Secrete de Chef – Ca la carte, un tom pentru pasionatii de gastronomie

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

Loreta Budin

„In sfarsit o carte cu chefi din Bucuresti”, isi incepe cuvantul inainte Jerome Duport, directorul revistei Secrete de Chef. Si continua: „Din cate stiu eu, Secrete de Chef – Ca la carte este prima publicatie din Romania care reuneste 25 de bucatari de top din restaurantele bucurestene”.

Adevarat graieste domnul Duport: tomul cu pricina prezinta nu neaparat elita maestrilor bucatari din Capitala, cat pe cei ai reprezentativi actori ai diversitatii gastronomice – de la cea argentiniana, greceasca, elvetiana, la cea indiana. Fiecaruia i se face un scurt portret, si apoi le sunt dezvaluite cateva din cele mai de succes retete. Nu e musai sa le puneti in aplicare: cartea se citeste oricum pe nerasuflate, ca un adevarat roman de aventuri gastronomice. Totul este completat de fotografii de inalta calitate si de un tipar de exceptie.

Protagonistii cartii sunt personaje extrem de interesante, cu vieti tumultoase, suflet de artist si pasiuni care transpar savuros in preparatele cu care ne delecteaza. Unii au pregatit banchete pentru sefi de stat, precum Bill Clinton, altii pentru vedete, seici, printi, regi. Toti trudesc, zi de zi, pentru ca oricine sa se poata bucura de mancaruri rafinate.

Secrete de Chef – Ca la carte, editata de Riviera Media Group, se adreseaza celor carora le place sa descopere gusturi si combinatii inedite, cunoscand si „culisele” prepararii lor. A fost editata in 15.000 de exemplare si se gaseste in librariile din toata tara.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...