IB Cargo

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Ruladă de vinete cu peşte spadă
Ingrediente 2 vinete mari, 300 gr peste spada, 2 linguri miez de nuca, 1 lingura stafide, 4 linguri branza pecorino...

citeste tot »

Radicchio
Radicchio (Cichorium intybus) este cunoscuta sub numele de cicoare italiana sau cicoare rosie. Planta este de culoare rosu – stacojiu...

citeste tot »

Ghimbirul, planta care face minuni în perioada sărbătorilor
Dintre plantele tropicale – renumite pentru beneficiile aduse organismului uman – una se evidenţiază mai mult decât toate, prin cele...

citeste tot »

Cabernet Sauvignon Chateau Golan, 2005
Cezar Ioan, Vinul.Ro Un vin mai scump, săptămâna asta: costa 150 lei şi se găseşte la Comtesse du Barry (în...

citeste tot »

Punct Roze 2011
Punct Roze 2011 este produs de Vinex Odobesti (Jaristea/Vrancea) exclusiv pentru magazinul Good Point, cu alte cuvinte un “private label”....

citeste tot »

Sofranul, condimentul medicament
In anumite perioade ale istoriei, sofranul a fost mai scump ca aurul. Chiar si acum, sofranul este cel mai scump...

citeste tot »

Un vin nou, o carte nouă
Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 16:00, la magazinul Good Point din Iaşi, se va lansa, cel mai tânăr vin roşu românesc...

citeste tot »

Primul festival românesc al Pălincii
Oraşul Satu Mare a găzduit între 1-3 octombrie Festivalul Pălincii, în cadrul primei ediţii a Festivalului Internaţional al Pălincii. Vizitatorii...

citeste tot »

Tradiţie şi ecologie în Iaşi
Între 10 şi 12 septembrie, parohia Toma Cozma va găzdui Târgul de produse ecologice şi tradiţionale, o expoziţie cu vânzare,...

citeste tot »

Salata de mango
Ingrediente 1 mango decojit, ½ ardei gras rosu, ½ ceapa rosie tocata fin, 1 castravete mic, decojit, cateva frunze de...

citeste tot »

Gratin Dauphinois, sau cei mai faimoși cartofi cu smântână
Cred că ați dedus deja că, dacă vorbim despre o rețetă celebră, apăi ceea ce urmează mai la vale nu...

citeste tot »

Chifteluțe de curcan cu sos de hrean și afine
Ingrediente chifteluțe 2 ouă bătute, ¼ cană lapte, 1/3 ceașcă ceapă tocată, 1 lingură pătrunjel tocat, 1 linguriță cimbru, 2...

citeste tot »

România ia bronz la Campionatul Mondial de Gastronomie
La competiţia gastronomică desfăşurată la Luxemburg în perioada 19-24 noiembrie, echipa României, singura echipă formata numai din femei, a obţinut...

citeste tot »

Mexicul bate recordul la buritto
În data de 5 noiembrie un nou record a fost stabilit în Mexic: cel mai mare buritto din lume a...

citeste tot »

Terra Madre Day, sărbătorită în Braşov
De 6 ani, organizaţia internaţională Slow Food sărbătoreşte pe 10 decembrie Terra Madre Day. Pentru prima dată, Braşovul se va...

citeste tot »

Los Vascos Chardonnay 2009
In plina campanie de promovare a consumului de vin alb, am ales ca vin al acestei saptamani tot pe unul...

citeste tot »

Bucătarul de aur al Bucureștiului
„Bucătarul de Aur al Bucureștiului” va fi ales pentru al treilea an consecutiv  într-o competiție organizată de SC Compania de...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 25 Nov 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online