Vinul.Ro lanseaza numarul 75 al revistei la Bucuresti

FOTO/Vinul.ro - vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...

DSC_0041-001

Joi, 31 iulieVinul.Ro lanseaza la Bucuresti numarul 75 al revistei tiparite. Incepand cu orele 19:00, va asteptam la Vinexpert Dorobanti (Calea Dorobanti nr. 152), sa rasfoiti in premiera noul numar al revistei si sa va bucurati alaturi de noi de o degustare Casa de Vinuri Cotnari.

* Intrarea la eveniment se face prin achizitionarea unui exemplar Vinul.Ro – 20 ron -, ca act de sustinere a culturii (tiparite) a vinului. Degustarea de vin şi bufetul sunt incluse in acest pret!

Turneul de lansari Vinul.Ro powered by Casa de Vinuri Cotnari, desfasurat sub sloganul „Intra si tu în lumea Vinul.Ro”, a debutat în luna ianuarie si isi propune sa viziteze cat mai multe orase. Prin acest demers, ne dorim sa fim mai aproape de cititorii nostri si sa intram in contact cu iubitorii de vin din toata tara.

Cum ti se pare?

Dacă v-a plăcut acest articol, dacă vă plac evenimentele cu oameni frumoși sau dacă sunteți interesați de cultura wine & lifestyle, vă puteți abona (cu cadou garantat, discounturi și surprize) la revista tipărită aici...