IB Cargo

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. […]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Chifteluțe de curcan cu sos de hrean și afine
Ingrediente chifteluțe 2 ouă bătute, ¼ cană lapte, 1/3 ceașcă ceapă tocată, 1 lingură pătrunjel tocat, 1 linguriță cimbru, 2...

citeste tot »

Pui cu prune
Ingrediente 1 pui de marime medie, 50 gr unt, 1 morcov, 2 teline, o ceapa, 1 l supa de pui,...

citeste tot »

La Cetate, Merlot 2008
Recomandat de Radu Rizea, de la Vinul.ro, vinul acestei săptămâni este un „clasic” care a confirmat an de an calitatea...

citeste tot »

Salată de castraveți și brânză feta
Ingrediente 1 castravete mare decojit și tăiat cuburi, 250 gr brânză feta, 60 ml ulei de măsline, 2-3 linguri suc...

citeste tot »

Bucharest Food Festival serveşte mâncare europeană
În perioada 24-26 septembrie, în Parcul Tineretului, va avea loc cea de-a patra ediţie a Bucharest Food Festival, potrivit unui...

citeste tot »

Domenii Tamaioasa Romaneasca 2011
Tamaioasa este o varietate de struguri romaneasca folosita pentru producerea de vinuri albe aromate de calitate. Acest soi isi gaseste...

citeste tot »

10 tipuri de ricotta
Ricotta infornata, sau ricotta coaptă – are o crustă distinctivă, maronie, o aromă de rumenit și o textură ferma. Italienii...

citeste tot »

Aspic cu legume si pui
Ingrediente 200 gr carne de pui fiarta, 50 gr sunca fiarta, 100 gr varza, 50 gr masline vezi umplute, 200...

citeste tot »

Morcovi marinați
Ingrediente 450 gr morcovi spălați și curățați, 350 ml apă, 280 ml oțet de mere, 50 gr zahăr, 2 căței...

citeste tot »

Păstrăv fript cu miere
Ingrediente 2 fileuri de păstrăv, 1 lămâie tăiată în jumătate, ½ ceașcă făină de porumb,  ¼ ceașcă făină de grâu,...

citeste tot »

Supă cremă de leurdă
Ingrediente 1 cub unt, 2 cepe medii tocate, 2 cartofi tăiați cuburi, o legătură de leurdă proaspătă, 300 ml smântână,...

citeste tot »

Stinge lumina şi hai la masă!
“Blind dinner”, ultimul trend în materie de gastronomie aduce în prim plan o perspectivă nouă şi intensă asupra unei cine...

citeste tot »

La Club Gourmet, arta culinară şi-a găsit cel mai bun PR
Pasionaţii de gastronomie, cunoscători şi amatori, au  posibilitatea să se înscrie în primul club culinar din Capitală, Club Gourmet. Destinat...

citeste tot »

Prima carte de gastronomie nutriţională, realizată de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi
Pornind de la realitatea potrivit căreia ‘românii gătesc româneşte’, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, a realizat...

citeste tot »

358 de vinuri concureaza la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010
Peste 350 de vinuri romanesti si straine vor fi degustate de juriul international al concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010....

citeste tot »

Taittinger
  Vinul saptamanii: Taittinger Prelude Se spune ca ciocolata si sampania se potrivesc in orice circumstante: la nunta ca si...

citeste tot »

Miel cu legume și sos de mentă
Ingrediente 2 kg carne de miel, o mână frunze de mentă proaspete, 1 cățel de usturoi, 150 ml ulei de...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor, Editia a VI-a – 23 mai 2015            


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 29 Nov 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online