IB Cargo

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Beneficiile sănătoase ale laptelui de cocos
Nucile de cocos sunt considerate alimente minune, deoarece contribuie la protejarea organismului atât intern cât și extern. Laptele de cocos...

citeste tot »

Salată de castraveți cu ridichi și măr
Ingrediente 1 măr mediu, 5 ridichi, 1 castravete potrivit, ulei de măsline, oțet din vin alb, ½ linguriță miere de...

citeste tot »

Morcovi cu scorțișoară
Ingrediente 500 gr morcovi, 60 grame unt, ½ lingură făină, 1 praf zahăr, sucul unei lămâi, sare, 1 linguriță scorțișoară...

citeste tot »

Combinații de arome care nu v-ați aștepta să meargă
Există gusturi pe care le știm de-o viață parcă, si ni se pare normal sa fie împreună. Par făcute să...

citeste tot »

Excesele alimentare, principalul inamic al sănătăţii
Excesele alimentare din timpul sărbătorilor pot duce la afecţiuni la nivelul aparatului digestiv, susţin medicii, care recomandă o alimentaţie corespunzătoare....

citeste tot »

Salata de mango
Ingrediente 1 mango decojit, ½ ardei gras rosu, ½ ceapa rosie tocata fin, 1 castravete mic, decojit, cateva frunze de...

citeste tot »

Mii de persoane au plătit pentru a se bate cu roşii
Mii de persoane au luat parte miercuri, 28 august 2013 la bătaia anuală cu roşii, “Tomatina”, de pe străzile oraşului...

citeste tot »

Salata de linte cu ardei
Indrediente 250gr linte, 3 ardei, o ceapa, o lingura ulei de masline, o lingura mustar, un catel de usturoi Preparare...

citeste tot »

Sangria la farfurie
Un prânz gustos, comod şi relaxat într-o duminică obişnuită – asta mi-am propus atunci când am luat masa la restaurantul...

citeste tot »

Burtă ca la Lyon
Pentru amatorii exactității, rețeta asta se cheamă Gras-Double à la lyonnaise și face parte din excelentul volum al lui Paul...

citeste tot »

10 tipuri de ricotta
Ricotta infornata, sau ricotta coaptă – are o crustă distinctivă, maronie, o aromă de rumenit și o textură ferma. Italienii...

citeste tot »

La cuțite cu Jamonul!
Jamonul se numără, alături de sushi, printre puţinele mâncăruri din lume ale căror procese de tăiere şi servire sunt la...

citeste tot »

Top 10 ingrediente bizare
Mâncarea, în pas cu lumea, evoluează. Ne-am obișnuit deja cu ideea de pește crud (sushi) și suc de cactus (cactus...

citeste tot »

Spirit culinar francez în “Bucureştii vechi”
Anthony Raffaelli, un tânăr creativ cu mult talent şi experienţă pe măsură, a pus de curând stăpânire pe bucătăria restaurantului...

citeste tot »

Pecorino
Pecorino este numele dat tuturor brânzeturi italiene făcute din lapte de oaie. Pecorino Romano este numele dat de brânzeturi din...

citeste tot »

White Artisan 2009
Vinul acestei saptamani vine din Dealu Mare si, bine racit, se asorteza perfect cu fructele de mare sau pestele pe...

citeste tot »

Anthony Bourdain susţine bucătăria canadiană
Într-un interviu recent acordat pentru presa canadiană, bucătarul şi starul TV american admite că mâncarea specifică ţării frunzei de arţar...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 31 Oct 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online