IB Cargo

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Cel mai scump jamon din lume a ajuns în Bucureşti
Magazinul Comtesse du Barry din Capitală a organizat de curând o degustare cu jamon de calitate superioară, pentru a marca...

citeste tot »

Disaronno Amaretto
Creat in perioada renascentista italiana, Amaretto Disaronno este unul din cele mai vechi si cunoscute branduri din lume. Delicios, distinctiv...

citeste tot »

Cabernet Sauvignon Chateau Golan, 2005
Cezar Ioan, Vinul.Ro Un vin mai scump, săptămâna asta: costa 150 lei şi se găseşte la Comtesse du Barry (în...

citeste tot »

Revoluţia Plescoi nu stă în bancă ei
Cârnații de Pleșcoi sunt un produs românesc recunoscut și protejat de Uniunea Europeană. Pleșcoii originali sunt o culme a bucătăriei...

citeste tot »

Cuișoare
Cuisoarele sunt mugurii uscati ai florii arborelui de cuisoara, niste lujeri asemanatori vitei-de-vie. Chinezii au folosit-o cu cateva secole înainte...

citeste tot »

Bacanta Fetească Neagră 2009
Vinul acestei saptamani, Feteasca Neagră Bacanta 2009 (IG Dealurile Vrancei, 14,5 % vol. alc., sec, Producator: Crama Girboiu) reprezinta cea...

citeste tot »

Untul President a primit medalia de aur
Anul trecut, Concursul General Agricol din Paris a medaliat cu aur untul President, care a fost desemnat cel mai apreciat...

citeste tot »

Sangria la farfurie
Un prânz gustos, comod şi relaxat într-o duminică obişnuită – asta mi-am propus atunci când am luat masa la restaurantul...

citeste tot »

Târgul bunătăţilor de toamnă continuă
Singurul târg săptămânal de produse tradiţionale, ecologice şi naturale continuă weekendul acesta, între 8 şi 10 octombrie, cu a XIX-a...

citeste tot »

White Artisan 2009
Vinul acestei saptamani vine din Dealu Mare si, bine racit, se asorteza perfect cu fructele de mare sau pestele pe...

citeste tot »

Cremă de ciocolată cu alune și migdale
Ingrediente 40 gr migdale, 160 gr alune, 400 ml lapte, 60 gr lapte praf, 40 gr miere de albine, 170...

citeste tot »

Gruyère
Originară  din oraşul elveţian Gruyère (cantonul Fribourg), brânza este una dintre cele mai renumite brânzeturi elveţiene este una dintre cele...

citeste tot »

Morcovi cu scorțișoară
Ingrediente 500 gr morcovi, 60 grame unt, ½ lingură făină, 1 praf zahăr, sucul unei lămâi, sare, 1 linguriță scorțișoară...

citeste tot »

Salată cu brânză feta și pepene verde
  Ingrediente 4 castraveți, 100 gr brânză feta, 2 felii pepene verde, ½ ceapă roșie tocată, 1 ceașcă măsline, sare,...

citeste tot »

Beneficiile sănătoase ale laptelui de cocos
Nucile de cocos sunt considerate alimente minune, deoarece contribuie la protejarea organismului atât intern cât și extern. Laptele de cocos...

citeste tot »

Emeritus
Un vin de la Cramele Rotenberg care se potriveste bine cu acest inceput de iarna. Misa Rotenberg il descrie ca...

citeste tot »

Pește pane cu parmezan, capere și pătrunjel
O variantă foarte simpatică (și gustoasă) de a îmbogăți banalul pește pane și de a-l transforma dintr-o mâncare oarecare într-un...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 22 Nov 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online