Vinoteca mea, un nou magazin de vinuri in Bucuresti

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

Vinoteca Mea 895_nLa inceputul lunii august, a avut loc inaugurarea celui mai nou magazin de vinuri din Bucuresti, Vinoteca mea (Str. Pieptanari 19), eveniment la care au participat mai multi producatori si importatori de vinuri, specialisti si reprezentanti HoReCa. Potrivit somelierului Marius Man, unul dintre actionarii noului magazin, Vinoteca mea propune clientilor sai o oferta generoasa de vinuri provenite de la aproape toate cramele din Romania, dar si de la producatori din Franta, Spania, Italia, Chile, Statele Unite etc. In noul magazin de vinuri, pe langa spatiul expozitional, a fost amenajat si un mic wine-bar, de 12 locuri, unde, pe langa vinurile din meniu, clientii mai pot comanda si produse de patiserie, delicatese sau cafea.

Conform reprezentantilor Vinoteca mea, in cadrul magazinului vor fi organizate saptamanal degustari si lansari de vinuri.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...