IB Cargo

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Irina Hriapca găteşte “rafinat, elegant şi sofisticat”
Bucătarii români au prins curaj să se exprime. Concursurile naţionale de profil prind din ce în ce mai mult teren,...

citeste tot »

Cireșele, antioxidanții verii
Cireșele, ca și multe alte fructe, sunt bogate în antioxidanți și reduc riscul apariției cancerului și al bolilor de inimă....

citeste tot »

Origini Fetească Neagră 2007, Budureasca
Este un vin roşu sec, realizat din Fetească Neagră 100%, cu 13,5% volume alcool, maturat 12 luni în sticlă şi...

citeste tot »

358 de vinuri concureaza la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010
Peste 350 de vinuri romanesti si straine vor fi degustate de juriul international al concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010....

citeste tot »

Somon Cheviche
Ingrediente 1 / 4 lingurita zahar, 1 lingura sare de mare, 1 / 2 lingurita chili sau sos pentru paste, 1 / 4 ceasca suc de lamaie proaspat, 1 / 4 lingurita...

citeste tot »

Hrană pentru suflet
Masa de Paște este de cele mai multe ori prilej de reunire familială și de sărbătoare tihnită. Bucatele specifice se...

citeste tot »

10 tipuri de ricotta
Ricotta infornata, sau ricotta coaptă – are o crustă distinctivă, maronie, o aromă de rumenit și o textură ferma. Italienii...

citeste tot »

Fiţi sănătoşi consumând carne de miel
Carnea de miel este una din cele mai bune sortimente de carne pentru sănătatea noastră. Oaia a fost domesticită în...

citeste tot »

Cărţi de bucate interactive de Radu Popovici
Un nou proiect culinar va fi lansat pe piaţa românească. Acesta constă într-o colecţie de cărţi de bucate interactive, care...

citeste tot »

Supă cremă de leurdă
Ingrediente 1 cub unt, 2 cepe medii tocate, 2 cartofi tăiați cuburi, o legătură de leurdă proaspătă, 300 ml smântână,...

citeste tot »

La cuțite cu Jamonul!
Jamonul se numără, alături de sushi, printre puţinele mâncăruri din lume ale căror procese de tăiere şi servire sunt la...

citeste tot »

Tradiţie şi ecologie în Iaşi
Între 10 şi 12 septembrie, parohia Toma Cozma va găzdui Târgul de produse ecologice şi tradiţionale, o expoziţie cu vânzare,...

citeste tot »

Restaurantul zburător survolează Bucureştiul
Proiectul “Dinner in the sky” a fost lansat în România acum doi ani, la Palatul de la Mogoşoaia, conceptul acestuia...

citeste tot »

Valle Cupa 2004, Apollonio
Vinul pe care il recomandam saptamana aceasta este Valle Cupa Apollonio 2004 (14,5 % vol. alc., producator: Apollonio, Italia), un...

citeste tot »

Bun îi vinul?
Cum știm că un vin e bun? Pentru cei mai mulți dintre noi contează două momente: cel al primelor senzații,...

citeste tot »

Morcovi marinați
Ingrediente 450 gr morcovi spălați și curățați, 350 ml apă, 280 ml oțet de mere, 50 gr zahăr, 2 căței...

citeste tot »

Supă picantă de conopidă cu găluște
Ingrediente 1 / 2 cană făină, 6 linguri unt, 1 ou, 2 lingurițe boia de ardei iute, 1 ceapă fin...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 24 Oct 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online