Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Pui cu legume
Ingrediente: 500 g piept de pui, un ardei rosu, un ardei galben, un ardei verde, trei cepe, un pahar de...

citeste tot »

Terra Madre Day, sărbătorită în Braşov
De 6 ani, organizaţia internaţională Slow Food sărbătoreşte pe 10 decembrie Terra Madre Day. Pentru prima dată, Braşovul se va...

citeste tot »

Cuvee Charlotte 2008
Valentin Ceafalău, Vinul.Ro Cuvee Charlotte (prod. SERVE, DOC Dealu Mare, sec) are toate condiţiile să fie numit un vin etalon:...

citeste tot »

Sofranul condiment si afrodisiac
Sofranul a fost intotdeauna cel mai scump condiment din lume. Originile nu sunt certificate insa par a se situa in...

citeste tot »

Excesele alimentare, principalul inamic al sănătăţii
Excesele alimentare din timpul sărbătorilor pot duce la afecţiuni la nivelul aparatului digestiv, susţin medicii, care recomandă o alimentaţie corespunzătoare....

citeste tot »

La steaua Michelin, e-o cale atât de lungă…
Stelele Michelin au devenit de-a lungul timpului garanția unei experiențe gastronomice deosebite, ele încoronând extrem de puține restaurante din întreaga...

citeste tot »

Bacanta Fetească Neagră 2009
Vinul acestei saptamani, Feteasca Neagră Bacanta 2009 (IG Dealurile Vrancei, 14,5 % vol. alc., sec, Producator: Crama Girboiu) reprezinta cea...

citeste tot »

Vinul saptamanii: Spumant Cramposie, Prince Stirbey
Vinul saptamanii: Spumant Cramposie, Agricola Stirbey Fara indoiala, spumantul fabricat de Agricola Stirbey din struguri de Cramposie a fost surpriza...

citeste tot »

Orez cu ciuperci de pădure
Ingrediente 1 cană orez cu bob lung, 1l supă de pui, 1 cană parmezan ras, 300gr ciuperci de pădure, o...

citeste tot »

La Club Gourmet, arta culinară şi-a găsit cel mai bun PR
Pasionaţii de gastronomie, cunoscători şi amatori, au  posibilitatea să se înscrie în primul club culinar din Capitală, Club Gourmet. Destinat...

citeste tot »

Festin romanesc – Sarbatoarea usturoiului
Timp de trei zile, in perioada 26-28 noiembrie 2010, Parcul National „Lia Manoliu” va deveni principalul punct de atractie al...

citeste tot »

Festival de ciocolată în Capitală
Praline, bomboane, ciocolata,  fructe confiate, dulceţuri, pişcoturi, cozonaci şi ciocolată de casă în cadrul unui eveniment dedicat în exclusivitate dulciurilor....

citeste tot »

Iaşiul deschide porţile târgului de produse ecologice
Ajuns la a treia ediţie, târgul naţional de produse ecologice ECOagrIS se desfăşoară weekendul acesta în Iaşi. Expoziţia cu vânzare...

citeste tot »

Pauza de Şpritz @ Marttinez Beach
Francois Villon, celebrul poet francez din Evul Mediu, în a sa “Ballade joyeuse des taverniers” îi blestema cu multă patimă...

citeste tot »

Arta cocktail-ului
Priceperea de a amesteca băuturile cu scopul de a obține gusturi și arome noi sau combinații surprinzătoare a fost dintotdeauna...

citeste tot »

Supă de fasole negre cu dovleac și boabe de porumb
Ingrediente 3 linguri ulei de măsline, 1 ceapă mare tocată, 1 cățel usturoi sfărâmat, 1 ardei iute tocat, 1 morcov...

citeste tot »

Un vin nou, o carte nouă
Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 16:00, la magazinul Good Point din Iaşi, se va lansa, cel mai tânăr vin roşu românesc...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 17 Apr 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online