Panseluta Feraru, in concert la Creanga de Aur – 4 octombrie

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

panseluta-feraruInterpreta Panseluta Feraru, va sustine vineri, 4 octombrie, incepand cu orele 19.30, la restaurantul Creanga de Aur (Bd. Hristo Botev nr. 25, Bucuresti), un concert de muzica lautareasca, acompaniata de Orchestra Marian Stefan, anunta reprezentantii restaurantului intr-un comunicat de presa.

„Voce de aur a muzicii lautaresti, artista Panseluta Feraru a pasit de-a lungul timpului pe urmele marilor cantarete Ioana Radu, Maria Tanase, Maria Lataretu, Gabi Lunca si Romica Puceanu. Panseluta Feraru a cantat pentru presedintii Romaniei, atat inainte de 1989 (Nicolae Ceausescu), cat si dupa Revolutie (Ion Iliescu si Emil Constantinescu), dar mare succes au avut si turneele intreprinse de ea in strainatate (Austria, Germania, Italia, Elvetia, Franta, Israel, SUA, Canada etc.)”, se mai precizeaza in comunicatul de presa.

Restaurantul Creanga de Aur este locul unde pot fi organizate cu succes orice tip de eveniment, de la o cina romantica sau o intalnire de afaceri, pana la mese cu prietenii, nunti, zile aniversare sau botezuri. La acest lucru contribuie inclusiv spatiile generoase ale restaurantului (intre care si salonul de evenimente, cu 120 locuri), dar si preparatele culinare si serviciul, intotdeauna la inaltimea numelui acestui excelent restaurant cu specific romanesc si international.

Intrarea este libera, iar rezervarile se pot face la tel. 0742.303.623.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...