IB Cargo

«    »

Napi murați

Comments Feed
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...
Newsletter
Citeste tot aici
Publicat la data de: 22 May 2011
Rubrica: Bon Chef

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

CITY BEST RESTAURANTS:

Recomandari:


Business Live - Prima revista live cu stiri si afaceri Romania - afla informatii despre piata vinului si ultimele evolutii | detalii...


Retetele Amelie - Mancaruri savuroase si delicatese pe care le poti gati in timpul liber - descopera retetele culinare ale pasionatilor | detalii...


Universitati si facultati - Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti pregateste viitorii specialisti oenologi | detalii...


Comanda acum!

Ingrediente 6-7 napi de mărime medie, o sfeclă roșie mare, sare de mare, 1 ardei verde feliat, apă caldă, 2 căni oțet natural Preparare Se curăță napii și sfecla și se taie felii potrivite. Se pun apoi într-un castron mare, și se amestecă cu sare. Se lasă să stea cu sarea timp de 12 ore. [...]




» citeste tot
Comenteaza articolul

Alte articole din Bon Chef

Vina Tobia Blanco 2012
Se spune ca in regiunea Rioja din nordul Spaniei singurele vinuri care merita luate in considerare sunt cele rosii. Nimic...

citeste tot »

Cremă de căpșuni cu jeleu de zmeură
Ingrediente pentru crema de căpșuni 600 gr căpșuni (proaspete sau congelate), 100 gr zahăr tos, 320 ml iaurt, 2 plicuri...

citeste tot »

(La) Poveşti cu Pleşcoi
Speculaţii s-au făcut multe pe tema lor. Unele poveşti spun că ar fi fost îndrăgiţi de însuşi Napoleon, care traversa...

citeste tot »

Iaşiul dă liber la un brunch bun rău
De doua ori pe lună, duminica, Good Point – Tapas & Wine din Iaşi organizează un brunch inedit cu un...

citeste tot »

Irina Hriapca găteşte “rafinat, elegant şi sofisticat”
Bucătarii români au prins curaj să se exprime. Concursurile naţionale de profil prind din ce în ce mai mult teren,...

citeste tot »

Enira 2006
Valentin Ceafalau, Vinul.Ro Proaspăt medaliat cu aur la cea de-a doua ediţie a Premiilor de Excelenţă Vinul.Ro, Enira 2006 (14.5%...

citeste tot »

Supă de dovlecei cu roşii
Ingrediente 4 dovlecei, ½ kg roșii zdrobite, 3 linguri ulei de măsline, 1 ceapă tocată, 3 căței usturoi tocați, 1...

citeste tot »

Suntem campioni mondiali la murături
Ce alt subiect, deopotrivă neutru și interesant, liniștitor de pofte și cauzator de ploi din cerul gurii, am fi putut...

citeste tot »

Nuga cu ciocolată, alune şi nuci
Ingrediente 25 g unt, 160 g lapte condensat, 300 g ciocolata neagra fulgi, 2 linguri lichior de portocale, 35 g...

citeste tot »

Paste cu legume gratinate la cuptor
O rețetă estivală absolut excelentă, simplu de făcut și foarte gustoasă. Plus că mai are și avantajul că soiul legumelor...

citeste tot »

Lansarea Magazinului Boieresc la Vintest
Pentru bucureşteni, o veste bună: de la 1 noiembrie se deschide Magazinul Boieresc pe str. Badea Cârţan 42. Conceptul a...

citeste tot »

Pui cu lămâie, usturoi și verdețuri la cuptor
O friptură excelentă, aromată și foarte simplă, cam asta urmează mai la vale. Plus că se mai face și foarte...

citeste tot »

Supa de broccoli si branza cu mucegai albastru
Ingrediente 1 ceapa mare, ulei de masline, 1 cartof mare, 1 l supa de legume, 300 gr broccoli, 100 gr...

citeste tot »

Degustare de film şi artă culinară la Cetate
In perioada 5-12 septembrie, la “portul cultural” Cetate, din judetul Dolj, Mircea Dinescu va organiza prima editie a “Festivalului Degustatorilor...

citeste tot »

Lecţia iberică de simplitate
Foarte populară şi apreciată la nivel mondial, gastronomia spaniolă este caracterizată de simplitate. Simplitatea preparatelor, a aromelor, a combinaţiilor. Majoritatea...

citeste tot »

Urbo.ro, ghid de supravieţuire urbană
De curând, a fost lansat proiectul Urbo.ro, sub forma unui ghid citadin al firmelor şi locurilor interesante din marile oraşe....

citeste tot »

Pauza de Şpritz @ Marttinez Beach
Francois Villon, celebrul poet francez din Evul Mediu, în a sa “Ballade joyeuse des taverniers” îi blestema cu multă patimă...

citeste tot »

Cauta vin dupa:
Cod de bare
(brand sau nume)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Comunitatea Facebook - Vinul.ro

Ultimele posturi de pe bloguri

Turul ciclist al cramelor din Dealu Mare – 27 septembrie 2014  


Un Merlot mainstream de peste Dunare: Telish Merlot 2010


Rhea Viognier 2011 – Cramele Halewood


Aniversare cu degustare!


Aniversare cu degustare!


Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare


Feteasca Regala, prietena pestelui


Feteasca Regala, prietena pestelui


Pinot Noir 2009 Domeniul Coroanei Segarcea


Amintiri despre un Pinot Noir


Parteneri vinul.ro
Calculator greutate ideala
GREUTATEA: kg
INALTIMEA: m (ex:1.65)
Limite de greutate: 40 - 150 kg
discutam despre vinuri oamenii si vinul articole despre vin top 10 vinuri
producatori vinuri restaurante magazine de vinuri lifestyle


Revista Connaisseur - Vinul.ro - Despre vin si stil de viata | Editia Online - Fondata de Cezar Ioan in anul 2002 | Astazi este 22 Oct 2014

Recomandari: Vinul.ro | Producatori-Vinuri.ro | Vinuri-Romanesti.ro | BusinessLive.ro - Curs valutar / Convertor valutar | Amelie.ro - Horoscop Zilnic / Felicitari online