Abel’s – un nou wine bar in Centrul Vechi al Bucurestiului

Abel's Wine Bar (1)

Publicitate
Domeniul Bogdan

Iubitorii de vin se pot bucura de un nou wine bar deschis recent in Centrul Vechi al Capitalei, care reuneste o gama variata de vinuri romanesti si nu numai, intr-un decor de inspiratie americana. Abel’s Wine Bar se afla pe strada Nicolae Tonitza, la numarul 10, si este usor accesibil atat dinspre Centrul Vechi, cat si din Splaiul Independentei.

Abel’s este o afacere pornita din pasiune ai acest lucru se vede in toate detaliile care constituie decorul si intregul concept al wine bar-ului.

Publicitate
IPPU

Meniul Abel’s este foarte variat, continand peste 100 de etichete, si se imbogateste constant. Toate soiurile pot fi cumparate atat la sticla, cat si la pahar. Pe langa vinuri, clientilor le sunt recomandate si cocktail-uri pe baza de vin, toate bauturile putand fi savurate alaturi de platourile de branzeturi si mezeluri alese cu pricepere de specialistii Abel’s. Vinurile sunt selectate atat din Lumea Veche, Europa (preponderent din Romania), cat si din Lumea Noua, Statele Unite, America de Sud (Chile, Uruguay, Argentina), Australia.

Spatiul restrans al barului, care poate primi un numar de cel mult 30 de persoane, este potrivit atat intalnirilor de afaceri sau petrecerilor de companii, cat si iesirilor cu prietenii sau cu familia.

Abel’s Wine Bar este deschis de marti pana duminica, in timpul saptamanii intre orele 14.00-24.00, iar in week-end programul se prelungeste în functie de clienti.