A opta Floare de Toamna, vanduta in opt zile

Duminica, 18 noiembrie 2012, la numai 8 zile de la lansarea pe piata, ultimele 66 de sticle de Floare de Toamna au parasit depozitul producatorului Vinarte. Epuizarea stocului era oarecum anticipata, data fiind situatia de anul trecut, cand lotul de 2000 de sticle a fost vandut in numai 10 zile. Numai ca, in 2012, productia a fost cu 50% mai mare decat in anul precedent. Practic, anul acesta, 3000 de sticle de Floare de Toamna au fost epuizate in numai 8 zile, ceea ce transforma parteneriatul dintre Vinarte si Vinul.ro. intr-un veritabil succes de marketing.

Publicitate
Excursii

Reamintim ca vinul “Floare de Toamna“, un cupaj de Feteasca neagra, Negru de Dragasani si Merlot, a ajuns in anul 2012 la cel de-al optulea an de existenta. Gandit ca un vin rosu proaspat, de baut in orice ocazie, un pretext pentru bucurie, socializare si sarbatorirea recoltei ce tocmai s-a incheiat, “Floare de toamna” a fost lansat simultan in 48 de restaurante si magazine specializate din 12 orase.

Vinarte este un producator cu o traditie de 13 ani pe piata din Romania, care are in exploatere 335 de hectare de vie in trei regiuni: Dealu Mare, Samburesti si Vanju Mare. Plantatiile includ atat soiuri internationale, cat si soiuri autohtone, iar producatorul s-a remarcat ca un pionier al vinului de calitate din Romania. De-a lungul anilor, Vinarte a lansat vinuri care si-au facut deja fani in randul consumatorilor pretentiosi: Cabernet Soare, Merlot Prince Matei, Sirena Dunarii sau Cuvee d’Excellence. Recent, Vinarte a lansat o noua gama detinata exclusiv restaurantelor si primul cupaj rosu obtinut exclusiv din soiuri romanesti  – Nedeea, un cupaj de Feteasca neagra, Negru de Dragasani si Novac.

Publicitate
IWCB