Contact vinul.ro

Echipa Vinul.ro

cezar1Cezar Ioan
Publisher – co-fondator Vinul.ro
cezar [at] vinul.ro

Jurnalist profesionist din 1993, co-fondator al comunitatii online Vinul.Ro si publisher al revistei lunare cu acelasi nume. Comunicator in domeniul vinului din 2002, co-fondator al Clubului Presa de Vin, co-autor al primului ghid critic destinat consumatorilor de vin – „Ghidul Vinul.Ro„. Participant in juriul Concorso Enologico Internazionale, Verona 2005, si membru in juriul degustator al Vinul.Ro. Initiator al miscarii culturale Revolutia Plescoi si al primului concurs de vinuri romanesti cumparate de la raft – „Premiile de excelenta Vinul.Ro„. Initiator al miscarii culturale de promovare a vinurilor din soiuri autohtone „Cercul de Feteasca”.

Horia Hasnaş
Editor

horia[at] vinul.ro

Jurnalist profesionist din 1993, a evoluat de la şpriţ la Chateau vreme de mai bine de 20 de ani. Veritabilul salt calitativ s-a produs în 2010, când şi-a deschis blogul vindinpresa.ro. Chiar dacă poartă pe umeri povara paginilor de gastronomie, mai găseşte timp să-şi perfecţioneze papilele în lungi şi dese degustări, mai mult sau mai puţin oficiale english homework help. A calatorit intensiv si a degustat vinurile Greciei, fiind considerat specialistul Vinul.Ro in aceasta tara. A participat la jurizarile Balkans International Wine Contest & Festival, Sofia, si a fost responsabil cu relatarile despre acest eveniment in revista tiparita si pe website-ul Vinul.Ro.

ovidiuOvidiu Bordea
PR & Marketing Manager
ovidiu [at] vinul.ro

Ovidiu are 12 ani vechime in industria publicitatii si a campaniilor de imagine si se considera un adept al sloganului „Un om, un cuvant”, care nu lasa niciodata o usa inchisa.

bogdanBogdan Gavrilă
Director editie online – co-fondator Vinul.ro
bogdan.gavrila
[at] core-target.ro

Iubitor de vin, nascut printre colinele Dobrogei. Producator executiv al Festivinum 2005 (primul Festival national al vinului romanesc, manifestare itineranta organizata in Iasi, Constanta, Cluj-Napoca, Bucuresti); producator executiv al „Galei Vinului Romanesc 2005” si al „Reginei Vinului”. A inceput activitatea jurnalistica in 1999 si in acest moment coordoneaza o serie de proiecte digitale. Din anul 2005, Bogdan Gavrila se implica in proiectele de promovare ale Romaniei si brandului de tara, fiind unul dintre membrii fondatori ai proiectului Vinul.ro.

meCătălina Toloş Locusteanu
Dev manager editie online

Programator si designer web. Inca din 2002, isi incepe voluntariatul in domeniul IT, ca webdesigner. Dupa absolvirea facultatii de matematica-informatica, in 2004,  isi consolideaza cariera in programare si design web. In 2010 se alatura echipei vinul.ro, in calitate de programator si designer al noului site vinul.ro