50 de lansari la Goodwine

A cincea editie a Targului International de Vinuri Goodwine isi asteapta vizitatorii cu peste 350 de sortimente de vin, potrivit unui comunicat de presa dat de organizatori. Dintre acestea, 50 vor fi lansate in cadrul evenimentului care se va desfasura in perioada 11-13 martie, la World Trade Plaza. Circa 30 de producatori, importatori si distribuitori isi vor prezenta ofertele, publicul amator avand posibilitatea sa deguste vinuri din Romania, Moldova, Franta, Italia, Argentina, Bulgaria, Argentina, Australia, Chile, Noua Zeelanda si din Statele Unite.

Publicitate
Oprisor

Printre expozanti se numara Cotnari, Domeniile Ostrov,  Cramele Recas, Vinarte, SERVE, Crama Oprisor, Cramele Rotenberg, WineRo, Senator Wine, Crama Girboiu, Domeniile Samburesti, Vie Vin Vanju Mare, Casa de Vinuri Husi, Corcova, Vinexpert, Heinrig Distribution, Michel Torino – Argentina, Wine Distribution –Franta, Eduardo Miroglio – Bulgaria, Tenuta Caretta – Italia, Mezalimpe, Pelican Negru, Et Cetera , Vinaria Nobila, Equinox,  Cramele Cricova.

Nu vor lipsi de la Goodwine firmele care comercializeaza produse conexe Paolo Consult, Print Label, Avantaj Suta la Suta (butoaie si accesorii crame , Fusion Technique,  Round The World Travel, dar si producatorul de cafea premium Bristot.

Publicitate

Vinurile premium vor fi asociate cu tot felul de delicatese, dintre care nu vor lipsi trufele si ciocolata bio. Nu vor lipsi preparatele de top, care vor fi pregatite de maestri bucatari de la 10 restaurante si scoli de gastronomie. Maestru de ceremonii va fi, ca si la precedent editie, Catalin Paduraru, cel mai nou expert roman in cadrul OIV, membru ADAR si critic de vin.

One thought on “50 de lansari la Goodwine

  1. AMR 1 ZI PANA LA GOODWINE
    A mai ramas o singura zi pana la deschiderea celei de-a cincea editii a Targului de Vinuri Goodwine! O ocazie unica sa degustati, intr-un singur loc, vinurile premiate la ultimele mari concursuri internationale si nu numai.

Comments are closed.