3.000 de turisti la Campionatul de Gatit de la Azuga

Trei mii de turisti au vizitat Pivnitele Rhein&Cie 1892 din Azuga in cele trei zile de Campionat International de Gatit in Aer Liber (29 februarie – 2 martie 2008), se arata intr-un comunicat dat publicitatii de Cramele Halewood, proprietarul Pivnitelor.

Dintre acestia, peste 500 de vizitatori au participat la tururi ale cramelor propriu-zise, ceilalti bucurandu-se de spectacolul gastronomic si muzical oferit de catre organizatori cu aceasta ocazie. Potrivit aceluiasi comunicat, Cramele Halewood a inregistrat peste 12.000 de turisti anul trecut, la cele doua crame incluse in circuitul viti-vinicol: Pivnitele Rhein& Cie 1892 si Crama Urlateanu. Potrivit comunicatului, Campionatul a coincis cu lansarea noii directii de promovare a culturii vinului lansate de catre Cramele Halewood – „Vinul e mai bun cand suntem impreuna”. Halewood estimeaza ca activitatile din turismul viti-vinicol vor genera in 2008 cresteri cu 30% fata de 2007.

„Campionatul de Gatit a constituit o oportunitate foarte buna de lansare a noii directii de comunicare a culturii vinului si vom continua sa promovam turismul viti-vinicol prin intermediul cramelor pe care le detinem, la Azuga si la Urlateanu. Le asiguram turistilor posibilitatea de a trai nemijlocit experienta productiei vinului si spumantului, de a afla tehnologia de fabricatie si de a aprecia traditia si maiestria din spatele unui vin bun”, a declarat Delora Panga, Marketing Manager Cramele Halewood.