„Legende italiene la Bucuresti”, un eveniment de inalta tinuta – galerie foto

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

Nel 1Cei care n-au onorat invitatia primita de la Nelsand si Vinul.Ro de a participa la degustarea „Legende italiene la Bucuresti” au ce sa regrete. Nu o spunem doar noi, ci toti cei care joi, 7 martie, au venit la Restaurant Danieli, din cadrul hotelului de cinci stele Marshal Garden. Ce ar putea sa regrete?, vor intreba cei sceptici. Ei bine, totul. De la atmosfera deschisa, de la meniul de top realizat de bucatarii restaurantului, pana la cele sapte vinuri, bune si foarte bune, care au fost in degustare. Ca sa nu mai vorbim de prezentarile facute fiecarui vin in parte de cei doi invitati de marca ai evenimentului, Simone Priami si Luciano Begnoni, directori comerciali si proprietari ai cramelor Fattoria San Pancrazio si, respectiv, Cantina Santa Sofia. Cei doi au realizat un adevarat show, cu impunsaturi amicale, fiecare incercand sa convinga auditoriul de suprematia zonei pe care o reprezinta, Chianti si, respectiv, Valpolicella. N-o sa mai insistam cu povestirea evenimentului, ci, dupa ce vom enumara vinurile care ne-au facut noaptea frumoasa, dar si mai scurta, va vom invita sa priviti cateva fotografii realizate la evenimentul „Legende italiene la Bucuresti”.

Ripasso Valpolicella, Santa Sofia -2009

Chianti Classico San Pancrazio – 2008

Predaia Cabernet Sauvignon, Santa Sofia – 2003

Chianti Classico Riserva, San Pancrazio – 2008

Arleo Rosso del Veronese, Santa Sofia – 2005

Tomasso Merlot, San Pancrazio – 2008

Amarone della Valpolicella Classico, Santa Sofia – 2007

Societatea Nelsand (tel. 0268.440.733, e-mail nelsand@nelsand.ro ) este importator exclusiv al acestor vinuri, dar si al altor produse din portofoliul celor doua crame.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...