IB Cargo

«    »

Din farmacia naturii: napii

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Nativi din Asia de Vest, napii au servit ca hrană atât oamenilor cât și animalelor. Napii erau un aliment zilnic în Europa, înainte de apariția cartofului. Provenind din culturi ușor de întreținut, napii au fost considerați alimentele oamenilor săraci. Napii reprezintă un leac modest, oferit de farmacia naturii. Membru al familiei de legume crucifere, napul [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Gravlax, adică somon marinat
Se pare că, în Evul Mediu, pescarii scandinavi au inventat metoda asta de conservare, numai că, inițial, era vorba de...

citeste tot »

România ia bronz la Campionatul Mondial de Gastronomie
La competiţia gastronomică desfăşurată la Luxemburg în perioada 19-24 noiembrie, echipa României, singura echipă formata numai din femei, a obţinut...

citeste tot »

Kahlúa
Kahlúa este un lichior mexican, cu aromă de cafea. Este produs pe bază de rom și are 26% alcool în...

citeste tot »

O româncă la Cupa Culinară Mondială
Irina Hriapca, bucătar-şef al Complexului Hotelier Ciric, va reprezenta România la Salonul Internaţional de Gastronomie de la Luxemburg, anunţă infoportal.ro....

citeste tot »

Combinații de arome care nu v-ați aștepta să meargă
Există gusturi pe care le știm de-o viață parcă, si ni se pare normal sa fie împreună. Par făcute să...

citeste tot »

Smochine pentru un organism sanatos
Smochinul este un arbore mic, originar din Asia. Smochinul produce fructe de forma conica, acestea fiind clasificate dupa varietati si...

citeste tot »

Valle Cupa 2004, Apollonio
Vinul pe care il recomandam saptamana aceasta este Valle Cupa Apollonio 2004 (14,5 % vol. alc., producator: Apollonio, Italia), un...

citeste tot »

Pecorino
Pecorino este numele dat tuturor brânzeturi italiene făcute din lapte de oaie. Pecorino Romano este numele dat de brânzeturi din...

citeste tot »

Bucharest Food Festival serveşte mâncare europeană
În perioada 24-26 septembrie, în Parcul Tineretului, va avea loc cea de-a patra ediţie a Bucharest Food Festival, potrivit unui...

citeste tot »

Chifteluțe din pește cu sos de roșii
Ingrediente 500 gr somn, miezul de la 2 felii de pâine, 3 căței de usturoi, piper, ½ ceașcă parmezan ras,...

citeste tot »

Taittinger
  Vinul saptamanii: Taittinger Prelude Se spune ca ciocolata si sampania se potrivesc in orice circumstante: la nunta ca si...

citeste tot »

Degustare de film şi artă culinară la Cetate
In perioada 5-12 septembrie, la “portul cultural” Cetate, din judetul Dolj, Mircea Dinescu va organiza prima editie a “Festivalului Degustatorilor...

citeste tot »

Food & Bar a premiat cele mai bune restaurante
Cele mai bune restaurante din România au fost premiate în cadrul celei de-a treia ediţii a Galei Premiilor Food &...

citeste tot »

Unde bucătarii devin bucătari de top
V-ati întrebat vreodată unde invaţă meserie cei mai buni bucătari din lume? Unde se gasesc cele mai performante şi apreciate...

citeste tot »

Saperavi 2007 – Tiflisi Marani, Georgia
Dan Silviu Boerescu, fost redactor-sef Playboy România, actualul om din spatele site-ului bucatarescu.ro, dar şi co-autor a două cărţi de...

citeste tot »

Fiţi sănătoşi consumând carne de miel
Carnea de miel este una din cele mai bune sortimente de carne pentru sănătatea noastră. Oaia a fost domesticită în...

citeste tot »

Târg cu produse ecologice ECOagrIS
Cea de-a doua ediţie a Târgului naţional de produse ecologice şi tradiţionale ECOagrIS va fi organizată în perioada 5-7 noiembrie,...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 26 Oct 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online