IB Cargo

«    »

Din farmacia naturii: napii

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Nativi din Asia de Vest, napii au servit ca hrană atât oamenilor cât și animalelor. Napii erau un aliment zilnic în Europa, înainte de apariția cartofului. Provenind din culturi ușor de întreținut, napii au fost considerați alimentele oamenilor săraci. Napii reprezintă un leac modest, oferit de farmacia naturii. Membru al familiei de legume crucifere, napul […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

La Cetate Chardonnay 2010
Chardonnay-urile din gama La Cetate au avut o evolutie foarte interesanta, de-a lungul recoltelor. Primul vin alb al unei linii...

citeste tot »

Deliciu de vară, înghețata
Înghețata este un desert realizat din produse lactate combinate cu fructe sau diferite arome. Majoritatea înghețatelor conțin zahar, dar pot...

citeste tot »

Noua Măgura, mai dulce şi mai pufoasă
Cunoscut sub sloganul „prăjiturica prăjiturelelor”, desertul Măgura a trecut de curând printr-un proces de rebranding. Produsul a fost îmbunătăţit, atât...

citeste tot »

Festin românesc în Capitală
La sfârşitul lunii noiembrie, bucureştenii au parte de un festin românesc autentic, un targ  unde cei prezenţi pot degusta şi...

citeste tot »

Înghețată cu vanilie și lapte
Ingrediente 400 gr lapte, 350 gr smântână proaspătă, 150 gr zahăr, ½ baton vanilie Preparare Într-o cratiță amestecați laptele, zahărul...

citeste tot »

Salata de cartofi cu fasole verde
Ingrediente 300gr cartofi, 200gr fasole verde, 200gr rosii de marime medie, bine coapte, 50gr file de ansoa in ulei, 50gr...

citeste tot »

Oscar Tobia Reserva Tinto
Un vin din La Rioja semnat de experimentatul vinificator Oscar Tobia. In 2009, Robert Parker a acordat 92 de puncte...

citeste tot »

Arta Mesei la restaurant Casa Basarab
Arta Mesei este un eveniment itinerant, organizat de BonChef.ro în restaurante premium, care urmăreşte două obiective: evaluarea locaţiei şi îmbogăţirea...

citeste tot »

De la bratwurst la Plai
Fie că vorbim de pastramă, cârnaţi, muşchiuleţ sau salam, produsele de carmangerie îşi ocupă cu atitudine locul de cinste în...

citeste tot »

Los Vascos Chardonnay 2009
In plina campanie de promovare a consumului de vin alb, am ales ca vin al acestei saptamani tot pe unul...

citeste tot »

La steaua Michelin, e-o cale atât de lungă…
Stelele Michelin au devenit de-a lungul timpului garanția unei experiențe gastronomice deosebite, ele încoronând extrem de puține restaurante din întreaga...

citeste tot »

Proprietățile uleiului de măsline
Strugurii și măslinele sunt printre binefăcătorii neprețuiți ai solului și au fost destinați, fiecare pe drumul său, să promoveze bunăstarea...

citeste tot »

Revoluţia Plescoi nu stă în bancă ei
Cârnații de Pleșcoi sunt un produs românesc recunoscut și protejat de Uniunea Europeană. Pleșcoii originali sunt o culme a bucătăriei...

citeste tot »

Supă de fasole negre cu dovleac și boabe de porumb
Ingrediente 3 linguri ulei de măsline, 1 ceapă mare tocată, 1 cățel usturoi sfărâmat, 1 ardei iute tocat, 1 morcov...

citeste tot »

Gratin Dauphinois, sau cei mai faimoși cartofi cu smântână
Cred că ați dedus deja că, dacă vorbim despre o rețetă celebră, apăi ceea ce urmează mai la vale nu...

citeste tot »

Salată cu nuci, pere și brânză de capră
Ingrediente ¼ cană miez de nucă, 1 legatură salată verde tocată, 4 pere, 50 gr brânză de capră, 2 lingurițe...

citeste tot »

Cabernet Sauvignon Chateau Golan, 2005
Cezar Ioan, Vinul.Ro Un vin mai scump, săptămâna asta: costa 150 lei şi se găseşte la Comtesse du Barry (în...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 30 Mar 2015

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online


Power hosting by Appnor

Power hosting by Appnor