11 firme romanesti la Bordeaux

Un numar de 11 firme romanesti participa, in perioada 17-21 iunie, la Targul International Vinexpo, de la Bordeaux, cel mai mare eveniment de acest fel din

Publicitate
Excursii

lume.

Obiectivul firmelor romanesti la Vinexpo 2007 este dezvoltarea relatiilor cu artenerii traditionali, initierea de contacte noi in vederea accesului pe noi piete de interes si consolidarea imaginii vinului romanesc in perspectiva lansarii brandului comunitatii de exportatori din domeniul vie – vin.

Publicitate
IPPU

La editia din acest an, pe o suprafata de 41.000 mp, in trei hale, expun cei mai importanti producatori mondiali de vin si bauturi spirtoase, alaturi de producatori mai putin cunoscuti care incearca, prin aceasta participare, sa acceada pe pozitii mai bune in elita „planetei vin”.

Expozitia a fost initiata in anul 1981 de catre Camera de Comert si Industrie Bordeaux si este organizata in anii impari. In anul 2005 au expus 2370 de firme din 43 de tari. Numarul de vizitatori a fost de 48.958.

La editia din acest an participa 2400 de firme din 40 de tari, iar organizatorii se asteapta la peste 50.000 de vizitatori.

Romania participa la eveniment cu un pavilion national organizat de Departamentul de Comert Exterior din cadrul MIMMCTPL in colaborare cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si APEV – Asociatia Producatorilor si Exportatorilor de vin din Romania.

Cele 11 firme romanesti exportatoare de vin isi expun produsele lor in cadrul targului Vinexpo Bordeaux, Hall 3, Standurile WX330 si 340, gazduite de catre APEV Romania, in calitate de expozant colectiv.

Cei 11 expozanti sunt: Agricola Stirbey, Cotnari, Cramele Recas, Domeniul Coroanei Segarcea, Halewood Romania, Murfatlar Romania, SERVE Ceptura, Vinarte, Vincon Vrancea, Oenoterra si Cramele Odobesti.

Pentru mai multe detalii vizitati
http://www.vinexpo.com