Start pentru Campionatul International de Gatit in aer Liber!

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

Maine va avea loc la restaurantul „Casa Iancului” conferinta de prezentare a celei de-a doua editii a „Campionatului International de Gatit in Aer Liber”, eveniment culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare din Romania, evaluati de un juriu international. Potrivit organizatorilor, in cadrul conferintei de presa se va prezenta proiectul „Campionatul International de Gatit In Aer Liber”, programul etapei Azuga (29 februarie-2 martie 2008)- Pivnitele Rhein&Cie 1892, conditiile si regulamentul de participare al concurentilor.

Cea de-a doua editie a Campionatul International de Gatit in Aer Liber se va desfasura in 3 etape: Azuga (29 februarie – 2 martie 2008), Constanta (jumatatea lunii iulie 2008), Gilau – Cluj (jumatatea lunii septembrie 2008). Presedintele juriului editiei din 2007, renumitul specialist Robert Rainford si-a exprimat bucuria de a fi din nou presedintele juriului pentru cele 3 etape, ba mai mult a anuntat ca va realiza un demo gastronomic la finele campionatului.

Din programul evenimentului nu vor lipsi competitiile gastronomice contra-cronometru, expozitiile de arta culinara, demonstratiile oferite de maestrii invitati din Romania, Ungaria, Franta, Germania, concursurile cu premii pentru publicul spectator si degustarile de vinuri.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Culturala Euro Est Alternativ, co-organizator: Cramele Halewood.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...