12 producatori au confirmat participarea la Zilele Vinul.Ro Constanta, 1-2 aprilie

12 producatori si importatori de vinuri vor participa in perioada 1 – 2 aprilie 2011, la cea de-a treia editie a evenimentului Zilele Vinul.Ro, targ de vinuri care se va desfasura in premiera in orasul Constanta.

Publicitate
Vinarte

Evenimentul va avea loc la Restaurantul Cafe Cafe din cadrul Hotelului Cherica (4*, Str. Stefan cel Mare nr. 4, Constanta, vizavi de Irish Pub) si va gazdui o varietate de vinuri si gustari. La expozitia Zilele Vinul.Ro – Constanta sunt asteptati sa ia parte atat cunoscatori si pasionati de vinuri cat si simpli curiosi. Vor fi doua zile cu vinuri de excelenta si oferte speciale de unde nu vor lipsi gustarile asortate.

Cei 12 producatori care au confirmat participarea la „Zilele Vinul.Ro” sunt: Crama Oprisor, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Crama Garboiu, Vinfaraalcool.ro, Crama Basilescu, Corcova Roy & Damboviceanu, Cramele Halewood, Montrouge, Domeniile Ostrov, Gramma Wines, WineRo si Senator Wine.

Publicitate

Biletele de acces pot fi achizitionate de la intrare, in schimbul pretului de 20 de lei intre orele 13:00 si 20:00. Fiecare vizitator va primi inclus in costul taxei de participare, pe langa posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor si un platou cu gustari asortate, precum si un bilet la o tombola cu premii. In cadrul expozitiei Zilele Vinul.Ro va exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere. Deoarece publicul a aratat un interes crescut evenimentelor Zilele Vinul.Ro, acesta a devenit un eveniment lunar prin care va fi promovata cultura vinului.

Alte articole despre Zilele Vinul.Ro la Constanta:

Degustari de foie gras, surpriza rafinata de la Zilele Vinul.Ro Constanta

Zilele Vinul.Ro Constanta, 1-2 aprilie: vinuri si premii penru vizitatori si profesionisti

Public de calitate la Zilele Vinul.Ro Constanta (galerie foto)