Smart Drinks

«    »

Din farmacia naturii: napii

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Nativi din Asia de Vest, napii au servit ca hrană atât oamenilor cât și animalelor. Napii erau un aliment zilnic în Europa, înainte de apariția cartofului. Provenind din culturi ușor de întreținut, napii au fost considerați alimentele oamenilor săraci. Napii reprezintă un leac modest, oferit de farmacia naturii. Membru al familiei de legume crucifere, napul [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Aziminu
Ingrediente 3 kg peste: biban, dorada, gurnard, file de peste John Dory, biban de mare, 1 file de  merlan, 2...

citeste tot »

Salata de ton cu legume
Ingrediente 5 cepe verzi, ½ legatura patrunjel verde, cateva frunze de marar, o ceasca porumb dulce,2 bucatele ardei rosu proaspat,...

citeste tot »

Smochine pentru un organism sanatos
Smochinul este un arbore mic, originar din Asia. Smochinul produce fructe de forma conica, acestea fiind clasificate dupa varietati si...

citeste tot »

Sos Worcestershire
Sosul Worcestershire, sau de multe ori sos Worcester este un condiment lichid, fermentat, utilizat pentru aromatizarea multor mancaruri gatite, a...

citeste tot »

Fontina
Branza Fontina este o branza clasica italiana, cu toate ca sunt intalnite nenumarate variante ale acestui tip de branza si...

citeste tot »

Salată cu nuci, pere și brânză de capră
Ingrediente ¼ cană miez de nucă, 1 legatură salată verde tocată, 4 pere, 50 gr brânză de capră, 2 lingurițe...

citeste tot »

Aspic cu legume si pui
Ingrediente 200 gr carne de pui fiarta, 50 gr sunca fiarta, 100 gr varza, 50 gr masline vezi umplute, 200...

citeste tot »

Sangria la farfurie
Un prânz gustos, comod şi relaxat într-o duminică obişnuită – asta mi-am propus atunci când am luat masa la restaurantul...

citeste tot »

De la bratwurst la Plai
Fie că vorbim de pastramă, cârnaţi, muşchiuleţ sau salam, produsele de carmangerie îşi ocupă cu atitudine locul de cinste în...

citeste tot »

Pinchitos, adică frigăruile spaniole
Despre Pinchitos (sau Pinchos Morunos) se crede că au fost introduse în bucătăria spaniolă de mauri, dar de-a lungul timpului...

citeste tot »

Cel mai scump jamon din lume a ajuns în Bucureşti
Magazinul Comtesse du Barry din Capitală a organizat de curând o degustare cu jamon de calitate superioară, pentru a marca...

citeste tot »

Sarbatoarea mierii
Loc de desfasurare: Centrul municipiului Blaj Cand? Joi, 21.03.2013, orele 08:00-17:00 si vineri, 22.03.2013, orele 08:00-15:00. Scopul manifestarii este facilitarea...

citeste tot »

Bucătarul de aur al Bucureștiului
„Bucătarul de Aur al Bucureștiului” va fi ales pentru al treilea an consecutiv  într-o competiție organizată de SC Compania de...

citeste tot »

Pui cu prune
Ingrediente 1 pui de marime medie, 50 gr unt, 1 morcov, 2 teline, o ceapa, 1 l supa de pui,...

citeste tot »

Atenţie, oxidează!
Oxidarea, prin definiție, este o reacție chimică ireversibilă care transferă electroni dintr-o substanță către un agent oxidant. Oxidarea alimentelor, pe...

citeste tot »

Salată cu brânză feta și pepene verde
  Ingrediente 4 castraveți, 100 gr brânză feta, 2 felii pepene verde, ½ ceapă roșie tocată, 1 ceașcă măsline, sare,...

citeste tot »

Bacanta Fetească Neagră 2009
Vinul acestei saptamani, Feteasca Neagră Bacanta 2009 (IG Dealurile Vrancei, 14,5 % vol. alc., sec, Producator: Crama Girboiu) reprezinta cea...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 29 Jul 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online