1 Mai vesel, 1 Mai cu gust

Primii 30 de membri ai comunitatii www.vinul.ro care ne scriu la adresa office@vinul.ro si-si manifesta dorinta, castiga automat, fara tragere la sorti, un tichet gratuit care da dreptul la 2 pahare de vin si la gustarile “organizate” acolo (carnati Plescoi, babic de Buzau, branzeturi aduse din Moldova).

Publicitate
Ravago

Actiunea va avea loc in dupa-amiaza de 1 mai (incepand cu ora 17.00) la terasa eXperience by Vinexpert, in Pasajul Villacrosse din Bucuresti (vizavi de sediul din Calea Victoriei al Politiei Capitalei).

Castigatorii vor fi anuntati prin publicarea pe site si vor primi pe e-mail, la adresa de pe care ne-au scris, un cod de validare. Acest cod va trebui comunicat la terasa eXperience, pentru a primi tichetul. O persoana poate castiga un singur tichet, iar acesta nu poate fi schimbat in contravaloarea lui in bani. Tichetul este valabil numai pentru dupa-amiaza de 1 mai 2007.

Publicitate

Pot participa doar persoane de peste 18 ani. Actiunea este organizata de www.evinoteca.ro si www.vinul.ro

Evinoteca.ro este o marca a Vinexpert si ofera cea mai mare colectie si cea mai buna selectie de vinuri de pe piata romaneasca in acest moment.

Vinul.ro este cea mai mare comunitate online a iubitorilor de vinuri si gusturi bune.