Te fac un Prosecco mic?

Articol de Cosmin Tudoran /

Publicitate
Domeniul Bogdan

Intrebarea pare ciudata, mai ales pentru unul ca mine, care prefera o sticla intreaga, nu „unu’ mic“. Mai ales ca dupa un Valdobbiadenne iti vin si idei bune! Povestea noastra are Prosecco, dar un Prosecco servit intr-un mod placut, cu totul nou: draft la un bar mobil, pe numele sau „Prosecco Bar“. Laurian Popa, managerul conceptului spune ca barul construit in Citroen-ul tip H, are scopul de a fi un liant intre arta Prosecco-ului si oamenii pasionati de calitate si diversitate. E adevarat ca pana la primul nas si prima gura de vin spumant, ochiul cade pe bijuteria neagra. Modelul asta de dubita, construita de dupa Al Doilea Razboi Mondial si pana in 1981, a fost proiectat special pentru comertul ambulant. Astfel, face casa buna cu barul si cu cele doua draft-uri de prosecco si „frizante“ roze, facute de producatorul italian exclusiv pentru piata din Romania si Ungaria.

Publicitate

Aerul „St. Tropez“-ic, inspirat de barul mobil „jandarmeresc“, da bine in orice combinatie de eveniment, iar cu ce mai vine el, rezolva niste asteptari. De o parte si de alta a barului poti avea orice combinatie cu prosecco si Aperol, un pic de Red Bull si/sau cafea. Am intalnit barul pe la diferite evenimente si peste tot a dat o aura interesanta locului, cat si evenimentului respectiv. Lumea prefera prosecco-ul, femeile se dau in vant dupa un „Martini Rosato“, iar cele patru mese din inox care vin la pachet sunt mereu pline. Nu stiu daca dintr-un moft de „coolness“ sau daca intr-adevar consumul de prosecco chiar a crescut la noi, insa stiu ca, „over-all“, oferta adusa pe piata de Laurian e destul de accesibila. Ce putem afla direct din acest articol?

Ca masina poate fi inchiriata accesand linkul www.proseccobar.ro, costul fiind diferit de la eveniment la eveniment si ca pretul butoaielor de 20 de litri de prosecco sau aproximativ 200 flute la 100 ml fac 110 euro + TVA. Rose-ul Frizzante la fel. Astfel, daca esti o companie sau vreun horecar de succes, ori doar un organizator de evenimente, te poti combina la cartela cu domnul Popa. Prosecco Bar-ul poate fi utilizat ca instrument de marketing, inchiriat la evenimente cu tot pachetul: barman, produse si consumabile.