A aparut revista tiparita Vinul.Ro

6.000 de exemplare lunar, 24 de pagini + coperti, 9 RON / exemplarul. Fiecare numar va contine o degustare comparativa de vinuri romanesti, o degustare de evaluare a vinurilor dintr-o tara straina prezente pe rafturile supermarketurilor, stiri, interviuri, reportaje, prezentari dar si articole educative despre vin, gastronomie si marci devenite legendare.

Publicitate
Excursii

Primul numar contine o degustare de Feteasca neagra, 30 de vinuri din Africa de Sud care pot fi cumparate in Romania, stiri despre medaliile castigate de vinuri romanesti la concursurile internationale recente, un articol despre alegerea vinurilor pentru nunti dar si alte informatii interesante.

Dupa stiinta noastra, este o premiera nationala ca o revista online sa se extinda si pe print, ceea ce n-ar fi fost posibil fara suportul celor cateva zeci de mii de cititori care acceseaza lunar website-ul Vinul.Ro.

Publicitate
IPPU

Echipa de degustatori Vinul.Ro este consiliata stiintific si asistata de vicepresedintele Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania, enologul Liviu Grigorica. In paginile tiparite ale Vinul.Ro veti putea regasi semnaturile devenite deja traditionale pe website si pe bloguri – Valentin Ceafalau, Radu Rizea, Cristian Boerean, Cezar Ioan – dar si altele, noi, care s-au alaturat redactiei.

Revista va fi disponibila pe baza de abonamente contractate direct cu redactia, va fi distribuita in peste 100 de restaurante partenere si la cateva retele de distributie de presa.

Cititorii care incheie un abonament pe un an primesc automat, fara vreo tragere la sorti, un cadou gustos (o sticla de Cabernet Sauvignon La Cetate) si au acces la viitoare alte surprize din partea redactiei sau la discounturi oferite de partenerii revistei. In plus, se pot castiga in fiecare luna premii la concursurile publicate in paginile tiparite ale Vinul.Ro.

Pentru restaurante, avem o oferta speciala: la 50 de abonamente contractate lunar pentru clientii restaurantului, publicam reclama respectivei locatii.