29-30 ianuarie: “Zilele Vinul.Ro” in Centrul Vechi al Capitalei

In 29-30 ianuarie 2011, intre orele 11.30 si 19.00, restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33, tel: 0723-199.977), va gazdui primul eveniment din seria „Zilele Vinul.ro”. Cu aceasta ocazie, 12 crame de top din Romania, dar si importatori, vor prezenta publicului vinuri si oferte destinate atat colectionarilor cat si profesionistilor din industria ospitalitatii (hoteluri, restaurante, firme de catering).

Publicitate
e-vinul.ro

Vor fi doua zile cu vinuri de excelenta si oferte speciale – dar nu va lipsi muzica live, gustarile asortate si o expozitie de pictura intitulata „Memories of My DreamWorld” si semnata Anne Nebert.

Biletele de acces vor costa 20 lei / persoana si putea fi achizitionate chiar la intrare. In costul taxei de participare, fiecare vizitator va primi nu doar posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor, ci si un platou cu gustari asortate, precum si un bilet la o tombola cu premii. La “Zilele Vinul.Ro” va exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afacaeri sau de placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

Publicitate
Siel

In functie de interesul manifestat de public, Zilele Vinul.ro isi propune sa devina un eveniment lunar de promovare a culturii vinul pentru amatori si profesionisti, intr-unul dintre cele mai “fierbinti” locuri din Romania.

Pentru informatii suplimentare, Alexandra Holhos – P.R. Manager: mobil 0744.988.894 si e-mail: alexandra@vinul.ro