12 crame romanesti la Vinexpo 2011

12 producatori de vinuri din Romania isi vor prezenta portofoliul de vinuri in cadrul celei de-a XVI-a editii a Targului de vinuri Vinexpo, cea mai mare manifestare de profil din lume, care se desfasoarain perioada 19-23 iunie, la Bordeaux, Franta.

Publicitate
Vinarte

Potrivit reprezentantilor Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, cei 12 producatori care vor fi prezenti la Vinexpo 2011 in cadrul pavilionului romanesc sunt Agricola Stirbey, Carl Reh Winery, Crama Ceptura, Halewood, Cramele Recas, Domeniile Sahateni, Murfatlar, Senator Wine, Serve Ceptura, Vincon Vrancea, Wine Princess si Cotnari.

Participarea romanesca la aceasta manifestare s-a realizat in cadrul Programului de promovare a exporturilor romanesti, in conformitate cu HG 296/2007, in administrarea MECMA si in cooperare cu Asociatia Producatorilor si Exportatorilor de Vinuri din Romania.

Publicitate
Casa Timis

Deschiderea oficiala a salonului international al vinului si bauturilor alcoolice Vinexpo 201 a avut loc, la Palatul Congreselor din Bordeaux , in data de 19 iunie, in prezenta mai multor oficiali francezi. Conform datelor oferite de organizatorilor targului, la aceasta editie a Vinexpo sunt prezenti peste 2.400 de expozanti din 47 de tari.