IB Cargo

«    »

Din farmacia naturii: napii

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Nativi din Asia de Vest, napii au servit ca hrană atât oamenilor cât și animalelor. Napii erau un aliment zilnic în Europa, înainte de apariția cartofului. Provenind din culturi ușor de întreținut, napii au fost considerați alimentele oamenilor săraci. Napii reprezintă un leac modest, oferit de farmacia naturii. Membru al familiei de legume crucifere, napul […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Creveti cu branza Feta
Ingrediente 3 linguri ulei de masline, 4 cepe tocate, 1 catel de usturoi tocat, ½ lingurita zahar, o legatura de...

citeste tot »

Crabi cu ceapă verde
Ingrediente: 3-4 cepe verzi, 1 lingură ulei, 1 felie ghimbir, 350 gr crabi decongelaţi, 1ceaşcă vin alb, 2 linguri ketchup,...

citeste tot »

Cea mai bună reţetă (a)trage (la) un vin bun!
Portalul Vinul.Ro şi-a propus să premieze pe cei ce ştiu să îşi facă din fiecare moment un episod premium. Astfel,...

citeste tot »

Cannelloni cu cascaval si sunca
Ingrediente 300 ml sos de rosii, 300 gr paste cannelloni, cateva felii de sunca, 500 gr ricotta, 25 gr unt,...

citeste tot »

Arta cocktail-ului
Priceperea de a amesteca băuturile cu scopul de a obține gusturi și arome noi sau combinații surprinzătoare a fost dintotdeauna...

citeste tot »

Condiment – medicament: Susanul
Semințele de susan au un gust delicat și aproape insesizabil, ce seamănă ușor cu cel al alunelor și sunt prezente...

citeste tot »

Festin românesc în Capitală
La sfârşitul lunii noiembrie, bucureştenii au parte de un festin românesc autentic, un targ  unde cei prezenţi pot degusta şi...

citeste tot »

Merlot Prince Mircea 2008
Valentin Ceafalău, Vinul.Ro “Micul Prinţ” din Vânju Mare (epitetul “mare” revenindu-i fără nici un fel de dubii lui Prince Matei...

citeste tot »

Fasole verde cu carne tocată
Ingrediente 500 gr carne tocată (miel, vită sau curcan), 2 linguri ulei, 2 cepe tocate, 1 linguriță sare, ½ linguriță...

citeste tot »

Tabouli
Ingrediente 1 cana cus cus, 500 ml apa fierbinte, 1 castravete, 3 rosii, 4 cepe verzi, cateva frunze menta proaspata,...

citeste tot »

Legume sotate cu nuci
Ingrediente 1 ceapă, tăiată felii, 1 ardei roşu, tăiat julienne, 1 ardei gras, tăiat cuburi, 4 ciuperci, curăţate, tăiate în...

citeste tot »

La Spinetta, Nebiollo, Langhe
La Spinetta este un vin de categorie grea, dintre vinurile care merită să stea în “deschiderea” iernii şi a ciclului...

citeste tot »

Urbo.ro, ghid de supravieţuire urbană
De curând, a fost lansat proiectul Urbo.ro, sub forma unui ghid citadin al firmelor şi locurilor interesante din marile oraşe....

citeste tot »

Ceptura Cabernet Sauvignon – Feteasca Neagra 2009
Dupa lansarea de anul trecut a etichetei Faurar, gama care reuseste sa ofere satisfactie cu mult peste pentru pretul pe...

citeste tot »

Stephen Donnelly vine la Iaşi
Joi, 21 iulie, incepand cu ora 18.00, cei care vor trece pragul magazinului Good Point din Iasi se vor intalni...

citeste tot »

Unde bucătarii devin bucătari de top
V-ati întrebat vreodată unde invaţă meserie cei mai buni bucătari din lume? Unde se gasesc cele mai performante şi apreciate...

citeste tot »

Ienibaharul, o aroma aparte…
Ienibaharul este originar din Jamaica, insula care este si principalul exportator si consumator. Pimenta dioica este un copac tropical peren,...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 22 Dec 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online