Noi conserve de pește de la Podravka România

Podravka România a prezentat ieri noile noile produse din gama de conserve de peşte Eva, in cadrul unui brunch cu jurnaliștii organizat la restaurantul Mesogios Primăverii, în care  am degustat preparate gătite cu acestea, de chef Liviu Balint. E vorba despre: Salata de ton Mexicană, Salata de ton Mediteraneană, Salata de ton Dalmată şi Pate de ton.
Liviu Balint, ambasadorul Podravka România, ne-a arătat câte lucruri se pot face ușor cu noile conserve – de la bruschette cu pastă de ton și măsline Kalamata, fusilli cu salată de ton mediteraneană,  la gustoasele tortilla cu salată de ton mexicană, salată verde cu ceapă, lămâie și salată de ton Dalmată, dar și extra – un delicios somon cu miere în crustă de semințe cu pesto de pătrunjel și legume la tigaie cu ulei de susan și soia. „Nu trebuie să ai mari cunoștințe de gastronomie ca să reușești să gătești ceva care să-i impresioneze pe cei din jur. Aceste salate se mulează pe varii rețete, de la bruschette la cele mai complicate preparate”, ne-a demonstrat Liviu.
Cele 3 salate de peşte la conservă 115g, alături de pateul de ton 95g, conțin bucăți de pește (pescuit din Marea Adriatică și Marea Mediterană) legume și ulei de măsline cu mirodenii și nu au aditivi sau conservanți – spun reprezentanții Podravka , au proteine, minerale și acizi grași polinesaturați, în special Omega-3.
• EVA SALATĂ DE TON MEXICANĂ are ton și  legume: fasole roșie, porumb, ardeim, morcovi și puțin chilli – ușor picantă.
• EVA SALATĂ DE TON MEDITERANEANĂ, pe lângă tonul are mirodenii și o mulțime de legume: linte, năut, morcovi, fasole roșie și măsline verzi feliate.
• EVA SALATĂ DE TON DALMATĂ combină bucăți de ton cu mirodeniile specifice bucătăriei Dalmate, fasole albă, morcovi, măsline verzi și um strop de lămâie.
• EVA PATEU DE TON e gustos și  tartinabil, fiind o alegere bună pentru persoanele a căror nutriție necesită mese dietetice și sănătoase.

Cum ti se pare?