15 martie – ziua Horeca la Provino Cluj

Prima zi a Festivalului de vinuri Provino, eveniment ce se va desfasura in perioada 15-18 martie, la Grand Hotel Napoca din Cluj, va fi special dedicata reprezentantilor segmentului Horeca. Potrivit comunicatului de presa dat publicitatii de organizatorii evenimentului, acest demers are ca principal obiectiv facilitarea contactului dintre profesionistii care activeaza in segmentul Horeca – manageri de restaurante, ospatari, barmani, somelieri, distribuitori etc – si producatorii de vinuri.

Publicitate

Dupa ceremonia de deschidere a targului Provino si vizitarea standurilor expozitionale, organizatorii au introdus in programul festivalului, intre 15.30 si 17.00, un colocviu cu tema „Vanzarea vinului – strategii pe coltul mesei”. Acesta va fi moderat de somelierul Sergiu Nedelea, care ii va avea ca interlocutori pe Cristian Grigore, managerul restaurantului Rossetya din Bucuresti, Costel Cainamisir, director comercial Vinarte si pe Cezar Ioan, publisher Vinul.Ro. Colocviul va fi urmat de un Show Provino, in cadrul caruia specialistii de la restaurantul Tokyo vor sustine mai multe demonstratii gastronomice pe bucataria-scena Fresco.

Prima zi a Festivalului Provino se va incheia cu o Seara Art, Wine & Gastronomy Provino, in cadrul careia vor fi degustate peste 20 de vinuri si vor fi decernate medaliile Concursului Vinurile Primaverii, organizat de OSR 2011 si Vinul.Ro. Potrivit organizatorilor, accesul la Seara Horeca se face GRATUIT, pe baza confirmarii prealabile. Rezervarile se pot face pana luni, 13 martie, ora 12.00, la telefon 0374.326.046.

Publicitate