Lansare Vinul.Ro, cu degustare Casa de Vinuri Cotnari si bucate romanesti – 31 octombrie, Restaurant Gradinita by Isoletta

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

 

DSC_0886-ok

Vineri, 31 octombrie, Vinul.Ro lanseaza la Bucuresti numarul 78 al revistei tiparite. Incepand cu orele 19:00, va asteptam la restaurantul Gradinita by Isoletta (Sos. Nordului nr. 7-9), sa rasfoiti in premiera noul numar al revistei si sa va bucurati alaturi de noi de o degustare Casa de Vinuri Cotnari. Nu vor lipsi nici bucatele romanesti, pregatite cu pricepere de echipa Gradinita.

* Intrarea la eveniment se face prin achizitionarea unui exemplar Vinul.Ro – 20 ron -, ca act de sustinere a culturii (tiparite) a vinului.

Turneul de lansari Vinul.Ro powered by Casa de Vinuri Cotnari, desfasurat sub sloganul „Intra si tu în lumea Vinul.Ro”, a debutat în luna ianuarie si isi propune sa viziteze cat mai multe orase. Prin acest demers, ne dorim sa fim mai aproape de cititorii nostri si sa intram in contact cu iubitorii de vin din toata tara.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...