HoReCa Expo, o noua viziune “business to business”

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

image002HoReCa Expo, eveniment care se va desfasura in perioada 14-17 martie la Complexul Expozitional Exporom (Pantelimon, B-dul Biruintei nr 98), vine in fata reprezentantilor industriei ospitalitatii cu o noua abordare, mai aproape de formula B2B. Participantii pot afla, astfel, informatii directe, idei si tehnici noi care ajuta la cresterea cifrei de afaceri, practici care si-au dovedit eficienta in industrie. De asemenea, cei interesati pot avea contact direct cu reprezentanti ai organizatiilor de profil si, nu in ultimul rand, pot achizitiona diferite produse la preturi avantajoase, de expozitie. In cadrul expozitiei va functiona si un Salon Gastro, in cadrul caruia se vor sutine prelegeri si demonstratii culinare. Cei interesati ii vor putea urmari in actiune, printre altii, pe Chef Eduard Istoc, Chef Sidia Sissoko (HoReCa School), Chef Cecilia Ene, Chef Adrian Iuriciuc, Maestru in Arta Culinara Cerasela Lungu (Scoala Bella Italia) sau pe Alina Panait (Alina’s Passions). Ce interesati de bauturi pot vizita Salonul Drinks, unde sunt programate diferite activitati sustinute de reprezentanti SCAE Romania, Barmania si Flying Cocktails. Vinul va avea si el partea lui de glorie. Somelierul Sergiu Nedelea va sustine prelegerea “Vinul in restaurant, conditionare si servire cu ajutorul tehnogiilor Ho.Re.Ca”, in vreme ce publisherul Vinul.Ro, Cezar Ioan, se va adresa chelnerilor si managerilor de restaurant si va prezenta cateva metode de promovare si vanzare a vinului in restaurante.

Cei interesati sa participe la HoReCa Expo pot afla mai multe detalii de la Romina Stancu – tel: 0752.206.745, mail: pr@exporom.ro

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...