11 Rieslinguri si un „meniu Augustin”, pe 15 iunie

meniu-degustare-riesling

Publicitate
Domeniul Bogdan

11 Rieslinguri autohtone, majoritatea din soiul Riesling italian, dar si cateva din cel de Rhin, se vor alinia la startul unei competitii amicale organizata de Vinul.Ro si restaurantul Ginger din Bucuresti, in data de 15 iunie 2010, de la orele 18.30.

In ordinea alfabetica a producatorilor, se vor prezenta in fata asistentei: Budureasca si Origini 2008 (Budureasca), V-Drinks Legend of Transylvania si Schwaben Wein 2009 (Cramele Recas), Riesling Ecologic 2008 (Domeniile Viticole Franco-Romane), Riesling Valah 2009 (Halewood), doua vinuri-deocamdata-surpriza-si-pentru-noi (Jidvei), Castel Starmina 2008, Cuvee d’Excellence 2008 si Sirena Dunarii 2002 (Vinarte).

Publicitate
IWCB

Meniul serii va fi unul special – asa-numitul „Meniu Augustin” – un platou cu 6 mini-feluri diferite de mancare: rulouri de roastbeef si ananas, de piept de rata afumat si branzeturi, de peste si ciuperci in aluat, piept de pui afumat si branzeturi, pulpa de pui cu branza si rucola, tapas-uri supriza, urmat de un desert din mere coapte cu inghetata asortata si pudra de tonka.

Vinurile vor fi servite „in orb” (invelite in asa fel incat sa nu se vada etichetele), iar oaspetii isi vor alege preferatii fara sa cunoasca numele producatorului si marca decat la finalul evenimentului, dupa centralizarea optiunilor exprimate.

Pretul unui bilet este de 75 lei / persoana. Numarul de locuri disponibile este limitat. Persoanele interesate sunt sfatuite sa-si rezerve locurile cat mai devreme, telefonic, obtinand si o confirmare ferma in acest sens. Numarul de telefon pentru rezervari este: 0752-167.447 (dl Doru Pencea, Ginger).

2 thoughts on “11 Rieslinguri si un „meniu Augustin”, pe 15 iunie

Comments are closed.