Degustare de ciocolata si vinuri alese la Charme

Wine-and-ChocolateDoamnelor, dar mai ales Domnilor, Sfantul Valentin bate la usa! Bine, dupa colt asteapta si Dragobetele, si Martisorul, si 8 Martie. Cu alte cuvinte, suntem mancati! Dar mai avem o sansa. Marea degustare de ciocolata, pe care Vinul.Ro o va organiza pe 12 februarie, cu incepere de la ora 19, la Restaurant Lounge Charme (str Smardan nr 12). Vom trece prin sase tipuri de ciocolata de top, importate in Romania de Fusion Tehnique, dar vom incerca si doua vinuri cu nume, care pot sta alaturi de aceste nebunii dulci. Printre vinuri se va strecura si un esspreso de la Molinari, intru clatirea papilelor si a mintilor, ce, cu siguranta, vor fi aproape subjugate de arome. Toata aceasta feerie, la numai 40 de lei!!! Ciocolata si vinurile vor fi prezentate, explicate si asortate de Razvan Cruceanu, somelier si actionar al firmei Fusion Tehnique. Mai mult, la finalul evenimentului, Razvan va putea vinde ciocolata celor interesati.

Vreti mai multe detalii? Ei bine, cele sase tipuri de ciocolata sunt:

– Coppeneur, Cru de Cao, ciocolata alba bio cu vanilie – Republica Dominicana

– Valrhona, Tainori, Les Grand Crus, ciocolata neagra – Republica Dominicana

– Coppeneur, Cru de Cao, ciocolata neagra bio – Republique de Madagascar

-Valrhona, Guanaja Grue, ciocolata cu boabe de cacao sfaramate si prajite

– Coppeneur, Cru de Cao, ciocolata neagra bio 85% – Republic of Ghana

– Coppeneur, Cru de Cao, ciocolata neagra bio 100% – Republica de Ecuador.

Pentru acestea, Heinrig Distribution a ales doua vinuri cu personalitate: Peter Lehmann Barossa Shiraz si Gallo Cabernet Sauvignon Sonoma County.

Rezervari pentru acest eveniment se pot face la numerele de telefon 0737.503.890 sau 021.311.1922.