Smart Drinks

«    »

Din farmacia naturii: napii

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Nativi din Asia de Vest, napii au servit ca hrană atât oamenilor cât și animalelor. Napii erau un aliment zilnic în Europa, înainte de apariția cartofului. Provenind din culturi ușor de întreținut, napii au fost considerați alimentele oamenilor săraci. Napii reprezintă un leac modest, oferit de farmacia naturii. Membru al familiei de legume crucifere, napul [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Târgul care.. rupe gura târgului în Bucureşti
În perioada 1-3 octombrie la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, se desfăşoară a treia ediţie a “Târgului.. care rupe gura...

citeste tot »

Salată cu nuci, pere și brânză de capră
Ingrediente ¼ cană miez de nucă, 1 legatură salată verde tocată, 4 pere, 50 gr brânză de capră, 2 lingurițe...

citeste tot »

Un nou star din Chile: Carmenere Aromo Private Reserve 2007
Valentin Ceafalau, Vinul.Ro (Maule Valley, Chile, 13,5% vol. alc., vin roşu sec) Istoria soiului Carmenere seamănă cu cea a Malbec-ului:...

citeste tot »

Cannelloni cu cascaval si sunca
Ingrediente 300 ml sos de rosii, 300 gr paste cannelloni, cateva felii de sunca, 500 gr ricotta, 25 gr unt,...

citeste tot »

Legume sotate cu nuci
Ingrediente 1 ceapă, tăiată felii, 1 ardei roşu, tăiat julienne, 1 ardei gras, tăiat cuburi, 4 ciuperci, curăţate, tăiate în...

citeste tot »

Arta Mesei la restaurant Asteria
Arta Mesei este un eveniment itinerant, organizat de BonChef.ro în restaurante premium, care urmăreşte două obiective: evaluarea locaţiei şi îmbogăţirea...

citeste tot »

Şarmul spiritului de echipã
La restaurantul Charme din centrul istoric, ecuaţia culinară se traduce prin munca în echipă. Vio şi Augustin au ţinut morţis...

citeste tot »

Caloian Rose 2010
Pentru ca primavara asta culoare dominanta este “rose-ul”, vinul acestei saptamani nu putea fi altul decat unul de acest fel....

citeste tot »

Cabernet Sauvignon Anima 2007
Cezar Ioan, vinul.ro 13,5% vol. alc., sec Intens, plăcut, elegant, cu tonuri foarte tipice şi complexe de coacăze negre, ierburi,...

citeste tot »

Supă de țelină
supa Ingrediente 2 linguri unt, 2 linguri ulei, 2 fire praz tocat, sare, 2 catei de usturoi, o radacina mare...

citeste tot »

Pecorino
Pecorino este numele dat tuturor brânzeturi italiene făcute din lapte de oaie. Pecorino Romano este numele dat de brânzeturi din...

citeste tot »

Vinul bun alungă neamurile proaste
Iaşul a devenit primul oraş din ţară cu un local de tapasuri şi vinuri, proprietarii magazinului de vinuri Good Point...

citeste tot »

Târg culinar tradiţional la Braşov
Oraşul Braşov găzduieşte în perioada 25-26 septembrie, a XIX-a ediţie a târgului gastronomic “Roadele Pământului”, ce va avea loc în...

citeste tot »

Iaşiul dă liber la un brunch bun rău
De doua ori pe lună, duminica, Good Point – Tapas & Wine din Iaşi organizează un brunch inedit cu un...

citeste tot »

Food & Bar a premiat cele mai bune restaurante
Cele mai bune restaurante din România au fost premiate în cadrul celei de-a treia ediţii a Galei Premiilor Food &...

citeste tot »

Doradă în sare mare
Mai întâi necesarul: câte 1 dorada potrivita de persoană (sau 1 mare pentru 2 persoane), 1-2 lămâi, verdețuri (cimbru, măghiran,...

citeste tot »

Bucharest Food Festival serveşte mâncare europeană
În perioada 24-26 septembrie, în Parcul Tineretului, va avea loc cea de-a patra ediţie a Bucharest Food Festival, potrivit unui...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 18 Sep 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online