10 sticle de Prince Matei 2001, vandute la licitatie

Zece sticle de Prince Matei 2001 au fost vandute, la sfarsitul saptamanii, in cadrul unei licitatii de arta organizate in Aula Bibliotecii Central Universitare, de catre Casa de Licitatii Goldart, in colaborare cu Vinarte.

Publicitate
Ravago

Cele zece sticle introduse in licitatie au avut pretul de plecare de 400 de lei, cele mai multe dintre ele fiind achizitionate la pretul de 450 de lei. Initial, reprezentantii casei de licitatii au incercat vanzarea celor 10 sticle de Prince Matei 2001 la pachet, intr-o singura licitatie, insa aceasta oferta nu a avut succes in randul celor prezenti.

Potrivit lui Costel Cainamisir, director de vanzari Vinarte, cele 10 sticle vandute au avut parte de o prezentare special realizata pentru acest eveniment. Ele au fost ambalate in cutii din lemn, in care s-a aflat si o copie a diplomei primite de Prince Matei 2001 la concursul Mondial du Merlot, Lugano, competitie in care acest vin a fost distins cu medalie de aur.

Publicitate
IPPU

Cu aceasta ocazie, a fost organizat un cocktail, in cadrul caruia au fost degustate de Merlot Prince Matei 2007, Merlot Prince Mircea 2008 si Sauvignon blanc Cuvee D’Excellence 2009, vinuri prezentate de somelierul Laurentiu Achim.

In cadrul licitatiei de arta, alaturi de cele 10 sticle de Prince Matei 2001, au fost vandute lucrari de Petre Iorgulescu, Vasile Popescu, Samuel Muzner, Jean Cheller, Lucia Dem Balacescu, Michaela Eleutheriade, Octav Bancila, Nicolae Darascu sau Horia Bernea.