322 de sticle VAL DUNA vor ajunge la Cotroceni

Compania Carl Reh Winery anunta ca va trimite 322 de sticle de vin VAL DUNA la Cotroceni, dupa publicarea rezultatului referendumului din 19 mai – in acest fel, alegatorii vor hotari cine se va bucura, pana la urmatorul scrutin electoral, de cei 241,5 litri de ROSE de ROUMANIE.

Publicitate
Casa Timis

Editia limitata de 322 de sticle este realizata in contextul implicarii VAL DUNA ca sponsor in campania „Mergi la vot pe 19 mai” a Centrului de Resurse pentru Societatea Civila, in perioada 7-19 mai. Aceasta campanie sociala este un exercitiu democratic al societatii civile, avand ca scop cresterea gradului de implicare al cetatenilor romani tineri cu drept de vot, fiind o actiune de responsabilizare si constientizare a acestora.

Tot in premiera nationala, VAL DUNA vine si in intampinarea alegatorilor si va ofera vinuri din aceasta editie speciala si in reteaua magazinelor VINEXPERT. VAL DUNA – Rose de Roumanie – este un vin original prin imbinarea soiurilor Merlot si Burgund, incitand prin aromele dulci de fructe proaspete si prin intensitatea gustului. Se recomanda a se servi rece dupa votare, in apropierea circumscriptiilor electorale sau la terasele special amenajate pentru referendum.

Publicitate

Vinurile Val Duna sunt produse de catre compania cu capital german Carl Reh Winery, care a decis astfel sa fie primul producator autohton de vinuri care sprijina cetatenii romani sa sarbatoreasca intr-un mod european dupa fiecare campanie electorala.

Carl Reh Winery detine vii intr-una dintre cele mai valoroase zone viticole din Romania, Oprisor (Mehedinti). Valoarea vinurilor produse de Carl Reh Winery – gamele La Cetate, River Route, Val Duna – a fost confirmata prin castigarea, in ultimii ani, a numeroase premii la concursurile interne si internationale.
Carl Reh Winery este, in acelasi timp, si unul dintre principalii exportatori de vinuri romanesti imbuteliate, purtatoare de imagine si identitate nationala pe pietele din intreaga lume.