14 crame vor expune la Zilele Vinul.Ro

14 producatori de vinuri din Romania isi vor prezenta portofoliul intre 29 si 30 ianuarie, la restaurantul Margo Lounge, in cadrul evenimentului „Zilele Vinul.ro”, expozitie de vinuri recomandata de Magic FM.

Publicitate
IWCB

Timp de doua zile vizitatorii targului se vor putea bucura de vinuri premium, gustari asortate si de expozitia de pictura „Memories of My Dreamworld”, semnata Anne Nebert. Cei 14 producatori care au confirmat participarea la „Zilele Vinul.Ro” sunt: Alcovin Macin, Casa Panciu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniile Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Domeniile Samburesti, Heinrig Distribution, Corcova Roy & Damboviceanu, SERVE, Senator Prodimpex (Cramele Odobesti), Vinarte, VinChile si WineRo.

Pozitionat in Centrul vechi al Capitalei, in mijlocul actiunii, evenimentul va fi o inovatie in domeniul targurilor de vin. Cu targuieli la caldurica, degustari si gustarele, Zilele Vinul.ro sunt pentru toata lumea: de la profesionisti, cunoscatori si pasionati, pana la simpli curiosi. Zilele Vinul.ro este primul targ de vinuri din Centrul vechi al Capitalei si isi propune sa devina un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.

Publicitate
IPPU

Locatia: restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33), intre orele 12.00 – 19.00.