A inceput Toamna in Rosu! (galerie foto)

Cea mai mare campanie nationala de promovare a consumului de vin rosu, Toamna in rosu, si-a deschis meniurile pe 29 septembrie, organizatorul acestei campanii, publicatia Vinul.Ro, marcand acest moment printr-o degustare desfasurata la restaurantul La Mama, din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Publicitate
Excursii

Aceasta Toamna in rosu se bucura de un sprijinul a peste 50 de restaurante din sase orase (Bucuresti, Iasi, Cluj, Craiova, Timisoara, Oradea). Toate localurile participante sunt dotate cu meniuri speciale cu vinurile inscrise, iar in multe dintre ele va fi prezent si un somelier „de garda”, care va povesti clientilor despre cum se produce, consuma si asociaza gastronomic vinul rosu.

Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri rosii, care sunt listate, semnalizate si vandute in mod special pe toata durata campaniei. Pentru acest anotimp, producatorii si partenerii evenimentului au realizat o ampla selectie de vinuri rosii, astfel incat sa existe posibilitatea de a le degusta la sticla sau la pahar, la preturi speciale. Pe meniurile “Toamnei” pot fi gasite anul acesta 19 vinuri rosii de la 11 producatori si importatori de vinuri (Crama Oprisor, Cramele Recas, Vinarte, Domeniile Samburesti, Budureasca, Crama Ceptura, Crama Purcari, Villa Vinea, Vincon Vrancea, Heinrig Distribution si Alma Tim Distribution). Pentru a incuraja consumul de vin si pentru a ajuta pasionatii de vin rosu in decizia de selectie, vinurile vor fi comercializate in doua categorii de pret: prima la 45 lei/sticla si 9 lei/pahar si cea de-a doua la 70 lei/sticla si 14 lei/pahar. Alaturi de vinurile din promotie, clientii restaurantelor partenere vor putea degusta si renumitul digestiv Unicum, care a primit din partea organizatorilor titlul de “Digestiv oficial al Toamnei”.

Publicitate
IWCB

Pe langa miile de pliante si materiale de promovare realizate, Vinul.Ro a incheiat si un parteneriat de promovare cu Radio ProFM, unul dintre cele mai renumite posturi radiouri din tara.

Lista vinurilor si restaurantelor participante la “Toamna in rosu