IB Cargo

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Untul President a primit medalia de aur
Anul trecut, Concursul General Agricol din Paris a medaliat cu aur untul President, care a fost desemnat cel mai apreciat...

citeste tot »

În Bucureşti, Societe Gourmet pune pe tavă secretele culinare
Cu toate că nu a fost gândit ca o afacere, Societe Gourmet a urcat rapid treptele popularităţii, iar în prezent...

citeste tot »

Târg culinar tradiţional la Braşov
Oraşul Braşov găzduieşte în perioada 25-26 septembrie, a XIX-a ediţie a târgului gastronomic “Roadele Pământului”, ce va avea loc în...

citeste tot »

Pinchitos, adică frigăruile spaniole
Despre Pinchitos (sau Pinchos Morunos) se crede că au fost introduse în bucătăria spaniolă de mauri, dar de-a lungul timpului...

citeste tot »

Suntem campioni mondiali la murături
Ce alt subiect, deopotrivă neutru și interesant, liniștitor de pofte și cauzator de ploi din cerul gurii, am fi putut...

citeste tot »

La Cetate Chardonnay 2010
Chardonnay-urile din gama La Cetate au avut o evolutie foarte interesanta, de-a lungul recoltelor. Primul vin alb al unei linii...

citeste tot »

Bucharest Food Festival, după căderea cortinei
Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea de-a patra ediţie a evenimentului culinar Bucharest Food Festival. Pe parcursul celor trei zile,...

citeste tot »

Sofranul condiment si afrodisiac
Sofranul a fost intotdeauna cel mai scump condiment din lume. Originile nu sunt certificate insa par a se situa in...

citeste tot »

Bun gust şi savoare
GOOD TASTE of Bucharest, între 13 și 14 octombrie, la World Trade Plaza Delicatese fine si lucruri de bun gust...

citeste tot »

Pește pane cu parmezan, capere și pătrunjel
O variantă foarte simpatică (și gustoasă) de a îmbogăți banalul pește pane și de a-l transforma dintr-o mâncare oarecare într-un...

citeste tot »

Beneficiile sănătoase ale laptelui de cocos
Nucile de cocos sunt considerate alimente minune, deoarece contribuie la protejarea organismului atât intern cât și extern. Laptele de cocos...

citeste tot »

Saperavi 2007 – Tiflisi Marani, Georgia
Dan Silviu Boerescu, fost redactor-sef Playboy România, actualul om din spatele site-ului bucatarescu.ro, dar şi co-autor a două cărţi de...

citeste tot »

Războiul vacilor: Kobe versus Angus
Ţara Soarelui Răsare dă lumii cea mai gustoasă şi mai scumpă carne de vită: Kobe. Recunoscută în toată lumea că...

citeste tot »

Domeniile Anastasia Merlot 2009 baric
In anul 2008, odata cu venirea pe lume a micutei Anastasia, parintii acesteia au cumparat la Urlati, o suprafata de...

citeste tot »

Salată de castraveți și brânză feta
Ingrediente 1 castravete mare decojit și tăiat cuburi, 250 gr brânză feta, 60 ml ulei de măsline, 2-3 linguri suc...

citeste tot »

Radicchio
Radicchio (Cichorium intybus) este cunoscuta sub numele de cicoare italiana sau cicoare rosie. Planta este de culoare rosu – stacojiu...

citeste tot »

Salata de mango
Ingrediente 1 mango decojit, ½ ardei gras rosu, ½ ceapa rosie tocata fin, 1 castravete mic, decojit, cateva frunze de...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 27 Mar 2015

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online


Power hosting by Appnor

Power hosting by Appnor