30 de crame din România și 20 de peste hotare participă la RO-WINE | The Wine Festival of Romania

50 de producători români și internaționali, o selecție de vinuri premium și vinuri din colecții private și prezența lui Helmuth Koecher, fondator și președinte al Merano WineFestival  – aceasta este, pe scurt, prezentarea RO – Wine | The Wine Festival of Romania, organizat de Marinela V. Ardelean în parteneriat cu Liviu si Mihai Popescu, co-proprietarii Fratelli Group. Evenimentul  are loc pe 21 și 22 mai, în București, la Fratelli Studios.

Publicitate
Ravago

Pe parcursul celor două zile vor putea fi degustate vinurile de top a peste 50 de producători, dintre care 30 autohtoni și 20 internaționali din Italia, Franța, Bulgaria, Elveția și Argentina. Selecția producătorilor este riguroasă, participarea făcându-se pe bază de invitație. Fiecare va putea prezenta un număr maximum de 5 etichete.

“RO-Wine | The Wine Festival of Romania s-a născut din dorința de a reuni vinurile românești de top, cunoscute în întreaga lume, cu cele de renume internațional și de a le aduce mai aproape de consumator. Ne dorim ca acesta să fie primul pas în educația consumatorilor, prin expunerea lor la vinuri premiate și producători de top”, a spus Marinela Ardelean.

Publicitate
Oprisor

Ambasadorul RO-Wine | The Wine Festival of Romania este Helmuth Koecher, fondator și președinte al Merano WineFestival –  evenimente de profil cunoscut în, cu o vechime de peste 20 ani. Helmuth Koecher cunoaște România, fiind un susținător al industriei noastre vintivinicole: “Am descoperit România în anii 2000 și am fost surprins să găsesc vinuri speciale, cu personalitate, caracter și stil propriu. România trebuie să își promoveze propriile soiuri de struguri. Sunt convins că vor avea mare succes pe piața internațională”, a adăugat Helmuth Koecher.

În cadrul festivalului se vor desfășura  workshop-uri și degustări care îî vor avea în centrul atenției pe producătorii prezenți. Costul unui bilet standard este de 100 de lei, iar costul unui bilet VIP este de 250 de lei și include acces suplimentar la o selecție exclusivă de vinuri cu o vechime de peste 10 ani. Biletele de la ambele categorii sunt valabile o zi și se pot achiziționa de pe site-ul  www.bilete.ro.

Partenerii RO-Wine | The Wine Festival of Romania sunt: Selgros România, Banca Transilvania, AQUA Carpatica, Ţiriac Auto