Degustare de Bourgogne la Tasting Room

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

Mark Haisma 1

Sambata, 5 iulie, cu incepere de la ora 20.00, Tasting Room isi va schimba numele pentru cateva ore in Tasting Bourgogne. Pentru ca la cochetul Gastro Wine Bar din str. Putul lui Zamfir nr 62 se vor dezvalui trei vinuri provenind din una dintre cele mai cunoscute regiuni viticole ale lumii. Vinuri laudate de Jancis Robinson MW si realizate de unul dintre copii teribili ai vinificatiei, australianul Mark Haisma.

Contra sumei de 85 de lei, doritorii vor avea parte de o experienta de neuitat, in care vor degusta Santenay „Saint-Jean” Chardonnay 2012, Gevrey Chambertin „Croix des Champs” Pinot Noir 2012, dar si un Premier Cru, Morey Saint Denis „Les Chaffots” Pinot Noir 2012. Vinurile vor fi povestite chiar de realizatorul lor, Mark Haisma, pe care sus-amintita Jancis Robinson l-a inclus pe exclusivista lista „Overperformers in 2012”. Rezervarile pentru eveniment se fac la tel: 0754.993.953. Grabiti-va, locurile sunt limitate!

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...