Vinaria Gitana – degustare-eveniment la restaurantul Neptunus (joi, 31 ianuarie)

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

vinaria-gitanaVinaria Gitana, unul dintre producatorii basarabeni apreciati pentru deschiderea catre nou si pentru rolul pe care il are in modernizarea vinului din Republica Moldova, vine in Romania sa isi prezinte cele mai noi vinuri din portofoliu. Degustarea-prezentare va avea loc joi, 31 ianuarie, la restaurantul Neptunus (str. Piata Sf. Stefan 6, Bucuresti).

Participantii vor avea posibilitatea sa deguste in premiera in Romania vinurile Gitana Winery Feteasca Regala 2012, Gitana Winery Merlot 2011, Gitana Winery Saperavi 2011, recoltele 2009 si 2011 ale vinului Gitana Winery Cabernet Sauvignon, cupajele Gitana Winery Lupi 2009 si 2011 (vinuri din Cabernet Sauvignon, Merlot si Saperavi, maturate la baric intre 10 si 12 luni), precum si cupajul de Chardonnay, Feteasca Regala, Riesling, La Petite Sophie 2010. Vinurile vor fi prezentate si explicate de catre un reprezentant al micului producator din Republica Moldova.

Proprietarul si chef-ul restaurantului Neptunus, Dan Anca, a pregatit pentru aceasta degustare si un meniu special format dintr-o gustare de „Creveti cu rucola, pere si parmezan”, o portie de „Pasta cu ragu de mistret sau caprioara” si un fel principal din „Medalioane de muschiulet de porc cu ciuperci asortate si ulei de trufe”.

Pretul de participare pentru o persoana este de 90 de lei, iar rezervarile pot fi facute la adresa de mail poliana@vinul.ro sau telefonic la 0724 786 660.

[googleMap name=”Restaurant Neptunus”]Strada Piata Sfantul Stefan 6, Bucuresti[/googleMap]

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...