O noua companie de consultanta si-a facut intrarea la inceputul lunii pe piata restaurantelor si a hotelurilor. Este vorba de Accept Horeca, agentie creata de catre Alexandru Dan si Florin Ivan, somelieri si formatori in domeniul ospitalitatii. „Accept Horeca si-a propus sa vina cu un concept inedit care sa ajute intreprinzatorii din industria ospitalitatii si care are ca obiectiv dezvoltarea serviciilor din aceasta piata. Ceea ce ne dorim sa facem este sa abordam toate laturile acestui domeniu: de la educatia personalului, la investitii, implementare de proiect, cat si prezentari si entertainment”, afirma somelierul Alexandru Dan.
Principalul domeniu de activitate a societatii Accept Horeca va fi „leasing-ul de personal”. „Prin acest serviciu oferim restaurantelor si hotelurilor, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, o forta de munca specializata atent selectata si pregatita indiferent ca vorbim despre manageri evenimente, maitre D’Hotel, somelieri, barmani, ospatari, bucatari sau cofetari”, mai anunta Alexandru Dan. In afara de plasarea de personal, printre activitatile pe care le desfasoara Accept Horeca se mai numara organizarea de cursuri de specializare, consultanta pentru afaceri si management, dar si implementarea si instruirea normelor de igiena alimentara. Accept Horeca colaboreaza in proiectele sale cu unii dintre cei mai activi profesionisti in domeniul alimentatiei, printre acestia numarandu-se: Mircea Bogdan Anca – somelier Burj Al Arab, Cristian Baschir, Marius Preda, Florin Voica, Nadia Cretu, Radu Ionut Facalet – Maitre D’Hotel Princess Cruise Line, Aurelian Luca, Ovidiu Olteanu, Marian Pavel, Stefan Stelian, Mihai Vasiloiu, George Cristian Cioca, Alin Mihalcea sau Bogdan Raul Todor.