Smart Drinks

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Babic vs Ghiudem
Afumate şi uscate, condimentate, cu un gust puternic dar nu agresiv, cele două preparate-surori au multe puncte comune. Produse importate...

citeste tot »

Mexicul bate recordul la buritto
În data de 5 noiembrie un nou record a fost stabilit în Mexic: cel mai mare buritto din lume a...

citeste tot »

Arome de Levant
Gastronomia orientală e pe val. Expresia unor tradiţii bine păstrate în timp şi în acelaşi timp amabsadorul cultural cel mai...

citeste tot »

Se dă startul la Barmaniada!
Barmaniada, competiţia pentru cei mai buni barmani, se află anul acesta la a doua ediţie. Concursul are loc la Tonka...

citeste tot »

Festival de ciocolată în Capitală
Praline, bomboane, ciocolata,  fructe confiate, dulceţuri, pişcoturi, cozonaci şi ciocolată de casă în cadrul unui eveniment dedicat în exclusivitate dulciurilor....

citeste tot »

Arta Mesei la restaurant Casa Basarab
Arta Mesei este un eveniment itinerant, organizat de BonChef.ro în restaurante premium, care urmăreşte două obiective: evaluarea locaţiei şi îmbogăţirea...

citeste tot »

Suntem campioni mondiali la murături
Ce alt subiect, deopotrivă neutru și interesant, liniștitor de pofte și cauzator de ploi din cerul gurii, am fi putut...

citeste tot »

Hreanul, condimentul din natură
Fie că e consumat împreună cu o friptură de vită sau într-o salată, hreanul curăță sinusurile, îmbunătățește circulația și eliberează...

citeste tot »

Burtă ca la Lyon
Pentru amatorii exactității, rețeta asta se cheamă Gras-Double à la lyonnaise și face parte din excelentul volum al lui Paul...

citeste tot »

Domeniile Anastasia Merlot 2009 baric
In anul 2008, odata cu venirea pe lume a micutei Anastasia, parintii acesteia au cumparat la Urlati, o suprafata de...

citeste tot »

Iaşiul dă liber la un brunch bun rău
De doua ori pe lună, duminica, Good Point – Tapas & Wine din Iaşi organizează un brunch inedit cu un...

citeste tot »

ProVino 2011, prima ediţie la Iaşi
Deschiderea oficială a Festivalului internaţional ProVino – Vin, Artă, Gastronomie a avut loc pe 3 noiembrie 2011, la Centrul Expoziţional...

citeste tot »

Doradă în sare mare
Mai întâi necesarul: câte 1 dorada potrivita de persoană (sau 1 mare pentru 2 persoane), 1-2 lămâi, verdețuri (cimbru, măghiran,...

citeste tot »

Unde bucătarii devin bucătari de top
V-ati întrebat vreodată unde invaţă meserie cei mai buni bucătari din lume? Unde se gasesc cele mai performante şi apreciate...

citeste tot »

Cel mai scump jamon din lume a ajuns în Bucureşti
Magazinul Comtesse du Barry din Capitală a organizat de curând o degustare cu jamon de calitate superioară, pentru a marca...

citeste tot »

Valle Cupa 2004, Apollonio
Vinul pe care il recomandam saptamana aceasta este Valle Cupa Apollonio 2004 (14,5 % vol. alc., producator: Apollonio, Italia), un...

citeste tot »

Supă de fasole negre cu dovleac și boabe de porumb
Ingrediente 3 linguri ulei de măsline, 1 ceapă mare tocată, 1 cățel usturoi sfărâmat, 1 ardei iute tocat, 1 morcov...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 01 Aug 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online