22-23 martie: Zilele Vinul.Ro la Grand Hotel Traian din Iasi

Vinurile de top vor face o noua descindere in Iasi. In perioada 22-23 martie, Vinul.Ro, in parteneriat cu wineshop-ul Good Point, va organiza in Capitala Moldovei un eveniment extraordinar de promovare a vinurilor de calitate, Zilele Vinul.Ro. Intr-o locatie selecta, Grand Hotel Traian, monument arhitectonic situat ultracentral, construit la 1882 dupa planurile celebrului Gustave Eiffel, amatorii de vin vor putea degusta zeci de vinuri, mai noi sau mai mature, si isi vor putea imbogati cunostintele despre vinuri, in special despre cele provenite din soiurile traditionale romanesti.

Publicitate
Vinarte

Zilnic, intre orele 13 si 21, contra sumei de 25 de lei, vizitatorii vor avea acces in salonul de prezentare, unde vor fi prezenti toti expozantii, dar vor putea ajunge si in Zona Free Tasting, unde se vor degusta comparativ, asistati de somelieri, vinurile produse din soiurile celebre ale Romaniei.

Toti producatorii participanti isi vor putea prezenta portofoliul si specificul zonei de provenienta intr-o sala de conferinte dotata cu sistem audio si de proiectie. Astfel, cei care vor sa afle mai multe despre vinul preferat vor avea ocazia sa asiste, intre orele 15 si 20, la prezentarile individuale ale producatorilor, care se vor desfasura dupa un program care va fi stabilit inaintea evenimentului.

Publicitate
VinLaMunte