IB Cargo

«    »

Cotlete de berbecut la cuptor

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
AUTOR:
Publicat la data de: 18 Dec 2012
Rubrica: Retete culinare, Stiri

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Preparatele provin din noul meniu pe care il pune la dispozitia clientilor Cafepedia – Romana.

Ingrediente pentru o portie: 200 gr cotlete berbecut, 20 gr praz, 70 gr vinete, 150 gr cartofi, 30 gr rosii cherry, 50 ml ulei de masline, 30 ml. vin, 5 gr coaja de lamaie, cateva frunze de rozmarin, un catel de usturoi, sare, piper, boia de ardei.

Preparare: Vanata se decojeste, se taie felii, se da cu sare pe ambele parti, apoi se lasa la scurs. Coaja de lamaie si prazul se taie cubulete mici. Feliile de vanata se soteaza in putin ulei de masline, dupa care se racesc si se taie cubulete. Rosia cherry se taie sferturi. Din concentrat de vita si apa se face o supa. Se pun cotletele pe gratar, cam un minut pe fiecare parte. Se amesteca vanata tocata cu prazul si coaja de lamaie, se soteaza in putin ulei, apoi se adauga vinul si un polonic de supa. Cand amestecul a scazut la jumatate se adauga si rosiile cherry, taiate in sferturi. Cotletele se iau de pe gratar, se pun intr-o tava, iar deasupra lor se pune amestecul de legume. Se baga tava pentru 6-7 minute in cuptorul preincalzit la 185 de grade.

Cartofii se fierb 4-5 minute, se taie in sferturi (sau rondele), se pun intr-o tava cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper si se dau la cuptor. Inainte de a se rumeni, se adauga rozmarin si boia.

 

 





Tags: , , , ,

Comenteaza articolul

Alte articole din Retete culinare, Stiri

Meniurile Vinul.Ro: Clatite cu somon
Preparatele provin din noul meniu pe care il pune la dispozitia clientilor Cafepedia – Romana. Ingrediente pentru o portie: doua...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro: Homar Charme cu Sos olandez
Vin Sarbatorile si, daca tineti cu tot dinadinsul sa va impresionati oaspetii, Augustin Paraschiv, chef-ul de la Charme, va propune...

citeste tot »

Trufa – diamantul si ditiapentanul
Sunt greu de gasit, aproape imposibil de cultivat si sunt la discretia unor oameni exagerat de discreti. Peste jumatate din...

citeste tot »

Pasca cu ciocolata
Pasca cu ciocolata este un preparat mai greu de realizat, care presupune mai multa atentie, dar care poate fi desertul-vedeta...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro: Cotlete de berbecut pe gutuie caramelizata
Pentru cei care vor sa evite traditionalul porc in perioada sarbatorilor de iarna, Restaurantul Ginger (Calea Grivitei nr.194) propune doua...

citeste tot »

Ghid romantic pentru vegetarieni
Aţi plecat din club, de la concert sau de la teatru şi aţi ajuns la tine acasă. Jumătate din drumul...

citeste tot »

Friptura de miel la cuptor
Ca sa mai iesiti din tiparele impuse de traditie, pentru masa de Paste va propunem o reteta culinara delicioasa speciala,...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro: Muschiulet de porc cu bulz cu branza de burduf si hribi
Modul de preparare al acestui preparat ne-a fost oferit de Casa Vlasia, poate cel mai impunator complex de relaxare si...

citeste tot »

Ghidul seductiei
Ati plecat din club / de la concert / de la teatru si ati ajuns la tine acasa. Jumatate din...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro: Rulou de pui cu somon fumé, orez Xanadu si sos curry
Preparatele provin de la Corina Tehngher, manager la Restaurant Xanadu (str. Postavarului nr. 102) Ingrediente pentru o persoana: 200gr. piept...

citeste tot »

Ghidul seductiei
Ati plecat din club / de la concert / de la teatru si ati ajuns la tine acasa. Jumatate din...

citeste tot »

Creveti in trei arome
ALINA MATEI Incepand cu acest numar, inauguram o noua rubrica, in care bucatari de top ai Bucurestiului vor prezenta cititorilor...

citeste tot »

Manualul somelierului: Tarta din faina de castane
Ingrediente: 300 gr faina de castane, 30 gr ulei de masline extravirgin, 50 gr seminte de pin, 30 gr de...

citeste tot »

Manualul somelierului: Bagna Cauda – sos cald, tipic din Piemonte
Ingrediente: 100g ansoa sarate, 8-10 catei de usturoi, 250ml de ulei de masline extravirgin, 50g unt, o ceasca de lapte,...

citeste tot »

Retete culinare delicioase
Restaurant Marco Polo – Hotel City Plaza**** Cluj Napoca, str. Sindicatelor nr. 9-11 Bucatar: Ioan Fatol Mancaruri: Cotlet de berbecut...

citeste tot »

Arome de Sarbatori – Cocos pitic la cuptor cu ierburi aromate si garnitura de cartofi cu rozmarin
Ingrediente: o jumatate de cocos pitic (de munte ar fi de preferat), cimbru, rozmarin, sos dulce-picant, un cartof mediu, un...

citeste tot »

Cotlete de berbecut la cuptor
Preparatele provin din noul meniu pe care il pune la dispozitia clientilor Cafepedia – Romana. Ingrediente pentru o portie: 200...

citeste tot »

Casual Wine Party in patru orase (galerie foto)
Casual Wine Party, eveniment marca Vinul.Ro care are ca scop consumul de vin intr-o atmosfera relaxata, a bifat o noua...

citeste tot »

Noi medalii pentru Cotnari in concursuri internationale
  Grasa din recolta anului 2000 a companiei Cotnari continua sa faca senzatie in concursurile la care participa. Intr-un comunicat...

citeste tot »

Unicum alimenteaza distractia
Unicum organizeaza în perioada 1-15 septembrie un concurs cu premii pentru cei dornici de distractie si gust bun. Participantii trebuie...

citeste tot »

10 sticle de Prince Matei 2001, vandute la licitatie
Zece sticle de Prince Matei 2001 au fost vandute, la sfarsitul saptamanii, in cadrul unei licitatii de arta organizate in...

citeste tot »

Vindor – un nou magazin virtual de vinuri
Oferta de magazine virtuale dedicate vinurilor se extinde, cel mai nou produs de acest tip fiind portalul Vindor. Pe langa...

citeste tot »

Protocol de colaborare intre ADAR si Ministerul Turismului
Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania a semnat un protocol de colaborare cu Ministerul Turismului pentru a participa in premiera la...

citeste tot »

Sfarsit de sezon pe Litoral pentru Cramele Recas
Campania de promovare  pe Litoral a vinurilor producatorului banatean Cramele Recas s-a incheiat miercuri, 28 august. Pe parcursul intregului sezon,...

citeste tot »

Cramele Recas da noua petrecere Vin la Mare
Incepand de joi, 25 iulie, in programul Vin La Mare desfasurat de Vinul.Ro pe litoral veti regasi vinurile Cramelor Recas....

citeste tot »

VINVEST anunta noutati la a VIII-a editie
Cu doua saptamani inainte de deschidere, organizatorii celei de-a VIII-a editii a Salonului International de Vinuri VINVEST Timisoara vor organiza,...

citeste tot »

Vincon nu mai are voie sa foloseasca marca “Milcov”
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a dat castig de cauza societatii Zarea SA in procesul intentat de aceast`...

citeste tot »

Au inceput inscrierile la Concours Mondial de Bruxelles 2014 – editia XX
Producatorii romani interesati sa participe la editia de anul acesta a Concours Mondial de Bruxelles, una dintre cele mai mari...

citeste tot »

COMUNICAT DE PRESA: 4 medalii de aur si 3 de argint pentru Vincon Vrancea la Concursul International de Vinuri Bucuresti 2007
Vincon Vrancea, cel mai mare producator de vinuri din Romania, s-a numarat si in acest an printre marii castigatori ai...

citeste tot »

Cool or Not: Aroganta pe bicicleta la Dragasani
COOL  Turul ciclistic al cramelor din Dragasani „inventat“ de Nicusor Cazan (cazancuvin.ro si wineevents.ro) si prietenii intr-ale vinului pe doua...

citeste tot »

Pinot Noir de Lume Noua si Veche, la Ginger – Germania, Noua Zeelanda si Franta
Seria degustarilor organizate de pasionatii de vinuri si gastronomie Cesar Filip si Doru Pencea, co-proprietarii restaurantului Ginger, continua si luna...

citeste tot »

Domeniul Coroanei Segarcea – aur canadian
Pana sa apuce sa extraga aur romanesc de la Rosia Montana, canadienii au inceput deja sa trimita cate un strop...

citeste tot »

Meniurile Vinul.Ro: Muschi Wellington pe pat de sparanghel sote si sos Perigueux
Vin Sarbatorile si, daca tineti cu tot dinadinsul sa va impresionati oaspetii, Augustin Paraschiv, chef-ul de la Charme, va propune...

citeste tot »

Recomandat de Vinul.Ro: expozitie Anne Nebert la Iqonique
“Memories of my Dreamworld” este numele expozitiei de pictura semnata Anne Nebert care se va desfasura incepand de joi, 9...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 22 Nov 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online