Slow Food A�n RomA?nia: Aroma Kitchen & Lab, unul dintre laboratoarele secrete ale Capitalei

indocin costochondritis a�?Ceea ce alegi sA? mA?nA?nci are impact asupra mediului E�i economiei localea�?, spune (pe bunA? dreptate) Raluca Vasile, a�?evanghelist Slow Fooda�? A�n RomA?nia E�i iniE�iator al Aroma Kitchen & Lab – Gourmet Experiences. a�?Agricultura este responsabilA? pentru 21% din emisiile globale, comparativ cu 37% din energie, 14% din transport E�i 11% din industriea�?, mai citeazA? ea din semnalul de alarmA? tras de organizaE�ia internaE�ionalA? A�n privinE�a schimbA?rilor climatice.

Aroma Kitchen & Lab – Gourmet Experiences nu e doar un spaE�iu multisenzorial de socializare destinat experienE�elor gustativ-culturale – private sau corporatiste, pentru simpli consumatori sau pentru profesioniE�ti. Se defineE�te E�i ca un loc de dezbatere E�i reflecE�ie intelectualA?, a�?laborator culinar E�i de ideia�? unde se nasc experienE�e (E�i exemple) ale schimbA?rii (de sine sau a altora).

depression medicine with least side effects Tot despre schimbare a fost vorba E�i la recentul eveniment a�?Menu for Changea�?A� – un a�?prA?nz culturala�? pregA?tit de Chef Vasile Nicolae (A�n fotografie, alA?turi de Raluca Vasile), de la GastroArt.ro, din ingrediente locale de sezon E�i vinuri romA?neE�ti – cu scop caritabil E�i A�mpotriva risipei. S-au degustat produse E�i preparate cu valoare de exemplu, s-au dezbA?tut teme legate de gastronomia localA?, obiceiuri E�i tradiE�ii E�i s-a gA?tit evitA?nd risipa. A fost un eveniment de A�ntA?lnire cu gusturi noi E�i de celebrare a gusturilor locale, din seria dedicatA? Zilei InternaE�ionale a AlimentaE�iei A�ntre profesioniE�ti, dar atelierul RalucA?i gA?zduieE�te E�i evenimente private sau de a�?team buildinga�? pentru corporatiE�tii atenE�i la mediul A�n care trA?iesc.

Meniul Slow Food al A�ntA?lnirii fost alcA?tuit din ingrediente bio de la fermieri E�i producA?tori locali din proximitatea Bucurestiului: PreoE�escu, crescA?tor de capre, ferma Nasul RoE�u, Ferma Animalelor, Microgreens, Bioloi, Terra Natura, Solaris. BA?uturile au venit totuE�i ceva mai de departe, de la Crama Histria (vinurile) E�i Aqua Carpatica (apele):

  • carpaccio de dovlecei cu rucola, pere E�i brA?nzA? de caprA? maturatA?
  • supA? cremA? de dovleac cu smA?ntA?nA? dulce, iaurt de caprA? E�i chips de cA?rnat afumat
  • http://vietietcynthia1402.mhs.narotama.ac.id/2018/03/15/levitra-generic-date/

  • ardei umplut cu brA?nzA? cremoasA? de caprA? la cuptor, cu dulceaE�A? de ardei iute
  • spaghete de dovleac cu sos de alune de pA?dure E�i miere
  • mA?mA?liguE�A? cu trufe romA?neE�ti E�i cA?rnaE�i de casA?, cotlet de porc (porc rack) cu sos de prune E�i anason
  • chifle E�i pitA? de casA? cu seminE�e
  • AZn laboratorul RalucA?i Vasile se simt confortabil sA? experimenteze atA?t adulE�ii cA?t E�i copiii, atA?t amatorii cA?t E�i profesioniE�tii. Este deschis A�n cadrul evenimentelor programate de Raluca Vasile, dar E�i la cerere, pentru evenimente speciale private sau corporate

Aroma Kitchen & Lab a�� Gourmet Experiences
Casa cu Arome, Str Ion SlA?tineanu Nr 26, Sector 1, BucureE�ti
Tel: 0721.241.027
cheap pills Facebook.com/AromaKitchenLab