IB Cargo

«    »

Cotlete de berbecut la cuptor

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
AUTOR:
Publicat la data de: 18 Dec 2012
Rubrica: Retete culinare, Stiri

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Preparatele provin din noul meniu pe care il pune la dispozitia clientilor Cafepedia – Romana.

Ingrediente pentru o portie: 200 gr cotlete berbecut, 20 gr praz, 70 gr vinete, 150 gr cartofi, 30 gr rosii cherry, 50 ml ulei de masline, 30 ml. vin, 5 gr coaja de lamaie, cateva frunze de rozmarin, un catel de usturoi, sare, piper, boia de ardei.

Preparare: Vanata se decojeste, se taie felii, se da cu sare pe ambele parti, apoi se lasa la scurs. Coaja de lamaie si prazul se taie cubulete mici. Feliile de vanata se soteaza in putin ulei de masline, dupa care se racesc si se taie cubulete. Rosia cherry se taie sferturi. Din concentrat de vita si apa se face o supa. Se pun cotletele pe gratar, cam un minut pe fiecare parte. Se amesteca vanata tocata cu prazul si coaja de lamaie, se soteaza in putin ulei, apoi se adauga vinul si un polonic de supa. Cand amestecul a scazut la jumatate se adauga si rosiile cherry, taiate in sferturi. Cotletele se iau de pe gratar, se pun intr-o tava, iar deasupra lor se pune amestecul de legume. Se baga tava pentru 6-7 minute in cuptorul preincalzit la 185 de grade.

Cartofii se fierb 4-5 minute, se taie in sferturi (sau rondele), se pun intr-o tava cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper si se dau la cuptor. Inainte de a se rumeni, se adauga rozmarin si boia.

 

 





Tags: , , , ,

Comenteaza articolul

Alte articole din Retete culinare, Stiri

Friptura de miel la cuptor
Ca sa mai iesiti din tiparele impuse de traditie, pentru masa de Paste va propunem o reteta culinara delicioasa speciala,...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro: Rulou de pui cu somon fumé, orez Xanadu si sos curry
Preparatele provin de la Corina Tehngher, manager la Restaurant Xanadu (str. Postavarului nr. 102) Ingrediente pentru o persoana: 200gr. piept...

citeste tot »

Manualul somelierului: Budinca cu ciocolata si peperoncino
Ingrediente: 100 g capsune, 50 g ciocolata fondanta, 200 g faina, 180 ml. lapte, 3 oua, 2 linguri miere de...

citeste tot »

Piept de rata in arome de Ginger
La numai 26 de ani, Gabriel Nechifor, cheful restaurantului Ginger se poate lauda ca a cunoscut cele mai ascunse taine...

citeste tot »

Arome de Sarbatori – File de porc umplut cu mere, jambon si aroma de scortisoara, in crusta de nuca
Abia ajuns in Bucuresti, noul „chef cuisinier“ de la Thalia, Robert Barkasz, a inventat doua retete speciale si savuroase pentru...

citeste tot »

Manualul somelierului: Aceto, vinul la rang de condiment
Marian Timofti// Sa vorbesti despre otet in toate formele lui de existenta ar presupune un efort imens. Pentru ca, numai...

citeste tot »

Miresme asiatice: pui cu ghimbir
Cristi Boerean Puiul cu ghimbir este un preparat pe care îl gătesc cu mare plăcere aproape în fiecare week-end. Aromele...

citeste tot »

Somon cu palarie de cartof, piure de avocado si mousse de somon in crusta de mac
Pentru cine nu stia, exista gastronomie si in Ilfov. Iar la Taverna Studioului, din Buftea (Aleea Plopilor nr. 2A), seful...

citeste tot »

Cotlete de berbecut la cuptor
Preparatele provin din noul meniu pe care il pune la dispozitia clientilor Cafepedia – Romana. Ingrediente pentru o portie: 200...

citeste tot »

Retete culinare delicioase
Restaurant Marco Polo – Hotel City Plaza**** Cluj Napoca, str. Sindicatelor nr. 9-11 Bucatar: Ioan Fatol Mancaruri: Cotlet de berbecut...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro – Supa de capsune
A manca bine, sanatos si chiar usor sofisticat nu presupune neaparat un efort de preparare deosebit. Acest lucru ni l-a...

citeste tot »

Muschi de vita in sos de vin rosu cu piure de cartofi si crema de trufe
Retetele provin din noul meniu al restaurantului Charme. Chef Augustin Paraschiv ne-a propus doua dintre cele mai vandute preparate. Ingrediente:...

citeste tot »

Arome de Sarbatori – Cocos pitic la cuptor cu ierburi aromate si garnitura de cartofi cu rozmarin
Ingrediente: o jumatate de cocos pitic (de munte ar fi de preferat), cimbru, rozmarin, sos dulce-picant, un cartof mediu, un...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro: Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si nuci, cu legume la gratar marinate
Amatorii de cafea buna, de bauturi fine, dar si cei dornici de o bucatarie mai rafinata pot sa dea o...

citeste tot »

Arome de Sarbatori – Muschi de vita cu ciuperci si afumatura in sos graten la cuptor
Ingrediente pentru o portie: 150 gr. muschi de vita fasonat, cimbru, preferabil proaspat, 20 gr. ceapa, 3 ciuperci Champignon medii...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro: Turnedo de manzat romanesc cu fudulii de curcan, cartof tras in unt si sos rosu (tomat)
Inauguram o rubrica noua, care ar putea fi utila nu numai celor care vor sa-si impresioneze prietenii cu o masa...

citeste tot »

Trufa – diamantul si ditiapentanul
Sunt greu de gasit, aproape imposibil de cultivat si sunt la discretia unor oameni exagerat de discreti. Peste jumatate din...

citeste tot »

Mundus Vini 2008: Aur pentru Flamboyant 2003 Davino, argint pentru Val Duna, Rosso di Valachia si Cuvee Iberland
Flamboyant Edition limitee 2003, de la Davino, Ceptura, a castigat Medalia de Aur la unul dintre cele mai importante concursuri...

citeste tot »

Savoart: festival de arta, film si gastronomie – 15-17 iunie, Timisoara
Cea de-a doua editie a festivalului de arta, film si gastronomie, Savoart, eveniment ce se va desfasura in perioada 15-17...

citeste tot »

Evinoteca.Ro te duce in Chile
De Dragobete se bea vin! Pentru cei care inteleg sa traiasca romaneste, Evinoteca.Ro a pregatit un cadou plin de gust:...

citeste tot »

Alexandrion Grup Romania lanseaza pe piata etichetele responsabile
Incepand cu luna noiembrie, Alexandrion Grup Romania lanseaza pe piata etichetele responsabile, care, potrivit reprezentantilor companiei, previn consumatorii de riscurile...

citeste tot »

Noutati din Dragasani, ciocolata si vinuri fara alcool la „Zilele Vinul.ro”, 26-27 februarie
Tocmai pentru ca vinul inseamna diversitate, cea de-a doua editie a targului Zilele Vinul.Ro va oferi mai multa vizibilitate cramelor...

citeste tot »

Parteneri noi pentru PROVINO Iasi: TVR si Five Continents
Festivalul PROVINO – Vin, Arta, Gastronomie, care se va desfasura in perioada 3- 6 noiembrie la Iasi, are inca doi...

citeste tot »

Vineri, 9 mai: Forum Vinul.ro – pentru vanzari mai mari!
Iubitorii si pasionatii din lumea vinului au ocazia sa participle la degustarea organizata de Vinul.Ro in cadrul celei de-a treia...

citeste tot »

Vinuri de nivel european la Cotnari
Societatea vini-viticola Cotnari SA va investi peste 3,5 milioane de euro, pana la sfarsitul lunii august, in modernizarea tehnologica, pentru...

citeste tot »

Verticala unica de Brunello di Montalcino Biondi Santi – vineri, 11 ianuarie, La Brasserie
Patru din cele mai bune recolte de Brunello di Montalcino Biondi Santi vor putea fi comparate in cadrul unei degustari-eveniment,...

citeste tot »

Razvan Macici produce vinul oficial al CM de Fotbal 2010
Oenologul-sef de la Nederburg, Razvan Macici, a devenit semnatarul vinului oficial al Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010. «Nederburg este...

citeste tot »

Valentine’s Day cu ciocolata la Sala Radio
A doua editie bucuresteana din acest an a festivalului de dulciuri Choco Fest vine in intampinarea celor care vor sa...

citeste tot »

Vinuri siciliene la Arte&Vino
Impatimitii vinului din Bucuresti au avut ocazia sa se intalneasca cu vinurile si uleiurile de masline siciliene, in cadrul unui...

citeste tot »

Wine Speed Networking la Forumul Vinul.Ro – 12-14 aprilie, Hotel Marshal Garden (video)
Forumul Vinul.Ro, organizat in perioada 12-14 aprilie, la Marshal Garden Hotel din Bucuresti (Calea Dorobantilor 50b), va gazdui, pe langa...

citeste tot »

Feteasca Neagra Black Peak si Hariton – bronz la Londra
La inchiderea celei de-37-a editii a Concursului International de Vin & Bauturi Alcolice (IWSC) ,organizat la Londra in luna iunie,...

citeste tot »

Casa Davino la Clubul VINO
La Cluj-Napoca, Clubul VINO (singurul club privat de vinuri din Romania) s-a reunit din nou, la sfarsitul saptamanii trecute, in...

citeste tot »

Şpriţ de vară până-n seară, la Vamă!
„Miticã când are bani nu bea bere, bea vin“. Acest adevãr troneazã pe contra-eticheta unuia dintre cele mai originale produse...

citeste tot »

Zilele Vinul.Ro: concursuri cu arome si premii de la Fusion Technique
Participantii la cea de-a doua editie a targului de vinuri Zilele Vinul.Ro, eveniment ce va avea loc in perioada 26-27 februarie la...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 02 Apr 2015

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online


Power hosting by Appnor

Power hosting by Appnor