RAUSCH, esenta celei mai bune cacao din lume (Advertorial)

RA_Art325201_ChocoholicsVM_sRGBRausch Plantagen-Schokolade. Un nume care a atins perfectiunea in industria ciocolatei, datorita filosofiei care a motivat cele patru generatii de ciocolatieri din familia Rausch, inca de la 1918. Obiectivul principal al producatorului Rausch este acela de a incanta oamenii din intreaga lume cu cea mai buna ciocolata posibila, produsa din cea mai fina cacao, ce provine din cele mai renumite plantatii din lume. Fiecare tip de ciocolata in parte este produs numai cu un singur tip de cacao, provenit de pe o singura plantatie. RA_Art322401_Schatztruhe215g_sRGBAstfel, in portofoliul Rausch Plantagen-Schokolade pot fi gasite produse care poarta numele zonei de provenienta a materiei prime: Nouméa – 35% cacao, Java – 37% cacao, Madanga – 39% cacao, Puerto Cabello – 43% cacao, Guácimo – 47% cacao, Amacado – 60% cacao, Grenada – 65% cacao, El Cuador – 70% cacao, Tobago – 75% cacao, Tembadoro – 80% cacao.

In afara de cea mai fina cacao, pentru producerea ciocolatei Rausch se mai foloseste cel mai bun unt de cacao, numai zahar de trestie si lapte de cea mai buna calitate. Si nimic altceva! Un produs organic atat de delicat si de pretios precum este cacaua are nevoie sa fie procesat foarte atent, deoarece numai prin folosirea sa in cantitati cat mai precise, la temperaturi corecte, se poate atinge perfectiunea in ceea ce priveste caracteristicile gustului.

www.heinrig-distribution.com

Cum ti se pare?