IB Cargo

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

La Club Gourmet, arta culinară şi-a găsit cel mai bun PR
Pasionaţii de gastronomie, cunoscători şi amatori, au  posibilitatea să se înscrie în primul club culinar din Capitală, Club Gourmet. Destinat...

citeste tot »

Fileuri de merluciu şi scoici în sos verde
Ingrediente 24 scoici mici, 1 lingură sare de mare grosieră, 4 căni apă, 1/3 cană ulei de măsline, 2 căței...

citeste tot »

Gala HoReCa la Good Point
Joi, 8 decembrie, începând cu ora 18:00, la magazinul Good Point din Iaşi se va desfăşura “Gala HoReCa Iaşi 2011″....

citeste tot »

Los Vascos Chardonnay 2009
In plina campanie de promovare a consumului de vin alb, am ales ca vin al acestei saptamani tot pe unul...

citeste tot »

Syrah Nachbil 2008
Soiul Syrah/Shiraz incepe sa capete popularitate in randul consumatorilor din Romania, dar si un loc in sufletele vinificatorilor de la...

citeste tot »

Salata de linte cu ardei
Indrediente 250gr linte, 3 ardei, o ceapa, o lingura ulei de masline, o lingura mustar, un catel de usturoi Preparare...

citeste tot »

Căutăm bucătar pentru Reşedinţa Adjunctului Ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti
The Cook is a personal employee of the Deputy Chief of Mission of the United States of America, in Bucharest...

citeste tot »

Unde bucătarii devin bucătari de top
V-ati întrebat vreodată unde invaţă meserie cei mai buni bucătari din lume? Unde se gasesc cele mai performante şi apreciate...

citeste tot »

Domeniile Anastasia Merlot 2009 baric
In anul 2008, odata cu venirea pe lume a micutei Anastasia, parintii acesteia au cumparat la Urlati, o suprafata de...

citeste tot »

Ghimbirul, planta care face minuni în perioada sărbătorilor
Dintre plantele tropicale – renumite pentru beneficiile aduse organismului uman – una se evidenţiază mai mult decât toate, prin cele...

citeste tot »

Ruladă de vinete cu peşte spadă
Ingrediente 2 vinete mari, 300 gr peste spada, 2 linguri miez de nuca, 1 lingura stafide, 4 linguri branza pecorino...

citeste tot »

Cabernet Sauvignon Castel Bolovanu 2008
Vinul acestei saptamani este Cabernet Sauvignon Castel Bolovanu 2008 (DOC-CMD Samburesti, 14 % vol. alc., sec, producator: Vinarte), unul dintre...

citeste tot »

Trofeul de aur pentru cel mai bun bucătar
Bucătarii restaurantelor bucureştene îşi pot testa calităţile în cadrul competiţiei gastronomice “Bucătarul de Aur”, aflat deja la a doua ediţie....

citeste tot »

Leurda, remediu natural de primăvară
Leurda, denumită în popor ai de pădure, usturoiță, usturoi sălbatic, usturoi de pădure sau usturoiul ursului, este unul din primii...

citeste tot »

(La) Poveşti cu Pleşcoi
Speculaţii s-au făcut multe pe tema lor. Unele poveşti spun că ar fi fost îndrăgiţi de însuşi Napoleon, care traversa...

citeste tot »

Bun îi vinul?
Cum știm că un vin e bun? Pentru cei mai mulți dintre noi contează două momente: cel al primelor senzații,...

citeste tot »

Mii de persoane au plătit pentru a se bate cu roşii
Mii de persoane au luat parte miercuri, 28 august 2013 la bătaia anuală cu roşii, “Tomatina”, de pe străzile oraşului...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 21 Dec 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online