia Hasnaş
Editor

horia[at] vinul.ro

Jurnalist profesionist din 1993, a evoluat de la şpriţ la Chateau vreme de mai bine de 20 de ani. Veritabilul salt calitativ s-a produs în 2010, când şi-a deschis blogul vindinpresă.ro. Chiar dacă poartă pe umeri povara paginilor de gastronomie, mai găseşte timp să-şi perfecţioneze papilele în lungi şi dese degustări, mai mult sau mai puţin oficiale.

andreiAndrei Chica
Director de publicitate
andrei [at] vinul.ro


ovidiuOvidiu Bordea
PR & Marketing Manager
ovidiu [at] vinul.ro

Ovidiu are 12 ani vechime in industria publicitatii si a campaniilor de imagine si se considera un adept al sloganului „Un om, un cuvant”, care nu lasa niciodata o usa inchisa.

bogdanBogdan Gavrilă
Director editie online – co-fondator Vinul.ro
bogdan.gavrila
[at] core-target.ro

Iubitor de vin, nascut printre colinele Dobrogei. Producator executiv al Festivinum 2005 (primul Festival national al vinului romanesc, manifestare itineranta organizata in Iasi, Constanta, Cluj-Napoca, Bucuresti); producator executiv al „Galei Vinului Romanesc 2005″ si al „Reginei Vinului”. A inceput activitatea jurnalistica in 1999 si in acest moment coordoneaza o serie de proiecte digitale. Din anul 2005, Bogdan Gavrila se implica in proiectele de promovare ale Romaniei si brandului de tara, fiind unul dintre membrii fondatori ai proiectului Vinul.ro.

meCătălina Toloş Locusteanu
Dev manager editie online
catalina.tolos

Programator si designer web. Inca din 2002, isi incepe voluntariatul in domeniul IT, ca webdesigner. Dupa absolvirea facultatii de matematica-informatica, in 2004,  isi consolideaza cariera in programare si design web. In 2010 se alatura echipei vinul.ro, in calitate de programator si designer al noului site vinul.ro