IB Cargo

«    »

Din farmacia naturii: napii

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Nativi din Asia de Vest, napii au servit ca hrană atât oamenilor cât și animalelor. Napii erau un aliment zilnic în Europa, înainte de apariția cartofului. Provenind din culturi ușor de întreținut, napii au fost considerați alimentele oamenilor săraci. Napii reprezintă un leac modest, oferit de farmacia naturii. Membru al familiei de legume crucifere, napul […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Bucătăria GSM
În ultima vreme, pe piață au apărut tot mai multe aplicații pentru telefoanele mobile „inteligente” (smartphones) legate de stilul de...

citeste tot »

OSHO, măcelăria superpremium – în Bucureşti
Începutul lunii septembrie a adus în peisajul magazinelor de lux din Bucureşti prima măcelărie-restaurant din țară, OSHO, un concept cu...

citeste tot »

Benzină din struguri
Dyneff, distribuitorul francez de produse petroliere controlat de grupul petrolier Rompetrol, a demarat un proiect pentru transformarea deşeurilor de viţă...

citeste tot »

Ierburi aromate pentru sănătate
Alese cu grijă, ierburile proaspete aromatizează mâncărurile și adaugă un plus de savoare. Iată câteva dintre ierburile pe care le...

citeste tot »

Supă picantă de conopidă cu găluște
Ingrediente 1 / 2 cană făină, 6 linguri unt, 1 ou, 2 lingurițe boia de ardei iute, 1 ceapă fin...

citeste tot »

Fileuri de merluciu şi scoici în sos verde
Ingrediente 24 scoici mici, 1 lingură sare de mare grosieră, 4 căni apă, 1/3 cană ulei de măsline, 2 căței...

citeste tot »

Căutăm bucătar pentru Reşedinţa Adjunctului Ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti
The Cook is a personal employee of the Deputy Chief of Mission of the United States of America, in Bucharest...

citeste tot »

Târgul bunătăţilor de toamnă continuă
Singurul târg săptămânal de produse tradiţionale, ecologice şi naturale continuă weekendul acesta, între 8 şi 10 octombrie, cu a XIX-a...

citeste tot »

Cel mai fălos taco
Mexic și-a bătut propriul record la cel mai lung taco din lume, informează demotix.com. Cu 40 m în lungime și...

citeste tot »

Zabaglione
Ingrediente 6 gălbenușuri de ou, 200 gr zahăr, 2 cești frișcă, 1 cană vin dulce Preparare Se separă albușurile de...

citeste tot »

Domenii Tamaioasa Romaneasca 2011
Tamaioasa este o varietate de struguri romaneasca folosita pentru producerea de vinuri albe aromate de calitate. Acest soi isi gaseste...

citeste tot »

10 tipuri de ricotta
Ricotta infornata, sau ricotta coaptă – are o crustă distinctivă, maronie, o aromă de rumenit și o textură ferma. Italienii...

citeste tot »

(Or)gastronomie libaneză
Se spune că diavolul se ascunde în detalii. Plauzibil, dacă ar fi să ne gândim la gustul păcătos de bun...

citeste tot »

Legume sotate cu nuci
Ingrediente 1 ceapă, tăiată felii, 1 ardei roşu, tăiat julienne, 1 ardei gras, tăiat cuburi, 4 ciuperci, curăţate, tăiate în...

citeste tot »

Ienibaharul, o aroma aparte…
Ienibaharul este originar din Jamaica, insula care este si principalul exportator si consumator. Pimenta dioica este un copac tropical peren,...

citeste tot »

Anthony Bourdain susţine bucătăria canadiană
Într-un interviu recent acordat pentru presa canadiană, bucătarul şi starul TV american admite că mâncarea specifică ţării frunzei de arţar...

citeste tot »

Kahlúa
Kahlúa este un lichior mexican, cu aromă de cafea. Este produs pe bază de rom și are 26% alcool în...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 24 Nov 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online