Morpho Fabulous Desserts & Macarons – nou în Floreasca!

Cea mai noua cofetărie Morpho Fabulous Desserts & Macarons s-a deschis oficial, aseară, în prezența bloggerilor și a invitaților VIP ai organizatorilor evenimentului. Noul laborator – chiar e un paradis al deserturilor – o să vă convingeți dacă mergeți acolo – cofetărie și cafenea – este pe strada Banul Antonache, nr. 59  și vă așteaptă cu tot felul de prăjituri, de la macarons și trufe, la croissante,  torturi, chiar și cozonaci, cafea italiană și multe altele.
În 2014, Morpho Fabulous Desserts & Macarons – brand din Chișinău – deschidea la București primul laborator propriu si prima locatie din Romania. Cofetari cu experiență își dedică timpul, cunoștințele și pasiunea, gătind deserturi în casă, proaspete și bune, pentru cei cărora le trec pragul. Dupa 3 ani, la cererea clienților, s-a deschis cea de-a doua cofetărie din Floreasca.
In laboratorul Morpho se realizează la comandă cozonaci, torturi și prăjituri, inclusiv candy bar-uri pentru evenimente.
A fost o călătorie extraordinară până acum și suntem foarte bucuroși că bucureștenii au răspuns entuziast la produsele noastre. Este foarte important pentru noi să fim cât mai aproape de clientii noștri, așadar am deschis aceasta nouă locatie pentru ca ei să se poata bucura de prăjiturile noastre mai des. Alegerea locului a fost una simpla pentru că zona Floreasca se află printre cele mai cautate zone cu restaurante din București”, spune Ala Vengher, fondatoarea brand-ului Morpho Fabulous Desserts & Macarons.
Mai multe informatii si detalii puteti gasi pe Facebook si Instagram: @morphomacaronsfloreasca.
Event Team:PR: Monica Munteanu si Denis Radu / Photo: KOSS Photograph

Cum ti se pare?