15 octombrie – termenul limita pentru inscrierea la Premiile de Excelenta 2014!

 

Publicitate
Caloian

premii

Brasovul va fi, anul acesta, intre 5 si 7 noiembrie, gazda celei de-a sasea editii a Premiilor de Excelenta Vinul.Ro, un eveniment destinat promovarii vinurilor de cea mai buna calitate catre consumatorii interni si externi, dar si catre pasionatii din strainatate. Cu sprijinul partenerului principal, binecunoscutul complex hotelier Aro Palace din centrul orasului, jurizarile vor avea loc in incinta restaurantului situat la ultimul etaj al hotelului. Medaliatii vor fi anuntati vineri, 7 noiembrie, in cadrul ceremoniei de deschidere oficiala a Transylvania Wine Fair, organizat la Brasov Business Park, astfel ca brasovenii (si toti ceilalti interesati) sa poata degusta vinurile distinse pentru calitate care vor fi prezente la standurile targului.

Publicitate
Caloian

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de eveniment, le reamintim producatorilor si importatorilor interesati ca termenul limita de inscriere in concurs este 15 octombrie, iar data limita pana la care probele inscrise trebuie sa ne parvina este 20 octombrie.

Pentru detalii suplimentare si pentru inscrierea de vinuri in jurizarile pentru Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2014, cei interesati se pot adresa colegei noastre Alexandra Brovchin, telefon mobil 0727.147.073 si e-mail alexandra@vinul.ro.